< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL(20 Aralık Son) (8. sayfa)
-
-
Hocam avm de faaliyet gösteren bir bayii aradım bayilerden devir olmaz dedi özellikle hat devri diye söyledim internet mi anladı acaba sistem mi değişti yok bayilerin hiçbirinden devir olmaz diye tekrarladı genel müdürlüğüne geçeceğim gün içinde haber ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende mevcut müşteriyim. 25 gb 1000 dakikaya 480 TL öneriyorlar. Yeni gelenlere bunun yarısını teklif ediyorlar. Bu saatten sonra telekomda durmanın mantığı yok. Müşteriler arasında bu kadar ayrımcılık olmaz. Diğer operatörlerde bunun aynısı. Ama telekomun mevcut müşteriye teklifleri çok yüksek. Taahhüt bitince aylık 100 TL fazla olsa bile turkcelle'e geçerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netfriend -- 5 Aralık 2024; 13:28:46 > -
Herhalde 60 gün olmuştur hocam
Ama ben taşıma yapmadım sıfır hat aldım Bimcell’den
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylove -- 5 Aralık 2024; 13:36:26 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hıı tamam o zaman.quote:
Orijinalden alıntı: Mylove
Herhalde 60 gün olmuştur hocam
Ama ben taşıma yapmadım sıfır hat aldım Bimcell’den
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tamam derken ne yapayım sizce hocam
En azından şansımı denesem Bimcell‘den Türk telekom a taşımada bu kampanya geçerli mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylove -- 5 Aralık 2024; 13:42:21 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hat taşıma da ki süreyi merak ediyordum. Git gel düşünüyordum da. Sizde yeni hat aldığınızdan benim sormak istediğim konu farklıydı.
Teşekkür ederim.
Faturasız müşteriler de yararlanabilir şansınızı deneyin isterseniz.
Normal şartlar da bimcell den Türk Telekom taşıma olmuyordu ama siz uzun süredir bimcell de olduğunuzdan taşımaya izin verir mi bilmiyorum. Türk Telekom bayisi yle görüşmeniz daha iyi olur.
sil süpür yok değil mi bu pakette ?
-
Var
1800 TLye yıllık paket yüklettim dün. Bilsem bunlardan alırdım. Neyse ki forumdan biri indirimli yükledi paketi. Bir de 2100 TL ödemiş olsaydım içim yanardı :D
Ben az önce 3 hattımı taşıdım. Babamın TT hattı için sordum. Bayi çalışanı TT ve türevlerinden geçiş olmaz dedi.
1 hattımı 2 gün önce Turkcell için başvuru yapmıştım. Açıldığı gibi onu da geçireceğim
Bayi 90 gün içerisinde TT hat kullandıysan 80-90 lira bedel ödersiniz dedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 5 Aralık 2024; 13:56:51 > -
Ben de az daha buna geçecektim. Bayi 6 ayda bir 200 TL yüklemeniz lazım dedi. Haberiniz olsun
-
Her sene farklı operatöre geçiyorum.. Vodofone da 20gb 235TL idi 520 TL olmuş. Ama hat taşırsan 190TL ben anlamadım.. Ucuz nerde oraya taşıyorum her sene
-
Maalesef bayi olmaz dedi aynı alt yapı kullanıldığı için olmaz dedi başka bir operatöre geçsen bile 3 ay onda kalmanız lazım dedi tüh yaa
hangi pakette 6 ayda bir 200 TL yüklemek gerekir anlamadım?
-
Yıllık 2100 TL olan TT kampanyası hocam
-
Yükleme şartın yok en az 250 Yükleniyor artık
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X