Şimdi Ara

Açık Liseye geçiş zorlaşıyor ve aflar kalkıyor geçmiş olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açık liseye geçiş artık zorunlu bir hal olmadığı sürece gerçekleşmeyecek ve devamsızlık afları da tamamen kalkıyor Açık Liseye geçiş zorlaşıyor ve aflar kalkıyor geçmiş olsun 

Açık Liseye geçiş zorlaşıyor ve aflar kalkıyor geçmiş olsun

• saçma sapan iş.ilk 3 sene kaliteli bir fen lisesindeydim.son sene dandik bir fen lisesine gitmek zorunda kaldım ve depresyona girdim, açık liseye geçmek istedim ama ailem izin vermedi.mutlaka benim durumumda olan veya okulundan memnun olmayanlar vardır.devletteki öğretmenlerin çoğu zaten salla başını al maaşını mantığıyla hareket ediyor.
  • Açık liseyi bilmemde sınıf tekrarı iyi bence 50 alamayan bir daha okusun

Eğer okumayı sevmeyip sorun çıkaranlar temizlenirse açık liseye gidenlerde azalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 16 Ağustos 2023; 14:5:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mantıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınıf tekrarı yerinde bir karar zaten eskiden vardı,kaldırmışlardı tekrar geri getirdiler.

• sınıf tekrarı mantıklı ama açığa geçişin zorunlu olmadıkça yapılamaması saçma bir karar, üstüne af da gelmeyecekmiş

• Mezunların işine gelir. 12. Sınıflara ise tamamen negatif bir şey bence.

• Durumu olan özele gidecek zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şu ülkede pozitif tek bir şey bırakmadılar, resmen sistem ne kadar öğrenciyi mezuna bırakabiliriz işsizliklerini ne kadar erteleyebiliriz diye uğraşıyor. Zaten eğitim namına bir şey bırakmadınız bari kendi kendisini eğitip bir yere gelmeye çalışan öğrenciye engel olmayın

• 2024te YKS'ye girecek olan 12.sınıf öğrencilerin önü kapatıldı. Kalitesiz devlet lisesinde okuyup özele geçemeyen öğrenciler için liseleri hapishane artık yanlış anlamadıysam. İleriki senelerde girecekleri daha da kötü etkiliyor. Zengin ve fakir arasındaki fırsat farkını çok daha açacak bu olay. Kötü karar bence eğitim veremeyen devlet bari eğitim almayı engellemesin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • saçma sapan iş.ilk 3 sene kaliteli bir fen lisesindeydim.son sene dandik bir fen lisesine gitmek zorunda kaldım ve depresyona girdim, açık liseye geçmek istedim ama ailem izin vermedi.mutlaka benim durumumda olan veya okulundan memnun olmayanlar vardır.devletteki öğretmenlerin çoğu zaten salla başını al maaşını mantığıyla hareket ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damakcatlatan -- 16 Ağustos 2023; 14:40:29 >
  • hydr0766 H kullanıcısına yanıt

Pdr normu güncellenmesi için pdr derneği çalışma yapıyor önceki bakan söz vermişti 25.000 açık olusacak eğer norm gelirse, o zaman bu sıkıntılar kalmaz. Yeni bakan bu konuda çalışmamız yok dedi. Bakanlar değişince sil baştan oluyor öngörülebilirlik azalıyor.

Hocam ben %1le alan bir fen lisesinde okudum.mevcudumuz 500dü ama sadece 1 tane rehberlikçi vardı o da fen lisesi öğrencisi olmamıza rağmen hiç bizimle ilgilenmezdi

çok haklısınız hocam bizim lise mesela ortaokulun devamı gibiydi sadece 1 kişi fen lisesi gitmiş kalan tüm ortaokul 2 okula dağılmıştı haliyle fen lisesine gidememiş ama iyi seviyedeki adamlar da geriye düştü haşerelik yaptılar açık lise bu tarz adamlar için avantajdı yazık valla.

hocam okul, karadeniz bölgesinin en yüksek puanlı okuluydu.geçen sene 102 öğrencinin 56sı kazandı 46sı mezuna kaldı.lgsde 10000e giren çocuklar 100000e hatta 200000e geriledi.devlet okulunda okumak saçmalık en iyisi iyi özel okullarda burslu okumak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damakcatlatan -- 16 Ağustos 2023; 14:50:49 >
  • Fen liselerinin hali içler acısı maalesef.eskiden öğretmenler sınavla seçilirdi şimdi kimin torpili yeterse o fen lisesine atanıyor.aklı olan gitmez

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.