Şimdi Ara

Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.276
Cevap
77
Favori
92.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu dediklerin 4-5 gun surer anca,gecebilirsin.
    Dun aksam numarayi telekoma tasidim bu gece acilacak .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 5 Aralık 2024; 15:25:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu tarifelerden birine geçipte hattı aktif olan arkadaşlar mobil uygulamadan fatura kesim tarihine bakarak bilgi verebilirlermi?

Fatura kesim tarihi genelde diğer operatörden taşımayla gelindiğinde ayın 9 u gece 23:59 ta oluyor. Yani 1 aylık fatura dönemi ayın 10u gece 00:00 itibariyle başlıyor.

Eğer bu şekildeyse taşıma işlemini ayın 9 unda başlatmak istiyorum 10-11 gibi açılır ilk ayından itibaren tam 1 aylık kullanım hakkımız olur.

Eğer fatura kesim tarihi ayın 9 u gece ise bugün veya yarın başvursam ayın 7-8 gibi hat aktif olur1-2 günlük kullanımla 1 aylık hakkımızı mundar etmeyelim diye soruyorum.

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Hocam merhabalar hem bayi hem de genel müdürlüğe geldim devir işlemi yaptığımda bu tarifelerden yararlanamayacağım iletildi müşteri hizmetlerini aradım 1i farklı dedi biri farklı bu konuda kesinlikle net bir şey olmadığını düşünüyorum siz yeni devir yaparsanız farklı tarife çıkar diyorlar bu yıldızlı günlerden yararlanmazsınız diye de bastırarak söylediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi Vodafone'a başvurdum hattı taşımak için mağazadan teslimle gidip alabilirsiniz diyor mağazadan teslim alacağım Vodafone açılınca tekrardan Türk Telekom'a başvurup onu da gidip mağazadan yapmayı deneyeceğim bakalım inşallah sorunsuz geçeriz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • siyahlee97 kullanıcısına yanıt

Devir ofislerden ve bayilerden oluyormuş hocam avm deki Türk Telekom’lara mümkün olduğunca gitmeyin herhalde hiç bir şey bilmiyorlar konuyu saptırmazsam üstte korkmaz hocama da yazdım devir işleminden sonra kesinlikle yıldızlı günler çıkmadığını ilettiler yine karamsarlığa düştük ne güzel sıfırdan bir şekilde başlayacaktım ama devir yine yaptırırım 45 gb a 510 tl ne olursa olsun pahalı işyerimde sadece Türk Telekom çektiği için ya işi değiştirmek gerekiyor(!) ya da hattımı gerçi benim hattım değil diye de müşteri hizmetleri takmıyor siz kullanıcıymışsınız diye

• SirRevenge S kullanıcısına yanıt
    Hadi ya kötü olmuş hocam olsaydı iyiydi, benim taahhütüm bitti saçma teklifler geliyor riske girmicem devir işlemini erteleyim en iyisi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • siyahlee97 kullanıcısına yanıt

Hocam yarın devir yapsak zaten hat kapanıp açılma gibi sıkıntı olmuyor isim değişiyor faturasız geçince de ekstra hiç bir ücret yok Türk Telekom karşılar vergileri yazıyor sitesinden ordan da başka hatta geçsem cayma da olmaz çünkü bir taahhütüm olmuyor ve bu devir çünkü her zaman sıkıntı olacak ilerleyen dönemde ne dersiniz en olmadı Türk Telekom kampanyaları departmanı arıyormuş faturalı da kalın bu yıldızlı günlere yakın bir tarife verelim diye onu deniycem

• @SirRevenge Devir işlemi olursa hat sıfırdan alınmış gibi işlem göreceği için 90 gün kuralı işler.

@alix1058 Bilgisiz bayi 90 gün kuralı yeni tesis, devir vs. olduğunda geçerli, bimcell'den geçiş konusu geçen sene olmuyordu ancak bu sene şartlarda geçilebilir yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 5 Aralık 2024; 15:58:29 >
  • n201 kullanıcısına yanıt

en kolayı hattını faturasıza geçirip oradan diğer operatöre geçmek

• NewsTR kullanıcısına yanıt

Hocam 90 gün kuralı nedir tam olarak açabilir misiniz acaba ya da bu devir işlemini bu hat taşıma arasında en makul nasıl hallederim hat sahibi yaşlı bir insan uğraştırmak isteniyorum daha fazla geçen yıl abartmıyorum yarım saat soru sordular konferans da

• @krkmz1666 Geçen sene bu engel vardı bu sene yok görünüyor.

Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti)

@SirRevenge

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 5 Aralık 2024; 16:22:3 >

Ne engeli anlamadım ?

devir yapınca zaten bir tarifeden açmaları gerekiyor .Yeni kampanya tarifesinden açacaklar

Hocam fena bir cendereye düştük bu şekilde Turkcell geçiyim işyerinde telefon çekmesin ne olacak diyorum sonra yine devir aklıma geliyor geçtikten sonra Turkcell 60 gb 390 tl ye olana o da hattı devir olunca iptal olacak ben tekrar Türk Telekom’a da geçemeyeceğim devir olduğu için başka önerimiz var mıdır peki

• thedarkride T kullanıcısına yanıt

Turkcell diyon ceza diyon Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) 

Hocam bunu hem müşteri hizmetleri hem de genel müdürlükteki ablaya anlattım da anlattım ama nedense yok olmaz nt tarife mi ne bir şey dedi her şeyi müşteriler biliyor gibi ben Türk telekomdan da gitmek istemiyorum ki zaten yardımcı olsana demi

• Geçişin olur ama kampanya konusunda birşey diyemem Vodafone yi bilmiyorum konusuna sorun olmadı

• Az önce Vodafone bayinde hattı Vodafone'a taşıdım yalnız sistem değişmiş e-devlet'ten ikametgahınız ve kimliğinizin pin kodu gerekiyor kimliğinizi bir cihaza takıp pin koduna giriyorsunuz sonra adam kendi kimliğini takıp Pin kodunu giriyor filan insan tedirgin oluyor bilginiz olsun. Dijital kurye gelince böyle yapmıyordu kimliğin bilgilerine girip hallediyordu hemen artık onlar da yapamayacak dedi ama ne kadar doğrudur bilmiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Resurrectionn R kullanıcısına yanıt

İlk sayfada yolu var

• SirRevenge S kullanıcısına yanıt
    Orası öyle eninde sonunda devir yapılacak zaten ama şahsen ben güvenmiyorum verecekleri tekliflere

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Mesajlar karışmış ben şuan turkcellde olupta devir yapıp sonra buna geçicek diye anlamışım, evet dediğiniz gibi iç devirde bu kampanya ile açılış olur.

Bimcell pttcell engeli yok demek istedim size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 5 Aralık 2024; 16:24:38 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.