Şimdi Ara

Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.294
Cevap
77
Favori
93.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ilk ay hediyenin cayması falan çıkarıyorlar çıkınca belli olur .erken kaçtığın için yapıyor

• Kampanyanın son süresini bulamadım sitesinde acaba kaç gün geçerli olacak bilen var mı?

Ayrıca bu sınırsız sosyal medya olayını internetimi paylaşıp tabletimden kullanabilir miyim?

• Mevcut tarifeden buraya geçiş yapabiliyor muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resurrectionn R kullanıcısına yanıt
    Kimlik fotokopisi vermemek için bulunan yol bu. Hatırlarsınız eskiden kimlik fotokopisi ile onlarca açık hat çıkarıyorlardı habersiz. Bunu önlemek için bu yola geçmişler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kelebekxax K kullanıcısına yanıt
    İyi de yapmışlar hocam.

• Ben Taahhüt yazıp 5555 e gönderince sadece tarih bilgisi geliyor. Cayma bedeli ile alakalı bir sey yok.
    8 gun önce turkcellden tt ye gecmistim güçlü firsat 10 gb 250_

• Bayiye gittim az önce hattımı taşımak için sistemsel sıkıntı olduğu için geçiremedi sms gelmiyormuş vs birazdan tekrar uğrıyacağım sms filanda geldi hat taşımayla ilgili ama sim filan vermediler işlem tamamlanmadı diye fazla yüklenme oldu sanırım filan dediler varmı benzer durum yaşayan?

• Yeni hat alımına geçerli mi bu tarife?

• benim turkcell hattin taahhutu 20 kasimda doldu 15 aralik gibi geciririm diye dusunerek once annemin bimcell hattini gecireyim diye dusundum.

bimcellden gecis nasil oluyor bilgisi olan var mi. x bu turk telekom musterisidir online islemlerden gecirin yaziyor girdim faturaliya gecmek icin ne mobilde ne de webde birsey goremedim.

• kumandan hüsamettin K kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    Popüler Tarifelere yeni hat tesisi, numara taşıma ve Şirketimizce sunulan faturasız tarifelerden geçiş yoluyla Türk Telekom Mağazaları ve müşteri hizmetleri aracılığıyla kayıt olunabilir.​​​​​

Türk Telekom sitesinde bu ve daha fazla detay yazıyor.

• juba09 kullanıcısına yanıt
    Bimcelli ben de merak ediyorum. Tcellden gecen ay bimcelle gectik. Aradim tt bayisini, dediki bayiye gelirseniz sisteme numarayi girip baktığımızda anlariz o tarife bimcell geçişlerine oluyor mu olmuyor mu diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meier -- 5 Aralık 2024; 18:10:7 >
  • Tt bayisine gittim olmuyor dedi sonra ve müşteri hizmetlerinin dediklerine göre pttcell ve bimcell olmuyor maalesef yapan varsa aydınlatsın bizi

• Bu ayın 4ünde tt'dan vodafona geçtim 20gb 265 tl. Şimdi tekrara tt 25gb 200tl tarifesine geçebilirmiyim

• HeyyMayk kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    07.08.2023 tarihi itibarıyla tarifelere kaydolacak müşterilerden son 90 gün içerisinde Şirketimizce sunulmakta olan faturalı, faturasız bir tarifeden ya da Kontrollü S.E.Ç. Tarifelerinden diğer operatörlere numarasını taşıyıp sonrasında bu tarifeye kaydolan müşteriler için bir kereye mahsus 31,08 TL kayıt ücreti alınacak ve söz konusu ücret müşterilerin ilk faturalarına yansıtılacaktır.

Bence geçiçle ilgili sorun olmaz ama Türk Telekom sitesinde bu şekilde bir detay var.

• Annemin hattı faturasız Turkcell. Adına kayıtlı hiçbir fatura yok. Faturalı hatta geçmek için bir fatura istiyorlarmış.

Başka acaba hangi evrak olur? Banka dekontu veya e-devlet ikametgah çıktısı olur mu arkadaşlar?

Birde kimligi eski tip nufus cüzdanı. Yukarıda bir arkadaş çipli kimlikleri makineye sokup, pin kodu falan giriliyor yazmış. Eski kimlik kabul etmiyorlar mı?

Teşekkürler.

• Şuan bayilerde giriş yapamıyorlarmış sisteme.

• sadbul S kullanıcısına yanıt

Az önce 2 kişiyi taşıdı benim girdiğim bayi bende tıkandı yine deniyor bakalım sistem çok yavaşmış

• Telekom kullanıyorum bitmesine 1.5 ay var bundan yararlanabiliyor muyum ? Yoksa tarife taşıma yada faturalıya geçişte mi sadece?

• general4242 kullanıcısına yanıt

Faturan kesilmeden taşınırsan ilk ay hediye internetin yoksa cayma bedeli çıkmaz

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.