< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) (13. sayfa)
-
-
2000 dk 250 sms +40gb + Instagram, Twitter, YouTube ve Facebook'ta geçerli sınırsız sosyal medya paketi, Taahhüde Özel ilk ay 20 GB ek internet faydası, Türk Telekomlularla sınırsız konuşma+3 Ay Youtube Premium Üyeliği Sınırsız WhatsApp Mesajlaşma +20 GB Türk Telekom WiFi +2 GB Türk Telekom Dijital Depo +Sınırsız YaaY+e-dergi Üyeliği+12 Ay HediyeMuud Premium+ 12 Ay Hediye Tivibu Go Süper Paket 260 TL
Yazmışsınız resimde 320 TL görünüyor farklılık mı var acaba ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eski kimliğin fotosunu çekiyorlar olur sıkıntı yok anneniz olması lazım
Adına kayıtlı fatura yada ikametgah götürün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk sayfada bilgi var
https://forum.donanimhaber.com/turktelekom-kisiye-ozel-firsatlar-teklifler-ve-kampanyalar--137514659
Faturasızdan Faturalıya geçişte ideal gibisi yok
konuda da mevcut
Görsel doğru fiyat hatalı yazılmış düzeltildi .
Teşekkür ederim
Geçersin faturanda kayıt ücreti ödersin sadece
ilk sayfada bilgi var
-
Diğer operatöre taşınıp tekrar gelerek
ok..
bimcell' e geçip 2-3 gün içinde bu kampanyaya geçebilirmiyim. bimcellde problem olurmu..
Hediye 20 gb aldım ya
Oluyor bayiler bimcell den geçiş yapmayı beceremiyor yapan bayi bulursan olur
Fiyatı ne ise gün bazlı kullandığın kadar alabilirler
@krkmz1666 hocam selamlar geçen yıldan olan turkcell taahütümün bitmesi üzerine geçen ay yeniledim ve bu ay sadece ilk ayın faturasını ödedim, şimdi turk telekoma geçer isem ödedigim 1 ayın faturasız hali olan ücret farkını ödemek dışında extra ücret ödemem gerekirmi, turk telekoma geçmek istiyorum.
GÜNCELLEME:turkcelli arayıp sordum 150 küsür tl cayma bedeli çıktı başvuruyu yaptım turk telekoma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alucardz -- 5 Aralık 2024; 20:40:49 > -
Bir bayi ile görüştüm, bimcellden ve pttcelden gecis olmuyor, vdf ya da tcell faturasız hatta geçiş yapip 3-4 gun sonra bur tarifelere gecis yapabilirsiniz dedi.
Çıkar Bu Turkcellin sağı solu belli olmuyor herşey beklenir çıkarır.
Faturan çıkınca anlarsın
Hangi tarifeye geçmişiniz turkcell de
sürpriz ekstra plus 20gb, geçen sene kasım ayındada birebir aynısını yapmıştım sadece ismi farklıydı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X