Şimdi Ara

Bunun için TT geçmek mantıklı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3+3 GB
    500 DK
    1000 SMS
    25 TL

Ama bütün ay kullandığım mobil veri 1 - 1.5 GB geçmiyor. Dışarıda telefon görüşmesi, whatsapp ve kamera dışında telefon kullanmayı sevmiyorum.
    bireysel.turktelekom.com.tr
    Selfy Altın Paket > Tarife ve Paketler > Web > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/selfy-altin-paket.aspx?

Bu pakete geçsem yaş sorunu yada taahhüt sorunu çıkar mı sizce?

TT'den devam edip daha yüksek GB'li pakete geçmek istesem ya da kaliteyi beğenmeyin tekrar vodafone geçmek istesem beni engelleyen bir şey olacak mı?
    Detaylarda taahhüt vb. görmedim ama konu TT olunca şüpheleniyorum

Ayrıca evde TTNET abonesiyim. İlk defa TT mobil kullanacağım için bana özel teklif vb. sunarlar mı? 10 GB 25 TL gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phorever -- 10 Şubat 2019; 3:35:17 >

• Kardeşim,ben 21 yıldır İstanbul'da yaşıyorum,2006'dan beri kesintisiz tüm operatörleri çeşitli sebeplerden dolayı aynı anda kullanan biriyim. Son 10 yılda turkceli faturalı kullanmadım. 2010'dan beri TTelekom'u da Vodafone'yi de aynı anda bol internetli tarifeleriyle kullanıyorum. Bunun sebebi,iş,eş,çocuk...
    2 yıl önce Vodafone TTelekom'dan internette iyiydi. Artık TTelekom bariz farkla internet hızında daha iyi.
    Türk Telekom'un Turkcell yönüne konuşmalarda ses kalitesi kötüdür,bunun da sebebi Türkcell'in yaptığı teknik gıcıklıktır.

Şuan evimde sinyal ölçümlerimde Vodafone TTkomdan iyi çekiyor,ama internet hızında ttelekom hattımda 4G kopmadan full ve sayfalar resimler tak tak açılırken vodafone hattımda 4G internet gidip geliyor ve sayfalar 2 saniyelik takılmalarla açılıyor.

Bulunduğun konum itibari ile şanssız değilsen vodafoneden memnunsan TTelekomdan da memnun kalırsın. Turkcell'in iyi çekmediği yerler oldugu gibi TTelekom'un da iyi çekmediği yerler vardır.

Gelelim düşündügün altın pakete. Altin Paket abone alımına kapalı.
    Onun yerine sana eğer Media Markt magazasi bulup gidebilirsen 16 TL fiyatlı 2GB + 1000 dk + 1000 SMS içeren FIRSAT 2GB paketini öneririm. Media Markt fırsat paketleri şuan piyasada tüm operatörler arasında en ekonomik paketlerdir. 25000 abone alımı ile sınırlıdır ve çok ilgi vardır.

Bazı ekran görüntûleri aldım açıp bakabilirsiniz. Turk Telekom standı bulunan mağazalar resimlerde ve detaylarda var.

bireysel.turktelekom.com.tr
    Media Markt Fırsat Paketleri > Tarife ve Paketler > Web > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/Sayfalar/Faturasiz/Paketler/media-markt-firsat-paketleri.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 10 Şubat 2019; 21:31:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Paketler pahalandı. En ucuzu bu. Bu da 26 yaşın altındakiler için. Tc no bulursanız veya yaşınız tutuyorsa geçersiniz. 10gb interneti 19 liradan aşağıya alamazsınız. Ben şuanda selfy sarı kullanıyorum 29₺ yeni alımlara kapattılar eğer çıkarsam ve tekrar tt ye dönersem en ucuz 10gb li paket 42₺ye var.
    Tt ye geçip bir gün bile geçmeden tekrar diğer operatörlere geçebilirsin ama 90 gün kalma şartı olduğu için ucuz paket vermezler. Vfde tarifelerde böyle bir sınırın olmadığını biliyorum. Ttye geçip bir ay deneyin paket yetmezse veya hat çekmezse numaranızı yine taşırsınız.
    Ayrıca paketlerin altında detaylar yazmaktadır. O kısımları okursanız daha çok bilgili tüketici olursunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde ttnet kullananlara mobilde 12 ay boyunca 3gb hediye ediliyor ama linki bulamadım. 2018'de cebine gelsin kampanyasıydı ve 4gb veriyorlardı.

Burada konusuda açılmıştı. Aklında olsun buda.

• bu mediamarkta pttcellden geçiş olmuyor değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

bu mediamarkta pttcellden geçiş olmuyor değil mi?
    PTTcell TTelekom sayılır,farklı operatör değil. Kampanyaya dahil olacagini sanmıyorum.
    Sen 50 yaş tarifelerine bak dostum.

• benim hat vodafone zaten hocam ablam için bakmıştım onu pttcellden kurtarmak istiyorum. tüm aileye ben bakıyorum bu konularda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: __kadıköyRAP__

benim hat vodafone zaten hocam ablam için bakmıştım onu pttcellden kurtarmak istiyorum. tüm aileye ben bakıyorum bu konularda
    Evet ben de telefon mağazası işlettigim için 7 sülalem ve komşularım yıllardır hep bana sorar. Senin ve @Jazzelyn nin hangi operatoru kullandigi belli değil. Sorsam Orange Mobil de kullanırsınız belki. Çin ve Arabia operatorlerinde de hattınız var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: OkumadanAlma

Evet ben de telefon mağazası işlettigim için 7 sülalem ve komşularım yıllardır hep bana sorar. Senin ve @Jazzelyn nin hangi operatoru kullandigi belli değil. Sorsam Orange Mobil de kullanırsınız belki. Çin ve Arabia operatorlerinde de hattınız var mı acaba?

Alıntıları Göster
    Bizde 3üde var, hatta kafa kafaya verip 4. operatör olabiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Bizde 3üde var, hatta kafa kafaya verip 4. operatör olabiliriz

Alıntıları Göster
    Biz neden bir araya gelip kendi GSM Operatörümüzü açmıyoruz.
    Numarasını da buldum Adı da DHcell

• quote:

Orijinalden alıntı: OkumadanAlma

Biz neden bir araya gelip kendi GSM Operatörümüzü açmıyoruz.
    Numarasını da buldum Adı da DHcell

Alıntıları Göster
    Tabi abi yarın toplanalım hemen

• bende ana hat vodafone işte onu da telekom yapacağım yedekte de turkcell var başka bir şey yok ana baba abla eş yeğen herkesin telefonuyla ilgilenince her konuda yazabiliyorum

• bireysel.turktelekom.com.tr
    Media Markt Yaz Festivali Kampanyası > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/kampanyalar/sayfalar/faturali/media-markt-yaz-festivali-kampanyasi.aspx

Az kullanim için yeterli.

• Ben vodafone dan ttye geçtim 10 gün once cok memnunum çekim kalitesi vf den kat kat iyi
    10 gb 39 tl SELFY geçtim daha Ucuz ve daha cok internet olan bir paket bulamadım.

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    bi kadikoyrap kolay yetismiyior tabi hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.