Şimdi Ara

Yeni Aşmayan Prime Tarifeler ( İndirim alabilirseniz: 15 GB 35 TL, 20 GB 45 TL!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
139
Cevap
6
Favori
12.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni Aşmayan Prime Tarifeler ( İndirim alabilirseniz: 15 GB 35 TL, 20 GB 45 TL!)

Yeni Aşmayan Prime tarifeleriyle aşım korkusu yaşamadan faturalıya geçebilir, bol dakika, bol internetinize ek Türk Telekom Prime faydalarından ve indirimlerinden yararlanabilirsiniz!

Üstelik her hafta Sil Süpür’den internet hediye ve cayma bedelsiz ilk 3 Ay deneme fırsatı.

Faturasızdan faturalıya geçiş yoluyla yeni gelene, 12+12 ay sözünüze'dir. (İlk 12 ay zorunlu, kalan 12 ay isteğe bağlıdır.)

NOT : İndirim taktiği ile fiyat 15 GB 35 TL, 20 GB 45 TL olmaktadır. İndirim taktiksiz 15 GB 49, 20 GB 59 TL'dir.

*Yeni Aşmayan Prime Tarifelere geçmek için ilk adım Türk Telekom Faturasıza geçip, 31 gün (1 ay) beklemek zorundasınız, geçiş için en yakın bayiye ya da 444 1 444'den geçebilirsiniz.

Konu amacından çıkmazsa sevinirim, tek istediğim bir teşekkür ve hayır duanız yeterlidir.

Sormak istediğiniz detay vs soruları konuya sorabilirsiniz.

İndirim Taktiği İçin;

Yeni Aşmayan Prime Tarifeler ( İndirim alabilirseniz: 15 GB 35 TL, 20 GB 45 TL!)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Tarifelerin fiyatı başlıktakinden 14 lira daha fazla.

• Lexco kullanıcısına yanıt
    Hocam indirim taktiği ile düşüyor :)

• teşekkürler hocam

• 10 gün önce hattımı turkcell den turktelekom faturasıza taşıdım bunun için de 30 gün beklemek gerekiyormu

• ismetgg İ kullanıcısına yanıt
    Bu tarifelere geçmek için 21 gün beklemelisiniz hocam, 10 gün olmuş zaten. Siz sadece kendinizi tarifeye atın yeterlidir.

• Faturalı Pttcell 25gb 55 TL.
    Aşmıyor, Taktiğe gerek yok. :)

Varsa ucuzu 20gb Gülümseten Rahat tarife 56.90.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 17 Eylül 2021; 13:22:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam taktik nedir? Şimdiden teşekkürler

• GENERALCELL kullanıcısına yanıt

Faturalı prime 20 daha ucuz uğraşmak isteyene Faturasız hattan faturalıya geçişte 45.90 a teklif geliyor .selfy olanlara

İnternet Aşımı yok

2ay içinde de 3GB 3.06 10Gb 5.10 Tl ye geliyor :)

Telekom'da indirim taktiği ile daha da düşüyor hocam, neden 40 45 ödemek yerine 55 ödeyelim :D

• Sizin her indirimi alacak azminiz ve öz güveninize hayranım arkadaşlar.
    Limitinde duran 25gb bende ucuza alabilsem daha ne isterim ki.

Rahat Gülümseten 15gb yetmiyordu 20gb yaptım.
    Bu da yetmeyecek sanki (Ayda salla kazandan toplamda Max. 5gb net veriyor.) daha çok interneti daha ucuza almaya bakıyorum.

Tek şart aşmasın, paketin dışına çıkmasın.
    Yardımcı olacaklara muhabbetle duyurulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 17 Eylül 2021; 16:10:9 >
    Çok kolay hocam bir telefon görüşmesi ile 12 aylık %20 indirim aldım, tarife iyi fiyattı daha iyi fiyata geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9A0BECBC3

Çok kolay hocam bir telefon görüşmesi ile 12 aylık %20 indirim aldım, tarife iyi fiyattı daha iyi fiyata geldi.
    Güle Güle kullanın.
    Bende 25Gb'lik en ucuz tarifeyi nasıl kullanabilirim onu araştırıyorum.

Eğer telekom istersen 20 GB 40 küsür liralara ayarlayabiliriz.

Ben Prime Efsane 20 GB tarifesine geçtim, fiyat 45 TL'idi. Sonradan bu taktik ile temsilci sayesinde 29 liraya düşürdüm.

20 GB + 5 GB Sil Süpür + 1000dk+sms şeklinde. Sil Süpürden sadece 5 değil ayda garanti 10 GB geliyor yani 30 küsür GB kısaca 30 TL'ye gelmiş oluyor, ha kalite dersen kesinlikle çok kötü ama idare ediyoruz.

• 25 GB 1000 dkma kaç TL ödüyoruz bende Turkcell den geçeceğim, yeni selfy 20+20 GB sınırsız sosyal medya paketi çıkmış birde 30 GB 1000 dk 65 tl olan var hangisi avantajlı, 25 yaş üstüyüm gidip çarşıdan mı geçmeliyim online başvuru mu yapmalıyım? 30 GB ancak yetecek bu devirde diğerleri az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakLEE -- 18 Eylül 2021; 9:42:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BurakLEE kullanıcısına yanıt
    Selfy Yeni Sosyal öneririm hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9A0BECBC3

Selfy Yeni Sosyal öneririm hocam.

çarşıda şubeler 25 yaş altı tc bulabiir mi bana hocam bende yokda

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.