Şimdi Ara

Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL(20 Aralık Son)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kaiserx , kaiserx , karakteristik61 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 13 Misafir (9 Mobil) - 5 Masaüstü11 Mobil
5 sn
1.555
Cevap
71
Favori
59.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

20 ARALIK dahildir Başvuru yapabilirsiniz

Sistem Başvuru tarihini baz aldığı için 20 sinden sonra açılan hatlarda kampanyaya dahil olur

Popüler Tarifelere yeni hat tesisi, numara taşıma ve Şirketimizce sunulan faturasız tarifelerden geçiş yoluyla Türk Telekom Mağazaları ve müşteri hizmetleri aracılığıyla kayıt olunabilir.

81 il ve ilçe merkezlerine ortalama 24 saatte, köy ve kasabalar için ortalama 72 saatte teslimat yapılmaktadır.

​ Online satış kanalından numara taşıma ve yeni hat tesisi ile faturalı tarifelere yapılan başvuruların aktivasyon işlemlerinde Dijital kurye ücreti 90 TL olarak tek seferlik ilk faturaya yansıtılır.

Tarifelerde aşım vardır .

Hattınız açıldığında taahhüttünüz tanımlanmadıysa Söz yazıp 5555 e sms yolladığınızda gelen mesajda ki Tarife fiyatı geçiş yaptığınız tarife tutarından Fazla gözükecektir .Endişelenecek bir durum Yok .Geçtiğiniz Tarife doğruysa fiyatta doğrudur .Tarifenize onay verdikten sonra hediye internetiniz ve yıldızlı günler indirimi tanımlanacaktır. Futuranız Normale dönecektir. Ayın 26 sı Fatura kesim tarihi olduğundan Güncel Fiyatınız Az görünecektir. Bir sonraki ay ekstra kullanımınız olmazsa düzelecektir. Tarife fiyatı +güncel vergi fiyatı görünecektir

Prime tarifeler prime avantajları içerir

Mevcut kullanıcılar Türktelekom Kullanıp Cayma bedeliniz düşükse diğer operatör taşınıp açıldığı gün bu tarifelere taşınıp yararlanabilirsiniz

Diğer operatörlere numarasını taşıyıp sonrasında bu tarifeye kaydolan müşteriler için bir kereye mahsus 31,08 TL kayıt ücreti alınacak ve söz konusu ücret müşterilerin ilk faturalarına yansıtılacaktır.

Taahhüt yazıp 5555 yollayarak cayma bedelini öğrenebilirsiniz

Bimcell pttcell kullananlar geçiş yapacak bayi bulursanız olur

yada diğer operatöre gidip hat açıldığı gün bu tarifelerden istediğine taşınabilir

1000 dk 250 sms +3gb. +Taahhüde Özel İlk Ay 20 GB İnternet+Sınırsız YaaY+e-dergi Üyeliği 100 TL

1000 dk 250 sms +6gb +Taahhüde Özel İlk Ay 20 GB İnternet+Sınırsız YaaY+e-dergi Üyeliği 115 TL

1000 dk 250 sms +10 gb+Taahhüde Özel İlk Ay 20 GB İnternet+Sınırsız YaaY+e-dergi Üyeliği 135 TL

1000 dk 250 sms +15gb +Taahhüde Özel İlk Ay 20 GB İnternet+Sınırsız YaaY+e-dergi Üyeliği 155 TL

1000 dk 250 sms +20gb+ Taahhüde Özel İlk Ay 20 GB İnternet+Sınırsız YaaY+e-dergi Üyeliği 180 TL

1000 dk 250 sms +25gb+ Taahhüde Özel İlk Ay 20 GB İnternet+Sınırsız YaaY+e-dergi Üyeliği 200 TL

Aşağıdaki tarifeler Prime avantajları içerir

2000 dk 250 sms +25gb + Instagram, Twitter, YouTube ve Facebook'ta geçerli 5 GB sosyal medya paketi, Taahhüde Özel ilk ay 20 GB ek internet faydası, Türk Telekomlularla sınırsız konuşma+3 Ay Youtube Premium Üyeliği Sınırsız WhatsApp Mesajlaşma +20 GB Türk Telekom WiFi +2 GB Türk Telekom Dijital Depo +Sınırsız YaaY+e-dergi Üyeliği+12 Ay HediyeMuud Premium+ 12 Ay Hediye Tivibu Go Süper Paket 230 TL

