Hocam kesin mi bu ( öyleyse neden yardımcı olmadılar yarın devir yapıyım hocam herkes aydınlanmış olsun ) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirRevenge -- 5 Aralık 2024; 16:23:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) (11. sayfa)
-
-
Müdürlükten yapın, bayiler bu işlemi için pek uğraşmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zamanında YAKMAYAN 50GB faturasız paketi. Gerçekten artık tüm paketler keriz silkeleme. Meraklısı için paket;https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturasiz-paketler/yakmayan-50-gb-paketi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ipin kodu olayını biraz açar mısınız? Babamın kimliği ile gidip e devlet şifresi de ben de var, onun adına taşıma ( bayiyi.ikna edip) yapamaz mıyız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Farkettim hocam bu yüzden müdürlüğe gittim ama mesajlarda belirttiğim gibi yıldızlı günlerden nt yapanlar yararlanır dedi nt de şimdi öğrendi numara taşımaymış ya Türkçe kelimeyi kısaltıp nasıl İngilizce kısaltma ile okuyoruz o zaman bilgili mi görünüyorlar 🙃
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
E-devlet'te pin kodu yazıp kimliğin Pin kodunu alıyorsunuz bayi ikna edebilirseniz yaparsınız sorunsuz babanızın telefonu kimliği e-devlet şifresi yanınızda olsun yeter
@SirRevenge Devir işlemi olunca yeni tesis olarak görünecek hat zaten kampanya da yeni tesis de dahil.
@bkmçvş Bayi buradan pin kodu alıp sisteme giriyor
https://www.turkiye.gov.tr/nvi-tc-kimlik-karti-pin-kodu-sorgulama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 5 Aralık 2024; 16:40:37 > -
Bişey olmaz ilk ay faturası 70 TL gözüküyor çok çıkaramazlar ki hiç çıkartmamalari lazım zaten.
Hocam adamın dibisin🙏 inşallah olur korkmaz hocama da selamlar
Siz yine üstünde durun devir yaparken tarife seçimini düzgün yapsın eğer hatalı yaparsa 2. hakkınız yok.
-
Teşekkürler, sağolun.
Süreci tamamamlınca yazar mısınız?
Vodafone faturasıza mı geçtiniz?
Ben de hemen geçip tekrar tt ye geçmeyi düşünüyorum.
Çok haklısınız. Reklam konusunda youtube premium öneririm. Forumda aile üyelikleri var senelik 380 tl'ye filan geliyor ama dedikleriniz çok doğru.
En ufak şeyde BTK ve şikayetvar'a şikayet ederim. Asla bu kan emici operatörlere güvenim yoktur. Hep şikayet eden, tehdidi hissettiren bir kullanıcı olduğumdan BTK'ya bir şikayetimden dolayı 8 aydır her ay 20 gb internet hediye ediyorlar.
Bu kan emicilerinin anlayacağı dil budur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tt mobil müşteri hizmetleri de aynı şeyi söylüyor pttcell den geçiş yok diyor bende dedim turkcell geçsem sonra size yani tt mobile başvursam olurmu dedim bu sefer o da 90 gün kuralı dedi
Hattınız sıfır değilse 90 gün kuralı yok istediğiniz zaman geçiş yapabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 5 Aralık 2024; 17:3:45 > -
Mevcut müşteriye resmen kazık atıyorlar.
Hat devir olduğunda yeni hat olacağı için kampanya da yeni abonelere açık yani
-
Sonuçta bi tarifeden açması gerekiyor .Bayiler kesin bilgi verir en azından
-
Kampanya için değil de Bayiler bim ve ptt den geçiş yapmıyor yapamıyoruz diyorlar .
İşlerine gelince yapanlar var ama .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X