arkadaşlar Türkcell den Telekoma geçiş yapmayı düşünüyorum, sorum şu sizlere, internetten numara taşıma başvurusu yapıp sim kartı herhangi bir bayiden alma şansımız var mı? çünkü sabit bir adreste olamıyorum gün içinde, bilgisi olan var mı? |
Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL(20 Aralık Son) (6. sayfa)
-
-
müşteri hizmetlerinden bu tarifeleri veriyorlar ama bu fiyattan geçebilir misin bilmem ?
-
Bayiden alacaksanız bayiden neden başvuru yapmak istemiyorsunuz
-
beyler online başvuru yaptım aradılar hat 24 saat içinde gelecek dediler. Bunlarda turkcell gibi e devletten onay vs olayı yok mu yoksa hat gelince direk taşıma mı yapılıyor?
-
valla ne biliyim bayiye gidip numara taşıma yapmak istiyorum desem şimdi bir sürü yok şu pakete geçirelim yok şöyle yapalım milyon tane şey anlatırlar , güvenemiyorum kısacası bayilere ama aslında ola bilir de haklısınız??? amaç taklaya gelmemek bayiler genelde kendi istedikleri ve işine geldikleri şekilde yönlendiriyorlar.
-
Arkadaşlar merhabalar geçen yıl sınırsız sosyal medya Türk Telekom devam ediyordum taahhütüm bitti tarifemi 20 gün önce taahhütlü uzattım cayma yapsam 80 tl çıkıyor bundan şimdi sizce hat benim üzerine değil bu yüzden devir işlemi yapmak da istiyorum aslında şimdi en iyi yöntem nedir bu sınırsız sosyal medya 40gb olan pakete geçiş yapmam için bir Turkcell e geçip mi geçsem diyorum yoksa devir işlemi yaptığımda yeni hat almış gibi olduğu için Türk Telekom un bu yeni tarifesinden yararlanabilir miyim müşteri hizmetlerinden kesinlikle bilgi alamıyorum hat benim üzerime değil diye o yüzden sizden yardım bekliyorum 🙏 -
Şimdi bayiden çıktım.
Şu tarifeye geçmek için başvuru yapıyorum dedim hızlı şekilde tamamladı işlemleri sağolsun.
Tek sorun, aslında sorun değil ekstra güvenlik uygulaması gibi yorumlanabilir ben beğendim o işleyişi
ehliyet ile işlem yapılınca kimlik doğrulama için işlem yaptığı tablet üzerinde. ekstra iki resim yüklüyor ve bir video çekerek paragraf okutuyor sisteme işleniyor.
Kimlik kartı için o işlemlere gerek kalmıyormuş. -
Siz bayiye işinizi yaptıracaksınız kendi dediğinizi onların dediğinizi değil .Tarifenin adını söyleyin yeterli .Strese gerek yok .
-
Devir yapıp Hattı yeni tarifeden aşsınlar
-
Ben de tam devir yapmak isterken aslında bu çok iyi geldi hocam da bekleme süresi olmaz değil mi hat devir de direkt faturasızdan başlıyor gibi bir saçmalık olmaz demi 🙏 bir de devir ücretini minimize etmek için Türk Telekom genel müdürlüğüne gitmeyi planlıyorum bayi değil de bu konuda fikriniz nedir hocam
-
Bayi aracılığı ile 13 gün önce türk telekoma taşıttığım ve 2 ay önce taşıttığım faturasız hatlardan bayi aracılığı ile 320 liralık olana geçiş yapıldı. Hayırlı olsun herkese güzel bir kampanya. -
Kimlik kartını sisteme takıp şifresini girmenizi istiyorlar .İmza yerine bu şekilde doğrulamayı kullanıyorlar.
Bazı bayiler eski düzen devam ediyor .Yeni kimlik olmayıncada eskisi gibi yapıyorlar
-
Telekom faturasız dayım bu tarifelere geçiş yok denildi 😢 -
Fiyat olarak hepsi kendine göre fiyat veriyor bi kaç bayiden bilgi alın .
Sizin istediğinize bağlı Faturasızda Faturalı da açılabiliyor
-
Merhaba arkadaşlar, Bimcell hattı alali yaklaşık iki ay oldu
Bu şekilde numara taşıma yapsam Türk telekom’u geçerli olur mu sizce?
Çünkü yeni numara aldığın zaman üç ay bir yere taşıyamazsın diye biliyorum. -
haklısınız aslında.
-
Nereden işlem yaptınız bilmiyorum ama 30 gün geçtiyse Yanlış bilgi vermişler
Alttaki konunun ilk sayfasında ki tarifelere de geçebilirsiniz .
İlk sayfada bilgi var
Kişiye Özel Türk Telekom Teklifleri: Faturalı Fırsatlar ve Prime Tarifeleri | DonanımHaber Forum
-
Aynı durumdayım bende bu şekilde yapmayı düşünüyorum fiyat alırsanız bilgi verirseniz sevinirim. -
bayi öyle dedi başka bayiye diyorum şimdi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X