2000 dk 250 sms +30gb + Instagram, Twitter, YouTube ve Facebook'ta geçerli 10 GB sosyal medya paketi, Taahhüde Özel ilk ay 20 GB ek internet faydası, Türk Telekomlularla sınırsız konuşma+3 Ay Youtube Premium Üyeliği Sınırsız WhatsApp Mesajlaşma +20 GB Türk Telekom WiFi +2 GB Türk Telekom Dijital Depo +Sınırsız YaaY+e-dergi Üyeliği+12 Ay HediyeMuud Premium+ 12 Ay Hediye Tivibu Go Süper Paket 260 TL

2000 dk 250 sms +40gb + Instagram, Twitter, YouTube ve Facebook'ta geçerli sınırsız sosyal medya paketi, Taahhüde Özel ilk ay 20 GB ek internet faydası, Türk Telekomlularla sınırsız konuşma+3 Ay Youtube Premium Üyeliği Sınırsız WhatsApp Mesajlaşma +20 GB Türk Telekom WiFi +2 GB Türk Telekom Dijital Depo +Sınırsız YaaY+e-dergi Üyeliği+12 Ay HediyeMuud Premium+ 12 Ay Hediye Tivibu Go Süper Paket 320 TL

Tarife fiyatlarına 14,94 TL vergiyi de ekleyin

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler?

Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL(20 Aralık Son)

SON TARİH 20 ARALIK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krkmz1666 -- 14 Aralık 2024; 17:30:4 >

• Kırmızı kara gerek yok.

Kasım ayı kampanyaları keriz silkeleme idi.

Hele Turkcell bu keriz silkeleme işini mükemmel yaptı. Forumdaki ah vah serzenişlerinin çokluğunu görünce operasyonun başarısı daha iyi anlaşılıyor.

Geçmiş mesajlarımda da var. Bu yüksek fiyatlara nasıl alıyorsunuz diye yazmıştım.

Fiyatlar daha da düşecektir. Teknoloji arttı, arttıkça da ucuzladı.

Musk lisans alsa bunlar beyaz bayrak diker. Veya starlinkle bir anlaşmaya bakar.

Biraz bilinçli tüketici olursak fiyatlar daha hızlı düşer. Ucuzunu alın. Paranız çoksa da ucuzunu alın. Aylık 20 GB gayet yeterlidir. Gidin en ucuzunu alın. En iyisini değil. Geçmiş tarihtekiler için söylüyorum, en ucuzunu alırsanız (bimcell), en iyisi ( Turkcell) fiyat indirir, en iyisi fiyat indirirse en ucuzu da en iyi olmaya çalışır, kalite artar fiyat düşer.

9 Aralık'ta Telekom taahhüdüm bitiyor. 20 GB 210 TL idi. Vodafone kampanyası bekledim. Bugün düştü haber, 191 TL. Telekom daha iyi teklif sunmazsa Vodafone düşünüyoruz hanımla. Bu arada aile bütçemiz aylık 260k. Buna rağmen Turkcelli pahalı bulduğumuz için düşünmüyoruz. Çünkü bilinçli tüketici böyle yapar diye düşünüyorum.
    quote:

Orijinalden alıntı: kelebekxax

Kırmızı kara gerek yok.

Kasım ayı kampanyaları keriz silkeleme idi.

Hele Turkcell bu keriz silkeleme işini mükemmel yaptı. Forumdaki ah vah serzenişlerinin çokluğunu görünce operasyonun başarısı daha iyi anlaşılıyor.

Geçmiş mesajlarımda da var. Bu yüksek fiyatlara nasıl alıyorsunuz diye yazmıştım.

Fiyatlar daha da düşecektir. Teknoloji arttı, arttıkça da ucuzladı.

Musk lisans alsa bunlar beyaz bayrak diker. Veya starlinkle bir anlaşmaya bakar.

