Şimdi Ara

Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL(20 Aralık Son) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: inceprivate1 , anilzi , Kaplan261 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (3 Mobil) - 10 Masaüstü4 Mobil
5 sn
1.614
Cevap
72
Favori
61.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen hafta vodafone 30gb 320tl'lik tarifesine geçmiştim. Bugün tt 25+5 235 tl'lik geçiş için başvuru işlemlerini tamamladım. Vodafone yanımda üzerinden cayma bedeli 325 tl görünüyor ama mh ile görüştüğümde ilk ay için cayma bedeli çıkmayacağı söylendi. Süreç sonuçlandığında benim durumumda olan arkadaşlar için bilgilendirme yaparım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siyahlee97 kullanıcısına yanıt

Hocam avm de faaliyet gösteren bir bayii aradım bayilerden devir olmaz dedi özellikle hat devri diye söyledim internet mi anladı acaba sistem mi değişti yok bayilerin hiçbirinden devir olmaz diye tekrarladı genel müdürlüğüne geçeceğim gün içinde haber ederim

• Sebastos Ozius kullanıcısına yanıt

bende mevcut müşteriyim. 25 gb 1000 dakikaya 480 TL öneriyorlar. Yeni gelenlere bunun yarısını teklif ediyorlar. Bu saatten sonra telekomda durmanın mantığı yok. Müşteriler arasında bu kadar ayrımcılık olmaz. Diğer operatörlerde bunun aynısı. Ama telekomun mevcut müşteriye teklifleri çok yüksek. Taahhüt bitince aylık 100 TL fazla olsa bile turkcelle'e geçerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netfriend -- 5 Aralık 2024; 13:28:46 >
  • thelordof kullanıcısına yanıt
    Herhalde 60 gün olmuştur hocam
    Ama ben taşıma yapmadım sıfır hat aldım Bimcell’den

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylove -- 5 Aralık 2024; 13:36:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mylove

Herhalde 60 gün olmuştur hocam
    Ama ben taşıma yapmadım sıfır hat aldım Bimcell’den
    Hıı tamam o zaman.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • thelordof kullanıcısına yanıt
    Tamam derken ne yapayım sizce hocam

En azından şansımı denesem Bimcell‘den Türk telekom a taşımada bu kampanya geçerli mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylove -- 5 Aralık 2024; 13:42:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mylove kullanıcısına yanıt
    Hat taşıma da ki süreyi merak ediyordum. Git gel düşünüyordum da. Sizde yeni hat aldığınızdan benim sormak istediğim konu farklıydı.
    Teşekkür ederim.

• Faturasız müşteriler de yararlanabilir şansınızı deneyin isterseniz.

Normal şartlar da bimcell den Türk Telekom taşıma olmuyordu ama siz uzun süredir bimcell de olduğunuzdan taşımaya izin verir mi bilmiyorum. Türk Telekom bayisi yle görüşmeniz daha iyi olur.

• sil süpür yok değil mi bu pakette ?

• inceprivate1 İ kullanıcısına yanıt
    Var

• 1800 TLye yıllık paket yüklettim dün. Bilsem bunlardan alırdım. Neyse ki forumdan biri indirimli yükledi paketi. Bir de 2100 TL ödemiş olsaydım içim yanardı :D

Ben az önce 3 hattımı taşıdım. Babamın TT hattı için sordum. Bayi çalışanı TT ve türevlerinden geçiş olmaz dedi.

1 hattımı 2 gün önce Turkcell için başvuru yapmıştım. Açıldığı gibi onu da geçireceğim

Bayi 90 gün içerisinde TT hat kullandıysan 80-90 lira bedel ödersiniz dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 5 Aralık 2024; 13:56:51 >
  • faruk F kullanıcısına yanıt

Ben de az daha buna geçecektim. Bayi 6 ayda bir 200 TL yüklemeniz lazım dedi. Haberiniz olsun

• Her sene farklı operatöre geçiyorum.. Vodofone da 20gb 235TL idi 520 TL olmuş. Ama hat taşırsan 190TL ben anlamadım.. Ucuz nerde oraya taşıyorum her sene

• NewsTR kullanıcısına yanıt

Maalesef bayi olmaz dedi aynı alt yapı kullanıldığı için olmaz dedi başka bir operatöre geçsen bile 3 ay onda kalmanız lazım dedi tüh yaa

• sarkat kullanıcısına yanıt

hangi pakette 6 ayda bir 200 TL yüklemek gerekir anlamadım?

• Jimmy77 J kullanıcısına yanıt

Yıllık 2100 TL olan TT kampanyası hocam

• Jimmy77 J kullanıcısına yanıt

Yükleme şartın yok en az 250 Yükleniyor artık

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.