Geçemezsin 3 ay kalmannlazım yoksa cezai işlem uygulanıyor indirimli paketler sana çıkmıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) (4. sayfa)
-
-
Herşeyin fiyatı uçmaya başladı, gıda fiyatları uçmaya başladı, domates 50-60tl kg, daha geçenlerde sepete ekledigim salça 160 liradan bir anda 250 lira oldu, bir hafta önce 1600 liraya satılan bir mal şimdi 2200 olmuş.
Enflasyonu dengelemek veya gibi göstermek için bu sefer zaten fiyatları uçmuş olan Telekom telefon tarifelerine indirim yapıp bu şekilde .....?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntman -- 4 Aralık 2024; 22:57:5 > -
Şu an türk telekom faturalıdayım taahhüttüm bitiyor. Telekomda faturasıza geçsem beklemeden bu tarifelere geçebiliyor muyum? @krkmz1666
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cayma bedeli vs toplam ceza ne çıkıyor hocam sizde konuştunuz mu mh ile
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Öyle bi detay yazmıyor, sadece son 3 ay içinde eğer tt faturalı ya da faturasız kullandıysan 32 tl civarı bi kayıt ücreti ödüyosun. Sen bu detayın doğru olduğuna emin misin yoksa kulaktan dolma bilgi mi?
Ceza çıkmıyormuş şu an hocam konuştum
-
Ya ben 1 yıldır bu prime tarifeyi kullanıyorum tahütümün bitmesine 4 gün var be 580 tl olduğu için bugün 390 tl ye Turkcell in 60 gb tarifeye geçtim 2 gün sonra açılır dediler tekrar türk telefon prime geçsem ceza çıkar mı sizce
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matea3535 -- 4 Aralık 2024; 23:36:18 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de Bimcell’deyim. Geçiliyor mu acaba
Aynı soru benden de gelsin, Turkcell fırsatından yararlanmak için Bimcell geçtim ama şimdi bu çıktı, geçebiliyor muyuz bilen var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ilk kez sizden duydum. Sanırım yeni alıma kapalıymış.
https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler/ailece-prime-dusun-50gb
Arkadaşlar yokmu cevap veren ben 1 yıldır bu prime tarifeyi kullanıyorum tahütümün bitmesine 4 gün var be 580 tl olduğu için bugün 390 tl ye Turkcell in 60 gb tarifeye geçtim 2 gün sonra açılır dediler tekrar türk telefon prime geçsem ceza çıkar mı sizce
Turkcell e geçtikten sonra tekrar Türk Telekom a başvur. Taahhütlerde ilk ay ve son ay ceza çıkmaz zaten.
15 gün önce hattımı telekoma taşımıştım, Hep hit tarifesi. Şimdi bu tarifelere geçebilir miyim acaba?
Hocam kesin mi bu bilgi vodafone da ilk ayım müşteri hizmetleri ceza çıkacağını söylüyor
- Tarife içerisindeki Sosyal Medya faydası Instagram, Facebook, Youtube ve Twitter uygulamaları için geçelidir. Instagram, Facebook, Youtube ve Twitter uygulaması/web sitesi üzerinden yapılan reklam gösterimleri reklam sağlayıcıları tarafından yapıldığı için bu esnada kullanılan internet Sosyal Medya faydası kapsamında değildir ve kullanıcıların diğer paket ya da tarife kotaları kapsamında değerlendirilecektir.
Ben hayatımda Türk beyaz yaka kadar haysiyetsizini çok az gördüm. Bakın bu maddeyi bulan eleman amirine yarandığı için sevinçten göbek atmıştır. Neden? Kendi vatandaşını hileli bir şekilde yolmanın bambaşka yolunu bulduğu için.
Ulan o reklamı nasıl getirdin aklına? "Efendim bir yol buldum, şimdi sosyal medyada deli gibi reklam var ya, işte onu kimsenin okumadığı maddeler içine ekleyip paket dışı tutacağız ve böylece sınırsız sosyal medya paketi olduğunu sanan salak müşterilerimiz "ya sadece İnstagram kullanıyorum ama kendi internetimden gidiyor" diyecek ve interneti bitince geçirmeye başlayacağız" mı dedin?
Bu resmen dolandırıcılık işte.
Zaten sınırsız Whatsapp yazdıkları da mesajlaşma sadece. Hani bedava olmasa bile bir insanın ayda 50 mb falan kotasını götürmeyecek bir şey.
Türkiye ticaret hukukunda, tüketici kanunlarında çok geride. 2014 yılında bir nebze düzenleme yapıldı ama yok olmuyor. Şirketlerin gönüllü kölesi olan beyaz yakalar üstlerine yaranmak için sistemin açıklarını buluyor durmadan. Ahlaki olarak ayıp ya. Ben patron olsam, bir çalışanım gelip "efendim müşterilerimizi kazıklamanın bir yolunu buldum" dese kovarım lan onu. Müşteri velinimettir, müşteri var diye varız.
-
Tt faturasızdan bu paketlere geçiş için müşteri hizmetlerini mi aramalıyız, yoksa tt bayisine mi gitmek lazım?
İkisi de oluyor. benim merak ettiğim bir durum var, faturasız bakiyem de 300 lira var. faturalıya geçtiğimde alabiliyor muyum bunu? alabiliyorsam nasıl yapacağım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhtgrck -- 5 Aralık 2024; 2:14:9 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X