Biraz bilinçli tüketici olursak fiyatlar daha hızlı düşer. Ucuzunu alın. Paranız çoksa da ucuzunu alın. Aylık 20 GB gayet yeterlidir. Gidin en ucuzunu alın. En iyisini değil. Geçmiş tarihtekiler için söylüyorum, en ucuzunu alırsanız (bimcell), en iyisi ( Turkcell) fiyat indirir, en iyisi fiyat indirirse en ucuzu da en iyi olmaya çalışır, kalite artar fiyat düşer.

9 Aralık'ta Telekom taahhüdüm bitiyor. 20 GB 210 TL idi. Vodafone kampanyası bekledim. Bugün düştü haber, 191 TL. Telekom daha iyi teklif sunmazsa Vodafone düşünüyoruz hanımla. Bu arada aile bütçemiz aylık 260k. Buna rağmen Turkcelli pahalı bulduğumuz için düşünmüyoruz. Çünkü bilinçli tüketici böyle yapar diye düşünüyorum.
    180 sarışın kaslı renkli gözlü 150k altı maaş alan dh üyesi yok zaten hocam boş vakitlerimizde giriyoruz zaten bizde. Operatör olarak bimcell, Yoğurt olarak dost iyidir selam ve dua ile
    • Tarife içerisindeki Sosyal Medya faydası Instagram, Facebook, Youtube ve Twitter uygulamaları için geçelidir. Instagram, Facebook, Youtube ve Twitter uygulaması/web sitesi üzerinden yapılan reklam gösterimleri reklam sağlayıcıları tarafından yapıldığı için bu esnada kullanılan internet Sosyal Medya faydası kapsamında değildir ve kullanıcıların diğer paket ya da tarife kotaları kapsamında değerlendirilecektir. 

Ben hayatımda Türk beyaz yaka kadar haysiyetsizini çok az gördüm. Bakın bu maddeyi bulan eleman amirine yarandığı için sevinçten göbek atmıştır. Neden? Kendi vatandaşını hileli bir şekilde yolmanın bambaşka yolunu bulduğu için.

Ulan o reklamı nasıl getirdin aklına? "Efendim bir yol buldum, şimdi sosyal medyada deli gibi reklam var ya, işte onu kimsenin okumadığı maddeler içine ekleyip paket dışı tutacağız ve böylece sınırsız sosyal medya paketi olduğunu sanan salak müşterilerimiz "ya sadece İnstagram kullanıyorum ama kendi internetimden gidiyor" diyecek ve interneti bitince geçirmeye başlayacağız" mı dedin?

Bu resmen dolandırıcılık işte.

Zaten sınırsız Whatsapp yazdıkları da mesajlaşma sadece. Hani bedava olmasa bile bir insanın ayda 50 mb falan kotasını götürmeyecek bir şey.

Türkiye ticaret hukukunda, tüketici kanunlarında çok geride. 2014 yılında bir nebze düzenleme yapıldı ama yok olmuyor. Şirketlerin gönüllü kölesi olan beyaz yakalar üstlerine yaranmak için sistemin açıklarını buluyor durmadan. Ahlaki olarak ayıp ya. Ben patron olsam, bir çalışanım gelip "efendim müşterilerimizi kazıklamanın bir yolunu buldum" dese kovarım lan onu. Müşteri velinimettir, müşteri var diye varız.

Merhaba arkadaşlar bilgi amaçlı yazıyorum belki işine yarayan olur.

Türk telekom faturalıda hattı olup ta yine aynı kişi adına kayıtlı 2.ci bir türk telekom faturasız hattınız varsa yada diğer operatörlerden türk telekom faturasıza 2.ci hattınızı taşıdıysanız.

Bu taşınan 2.ci hattın 30gün faturasızda kalması gibi bir şart kural yok.

Ben 2.ci hattımı farklı operatörden türk telekoma taşıdığım aynı gün bu tarifeyi tanımladım. 2.ci hattınız için türk telekom 6 ay boyunca geçerli her yöne 500dk 500sms ve 10gb interneti buluşturan tarife adı altında ücretsiz olarak hattınıza tanımlıyor.

Türk telekom faturasızda bulunan adınıza kayıtlı 2.ci hattınızdan kısa mesaj ile 5555 e BULUSTURAN UCRETSIZ 10GB yazıp mesaj atıyorsunuz.

