Şimdi Ara

Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL(20 Aralık Son) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.555
Cevap
71
Favori
59.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kelebekxax

Kırmızı kara gerek yok.

Kasım ayı kampanyaları keriz silkeleme idi.

Hele Turkcell bu keriz silkeleme işini mükemmel yaptı. Forumdaki ah vah serzenişlerinin çokluğunu görünce operasyonun başarısı daha iyi anlaşılıyor.

Geçmiş mesajlarımda da var. Bu yüksek fiyatlara nasıl alıyorsunuz diye yazmıştım.

Fiyatlar daha da düşecektir. Teknoloji arttı, arttıkça da ucuzladı.

Musk lisans alsa bunlar beyaz bayrak diker. Veya starlinkle bir anlaşmaya bakar.

Biraz bilinçli tüketici olursak fiyatlar daha hızlı düşer. Ucuzunu alın. Paranız çoksa da ucuzunu alın. Aylık 20 GB gayet yeterlidir. Gidin en ucuzunu alın. En iyisini değil. Geçmiş tarihtekiler için söylüyorum, en ucuzunu alırsanız (bimcell), en iyisi ( Turkcell) fiyat indirir, en iyisi fiyat indirirse en ucuzu da en iyi olmaya çalışır, kalite artar fiyat düşer.

9 Aralık'ta Telekom taahhüdüm bitiyor. 20 GB 210 TL idi. Vodafone kampanyası bekledim. Bugün düştü haber, 191 TL. Telekom daha iyi teklif sunmazsa Vodafone düşünüyoruz hanımla. Bu arada aile bütçemiz aylık 260k. Buna rağmen Turkcelli pahalı bulduğumuz için düşünmüyoruz. Çünkü bilinçli tüketici böyle yapar diye düşünüyorum.
    180 sarışın kaslı renkli gözlü 150k altı maaş alan dh üyesi yok zaten hocam boş vakitlerimizde giriyoruz zaten bizde. Operatör olarak bimcell, Yoğurt olarak dost iyidir selam ve dua ile

• Dün sabah Netgsm’den Turkcelle geçiş başvurusu yaptım ama bu fiyatlar mükemmel. Gecisi iptal etmek icin Netgsm e mi ulaşmam lazım yoksa Turkcell’e mi? Turkcell mh. NETGSM’e ulaşmam lazım diyor.
  • Ne oldu ya bir anda hepsi el ele verdi numaranı taşı sudan ucuza paket al der oldu? Rekabetin gözünü seveyim. Vodafone - Turkcell - TT şeytan üçlüsünde en uygunu TT şimdilik.

• stranger3458 kullanıcısına yanıt

Faturasızda 30 gün geçmesi lazım kampanya devam ederse geçersiniz

• Bayiden geçiş yapılabiliyor mu arkadaşlar yoksa online özel mi
  • 2 hattım faturasız hos25 GB de şuan. Birisi 28 gün oldu birisi 23. 30 gün dolsun bakalım deneyeceğim. Acaba bu tarifelere geçmek için müşteri hizmetlerini mi aramak gerekiyor yoksa bayisine gidip mi geçiş sağlamak gerekiyor. Teşekkürler
  • sssss5 S kullanıcısına yanıt
    BNEsim mi:)
  • Chile_Mix kullanıcısına yanıt
    E devlet onayı yaptınız mı
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    merhaba ilk sayfaya baktım göremedim, türk telekom faturasızdayım her hangi bir taahhütüm yok.Taahhütsüz fiyattan kullanıyorum tarifeyi, başka operatöre geçmeden bu tariflere geçme imkanım var mı teşekkürler.
  • thedarkride T kullanıcısına yanıt

ilk sayfada yazıyor geçebilirsiniz .Bilmeyenler yazınca bilgi kirliliği oluyor .

• CLEF4HABWY C kullanıcısına yanıt

Mesaj atıp öğrenebilirsiniz

ilk sayfada bilgi var

• TeKNoYDN kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam sağolun
  • matea3535 kullanıcısına yanıt

Sağı solu belli olmaz çıkarır

• TeKNoYDN kullanıcısına yanıt

Zateni falan yok bu işin şunu öğrenin Turkcellin sağı solu belli olmuyor çıkarıyor

• matea3535 kullanıcısına yanıt

Turkcellin sağı solu belli olmuyor çıkarır

• mstf196 M kullanıcısına yanıt

Kesin değil Çıkabilir çıkarırda

• sametin kullanıcısına yanıt

iLK Sayfada bilgi var geçersin

• nhtgrck N kullanıcısına yanıt

İster Faturandan düşer istersende Geçiş yapınca borç alacaktan Adına ait ibana alabilirsin

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.