Şimdi Ara

BEYLER ANKARA'DA NEREDE YEMEK YENİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
9.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haftaya Pazar günü bir arkadaşı ziyarete gideceğim ama Ankara tecrübem biraz zayıftır biraz. Israrla önerebileceğiniz bir yer varsa lütfen paylaşın. Gitmişken yiyelim.

Merkeze gideceğim.

• Yukarı.
  • balgat cevizlidere
    konyalı hacı usta
  • avm nin en üst katında
  • Geçen hafta ordaydım istanbul dan gittim hayatımda gördüğüm en dandik şehir yemin ediyorum yaşamam ben orda insanları bile değişik köyüme giderim daha iyi
  • sümer 1 sokak buket işkembecisi adı seni yanıltmasın, her çeşit yemek ve tatlı var.. sulu yemekten kebaba, güzel yerdir hemde 24 saat açıktır..
  • kumrular'a git, apikoğlu'nda çiğköfte ye
    hosta piknik olarak en sevdiğim yer, hemen sakarya'nın girişinde, döviz bürosunun yanında, pasaj girişindekidir. diğerlerinden daha iyi gelir bana.
    abuzer dürüm sarayı sümer 1 sokak'ta, çiğköfte apikoğlu'nda yemezsen burada öneririm, etli yapıyorlardı yanlış hatırlamıyorsam, çok iyidir. dürüm sarayı dediğine bakma, kebap mebap vs götürürsünüz.
    https://plus.google.com/100845235943209223256/photos?hl=tr

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1- Tavacı Recep Usta
    2- 01 Adanalı
    3- Urfalı Hacı Mehmet

Bir doğulu olarak söylüyorum doğuda yediğim kebapları aratmıyorlar Fiyatları biraz tuzludur, özellikle Tavacı Recep Ustanın.. Fakat Tavacı Recep Ustanın Kaburga dolmasını kesinlikle yemelisiniz

edit : Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi kesin Apikoğlunda çiğköfteni ye. Canım çekti bu saatte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cokobash -- 9 Şubat 2013; 23:53:09 >
  • Kızılayda öz gaziantep var.Tavsiye ederim.
  • burger king.
  • ankara kalesinin karşısında palanın yeri var orda yersin.ayrıca oralar çok turistikliktir.çinçin var mutaka uğra istanbul nişantaşının ankaradaki karşılığı çok nezih mekandır.çankırı caddesine uğra ordan istanbul bağdat caddesi gibi bir yer.talatpaşayla noktayı koy.
  • kesinlikle tavacı recep usta ayriyetten

quote:

Orijinalden alıntı: potur

Geçen hafta ordaydım istanbul dan gittim hayatımda gördüğüm en dandik şehir yemin ediyorum yaşamam ben orda insanları bile değişik köyüme giderim daha iyi

/>
  • quote:

Geçen hafta ordaydım istanbul dan gittim hayatımda gördüğüm en dandik şehir yemin ediyorum yaşamam ben orda insanları bile değişik köyüme giderim daha iyi

Ankara' nın neresine gittin de dandik diyorsun. 5 milyon insan arasından 3-5 saçma insanı bulmuş, tüm insanına laf yapıyorsun. He ayrıca ne olur gel Ankara' da yaşa, senin gibilere muhtacız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti

ankara kalesinin karşısında palanın yeri var orda yersin.ayrıca oralar çok turistikliktir.çinçin var mutaka uğra istanbul nişantaşının ankaradaki karşılığı çok nezih mekandır.çankırı caddesine uğra ordan istanbul bağdat caddesi gibi bir yer.talatpaşayla noktayı koy.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

gel de bana dümdüz kay diyor şu mesaj.

• Kizilayda Ozge Piknik var. Odun komur atesinde et doner. Hayatinda boylesini yemedigine eminim. En guzel donerdir. Ayakustu kucucuk bir yer. Canim cekti

• hic kimsede gozde piknik veya ozgaziantep dememis.

• quote:

Orijinalden alıntı: kahtalı_mıçı

sümer 1 sokak buket işkembecisi adı seni yanıltmasın, her çeşit yemek ve tatlı var.. sulu yemekten kebaba, güzel yerdir hemde 24 saat açıktır..

+1

çok güzel yerdir.

zaten o sokaklarda çok güzel lokantalar var. demirtepe yakınlarını daha çok seviyorum ;)

ek olarak biraz ilerde mutlu döner var ora da baya iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jay. -- 10 Şubat 2013; 0:26:57 >
  • Mithatpaşa'da Masabaşı Mangal var. Kebapları ikramları çok iyi. Hizmet 10 numara. Çalışanlar çok saygılı. Fiyatlar normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti

ankara kalesinin karşısında palanın yeri var orda yersin.ayrıca oralar çok turistikliktir.çinçin var mutaka uğra istanbul nişantaşının ankaradaki karşılığı çok nezih mekandır.çankırı caddesine uğra ordan istanbul bağdat caddesi gibi bir yer.talatpaşayla noktayı koy.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.