Mesaj gönderiminden sonra bir bilgi mesajı geliyor işte 6 ay boyunca 500dk 500sms ve 10gb paketi ücretsiz kullanmak için KAYIT BULUSTURAN UCRETSIZ 10GB diye yazarak 5555 e gönderin diyor.

Belirtildiği şekilde mesaj attıktan sonra tarifenin hattınıza 6 ay boyunca ücretsiz olarak tanımlandığı bilgi mesajı geliyor.

Mobil uygulamada kontrol ettiğinizde 500dk 500sms 10gb 2.ci hattınıza tanımlanmış olarak görünüyor bilginize.

Merak edenler için güncelleme yapayım, 6 gün kadar önce ttdan turkcelle geçmiştim 20 gb 310 tl idi sanırım. turkcellde 3 4 gün kaldım sonra ttye geçiş işlemi başlattım Prime 30+10. Bugun tt hattım açıldı. Turkcell 250 tl fatura cıkartmış ki 75 gözüküyodu hediye internet flnda kullanmadım. Fatura detayları gelmedi daha göremiyorum da. Yapıcak bişey yok ben razıyım. Zira 260 tlye 40gb net var işin ucunda. Geçersin geçemezsin sıkıntı çıkar şu bu fln hikaye. Geçtim cezası da 250 tl geldi. Aynı durumda olan arkadaşların bilgisine.
    Zaten herşeyin en ucuzunu aramaktan,kullanmaktan helak olduk..madem öyle, yıl boyunca niye indirim yapmadılar,millet defalarca Twitter'da tarife ücretlerini gündem yaptığı halde..şimdi geldi yıl sonu ,kısa süreliğine açtılar işte...Starlinkle anlaşma falanda olmaz,Turkcell taş koydu o işe,çoktan olacaktı yoksa..
  • Pttcell faturasızdan geçiliyor mu uzun süredir faturasız
  • frkn3757 F kullanıcısına yanıt

Deneyin yeni sim kart ile belki geçiş olabilir Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL(20 Aralık Son) 

• Aralık ayından sonra 14.94 deil 21.5 ekleyin
    😏
  • Yeni konu açılması gerekiyordu saol.
    @krkmz1666

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 4 Aralık 2024; 18:37:57 >
  • 3 operatörde çok güzel kampanyalar yaptı. Elimde 1000gb e sim olmasa 40gb+ sınırsız pakete hemen geçerdim
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Link var mı
  • goragora G kullanıcısına yanıt
  • Seneye bu fiyatları çok yâd ederiz.
    Kullanacaklara hayırlı olsun.
  • Bimcell'den geçiliyor mu?
  • Bunlarda durma özelliği var mı
  • ozel75 kullanıcısına yanıt

'Tarifeler aşımsızsızdır +sınırsız yay ve e dergi üyeliği vardır'

Azcık okusak🙂

• Tt faturasızdan geçiş var mı acaba?
  • 1 yıldır Turkcell'deydim. Dün hattımı faturasız Türk Telekoma taşıdım. Hattım yarın öğlen açılacak. Bu paketlerden faydalanabiliyor muyum?
  • ucuzlukavcisimezarciamca kullanıcısına yanıt

Azıcık sen okusan aşımsız olduğu nerede yazıyor ?Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL(20 Aralık Son) 

• ozel75 kullanıcısına yanıt

Durma yok kullanım hakların bittiğinde aşım var

tarifeye geçenler baksın kontrol sende paketi belki çıkabilir

• Jurgen Klopp kullanıcısına yanıt

Kampanya şartlarında yazıyor var

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Üstad faturalı dan faturasıza geçip 30 gün geçmeden tekrar bu tarifelere geçiş yapabilir miyiz?
  • Bunlar paket değil tarife …!

prosedür gereği 30 gün sonra Faturalı tarifeye geçiş yapabilirsiniz o zamana kadar ne olur bilemem

ilk sayfada işine yarayacak bilgiler var kullanabilirsiniz

https://forum.donanimhaber.com/turktelekom-kisiye-ozel-firsatlar-teklifler-ve-kampanyalar--137514659

• bkmçvş B kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.