Şimdi Ara

Açık Liseye geçiş zorlaşıyor ve aflar kalkıyor geçmiş olsun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Torpil kısmını bilmem de geçenki 45binlik öğretmen atamasında proje okulları ve fen liseleri de vardı. Şehir merkezindeki yerler de vardı, ilk atamada buraların da açılmasına herkes şaşırdı özellikle mebdeki kadrolu öğretmenler, çünkü onlar puan biriktirip oralara gitmek istiyordu. Mesela proje okullarına bildiğim kadarıyla öğretmenleri oranın müdürü seçiyor ama sen ilk atamafa burayı açarsan kpss puanı kimin yüksek ise o girer ve ilk mesleki deneyimini de orada elde eder, proje okullarında daha deneyimli hocalar olurdu bildiğim kadarıyla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • damakcatlatan kullanıcısına yanıt
    Hocam bence genellemek doğru değil ben %1.6lık fende okudum hocalarımız çok kaliteli insanlardı öğrenci kötü yaptıysa genelde kendi boşvermişliği oluyordu, arada tek tük kötü hocaya denk geldim ama genel olarak iyiydi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Valla benim ilk 3 yıl okuduğum lise 135 yıllık bir liseydi ama 10 yıl önce fen lisesine dönüştürülmüş.böyle bir lisede müdür yardımcılığı yapan "hoca" karma eğitime karşı olduğu için haberlere çıktı.sol görüşlü bir fizik hocası vardı sırf o müdür yardımcısıyla arası kötü diye derse gelip ders anlatmazdı biz kendimiz çalışıp öğrenirdik.kimya hocamız gelirdi 15-20dk ders anlatıp giderdi.özel ders verdiği için bizi pek umursamazdı.aralarında elbette iyi hocalar da vardı ama çoğunluğu sınavla öğretmen alınsa o okulun kapısından bile giremeyecek tiplerdi.

• hydr0766 H kullanıcısına yanıt
    bizim rehberlikçiye sikayette bulundum 12yiz adam bize zorla edebiyat işletiyor diye(say),aileni al gel açığa grç dedi şikayetciysen,hay hay dedim gectim suan gecemiyenlere yazık olucak

• Jwthh kullanıcısına yanıt

benim son sene geçtiğim okuldaki edebiyatçı da böyleydi.emekliliği gelmiş kendine bile hayrı olmayan biriydi.en son idareye şikayet ettik biraz kendini toparladı

• Sınıf tekrarı çok iyi

• öldüğüm günpesederim kullanıcısına yanıt

Hocam kimse sınıfta kalacak kadar düsük not almıyor ki.alan adam da haytanın tekidir zaten

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt
    Benim eski Anadolu lisesinde 350 tane sınıfta kalan vardı. Kalan çok, ama fen lisesinde yoktur ki görmemişsindir.

• Jwthh kullanıcısına yanıt
    Geçen yıl aynı şey oldu edebiyat alamnca tarih işleniyordu. Hele dinci mat testi çözdüm diye kitabımı çöpe atmıştı. Gittim hemen açığa geçtim iyi ki de böyle bir seçenek vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-927DC4D74

Benim eski Anadolu lisesinde 350 tane sınıfta kalan vardı. Kalan çok, ama fen lisesinde yoktur ki görmemişsindir.
    o da var tabi.herkes takdir alıyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: Puleun

Geçen yıl aynı şey oldu edebiyat alamnca tarih işleniyordu. Hele dinci mat testi çözdüm diye kitabımı çöpe atmıştı. Gittim hemen açığa geçtim iyi ki de böyle bir seçenek vardı.
    Tarih zaten sınavda çıkıyor ama 1 soru tabi.almanca falan saçma bizde işlenmiyordu

• Puleun P kullanıcısına yanıt
    tokatlardım ya dinciyi benim basima gelse,fizikci ödev yapmamisim bi tane okula gitmiyodum evde ders calismak amacli,sınavdan 100 almama rağmen obpye 70 vermis gittim derste dedim hocam düzeltir misiniz haksızlık oluyor obpm zaten iyi değil iyice düşüyor diye.Ben bişey yapamam falan tatava yapmaya başladı hocam dedim düzelticeksiniz hiç de umrumda değil sonuna kadar da ugrasirim falan filan yaedirdim, düzeltti

dedim kafaniza göre iş yapıyosunuz benim ödevden haberim yok ne haddinize ayagımı kaydırmak fasa fiso geri adim atti.
    Anadolu liselerinde essek ögretmen çok,çoğu okul sınava ögrenci hazırlamıyor günü kurtarıyor

• hydr0766 H kullanıcısına yanıt
    Ben pek katılmıyorum. 200 küsür ile 400 küsür alanlar arasında genelde çok bir fark olmuyor. Ayrıca 14 yaşında birisini nitelikle ve ya niteliksiz diye ayırmak çok saçma. Özellikle genç yaşlarda hedefler çabuk değişebilir. Batıda, liselere girişte sınavlara sokmuyorlar. İneği, serserisi, sporcusu ve sayamayacağım bir çok insan türü aynı okulda ama nedense eğitimde hep batı önde.

• Puleun P kullanıcısına yanıt
    Bende dincinin dersinde kitap okuyorum diye bana kızıp sözlüme düşük girmişti. Zaten bana uyuz oluyordu ve sınavlarıda bilerek zor yapıyordu. Hiç çalışmadan muhafazakarlardan yüksek not alıyordum

• sistemi daha kötü yapmaya yemin edilse ancak böyle olur..

• iyi olmuş ya aşırı bir disiplinsizlik vardı liselerde

• bu bahsedilenlerin hiçbirinin gerçekleşmeyecek olması peki

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.