Şimdi Ara

ingilizce öğrenmek istemiyorum !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyller Allahınızı severseniz yardım edin..Orta okuldan beri ingilizce dersi alıyorum Allah kitap çarpsın omegle sayedsinde öğrendim ben inglizce az çok bişeyler.Okullardaki ezberci sihniyetinsayesinde sadece adımızı söyleyebilir olduk.Beyler bu durum bende fobi oldu ön yargıyla yaklaşıyorum ingilziceye ve herzaman yeniden başlıyorum ama olmuyor olmuyor öğrenemiyorum sıkıcı geliyor ingilizce okul günlerim geliyor aklıma ter basıyor anlıyamıyorum.Benim sorum şu oalcak acaba ingilizce öğrenmeden direk rusça öğrensem garip olur mu?İnanın inglizce öğrenmek istemiyorum...

Yardım beyler

Edit:Bazı arkadaşlar hiç ingilizce bilmiyorum sanmışlar heralde.Yok öyle birşey herkes nekadar biliyosa okadar biliyorum ortalam ama akıcı olamıyorum gramer 0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıpçak+kk -- 17 Temmuz 2012; 23:06:16 >

• Yurtdışında dil kursuna git öğren gel. Benim amerikadan gelen bi arkadaş vardı ingilizce derslerine bile girmiyodu
  • Kader sen büyüksün ..
  • önce okulda öğrenmelisin.
    sonra sözlük okumalısın.
    daha sonra ufaktan cumleler kurmaya başlamalısın.

bu aşamadan sonra omegle ye girersen yavaş yavaş geliştirirsin.

en önemli şey kelimelerin anlamlarını bılmek yalnız.
  • Ezberci öğretim diyince aklıma geldi
    Good morning Sir cümlesini 4.sınıfta ezberlettirmişlerdi bize, 5.sınıfta öğretmen bayan olmuştu onada bütün sınıf good morning sir demiştik bütün sınıfa bağırmıştı deli
    Bu arada ingilizce evrensel dildir onun yerine rusça öğrenmek sana Rusya yada Belarus'ta iş konusunda birşeyler kazandırır ama Türkiye koşullarında sadece Rusça seni kurtarmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pachenkov

Ezberci öğretim diyince aklıma geldi
    Good morning Sir cümlesini 4.sınıfta ezberlettirmişlerdi bize, 5.sınıfta öğretmen bayan olmuştu onada bütün sınıf good morning sir demiştik bütün sınıfa bağırmıştı deli
    Bu arada ingilizce evrensel dildir onun yerine rusça öğrenmek sana Rusya yada Belarus'ta iş konusunda birşeyler kazandırır ama Türkiye koşullarında sadece Rusça seni kurtarmaz.

öyle ama lanet inglizce dert oldu başıma..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıpçak+kk -- 17 Temmuz 2012; 22:14:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: crazymania88

önce okulda öğrenmelisin.
    sonra sözlük okumalısın.
    daha sonra ufaktan cumleler kurmaya başlamalısın.

bu aşamadan sonra omegle ye girersen yavaş yavaş geliştirirsin.

en önemli şey kelimelerin anlamlarını bılmek yalnız.

ok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ispanyolca öğrenmek istiyorum
    9 yıl önce açıldı
    Almanca Öğrenmek Tavsiye
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben nasıl öğrendim peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kovadogs

Ben nasıl öğrendim peki?

nasıl öğrendin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıpçak+kk

quote:

Ben nasıl öğrendim peki?

nasıl öğrendin ?

Nasıl öğrendim?
  • quote:

quote:

quote:

Ben nasıl öğrendim peki?

nasıl öğrendin ?

Nasıl öğrendim?

töbe yarappi ya anlatsana
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben nasıl öğrendim peki?

nasıl öğrendin ?

Nasıl öğrendim?

töbe yarappi ya anlatsana

Okulda öğrendim.

• i think you should be relax. dont worry. everything will be ok. just you need to work and you need to feel english. i know you can do it and you can speak,write.
    forget what you lived on school only believe yourself. you have got a power.
  • aslında türkçeyi boşa gosteriyolar bize.ben meb'in başına geçsem türkçe derslerine kaldırır yerine full ingilizce koyardım ama ezberci sistemi de kaldırırdım tabi.türkçeyi zaten konuşarak ogreniyoruz.ingilizceye abanın türkçe bizi kurtarmıyor ne yazıkk ki
  • Oha İngilizce'siz olur mu bea oyu oynanmaz, chat yapılmaz, googleda yabancı arama bile yapılmaz İngilizce'siz.

Film ve müzikle hiç ilgilenmiyor musun? Yukardakiler dışında en az bunlarla ilgilensen zaten İngilizce öğrenme dürtüsü uyanacaktır kendinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

aslında türkçeyi boşa gosteriyolar bize.ben meb'in başına geçsem türkçe derslerine kaldırır yerine full ingilizce koyardım ama ezberci sistemi de kaldırırdım tabi.türkçeyi zaten konuşarak ogreniyoruz.ingilizceye abanın türkçe bizi kurtarmıyor ne yazıkk ki

sen nediyon
  • Realist olmak gerekirse, biraz zeka ister yabancı dil öğrenmek. Eğer kendinde kapasite göremiyorsan çok zorlama.
  • Ben ingilizceyi 5.sınıfta kaptım yani yeteneğim olduğunu anladım ve devamı geldi yani her sınıfta en başarılı olduğum ders inglilizceydi ve gerçekten şuanda çok rahat cümle kurup konuşabiliyorum ayrıca şuan SuperNatural,Big Bang Theory gibi dizileri takip ediyorum ve inglizceme büyük katkıları oluyor sana da aynısı tavsiye ederim ama ingilizceyi öğrenmen için sevmen lazım bir türlü sevemiyorsan hiç başlama
  • sihniyet :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

Realist olmak gerekirse, biraz zeka ister yabancı dil öğrenmek. Eğer kendinde kapasite göremiyorsan çok zorlama.

üniversitede bölüme 3. lükle girdim zekama azda olsa güveniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıpçak+kk -- 17 Temmuz 2012; 22:59:19 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.