İnşallah bakalım bu tarifelere geçmek iyi olurdu.Fakat 1 ay faturasız beklerken bunlar kapatılır ondan korkuyorum.Nasipte varsa yıldızlı günler bekleyeceğiz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni Aşmayan Prime Tarifeler ( İndirim alabilirseniz: 15 GB 35 TL, 20 GB 45 TL!) (7. sayfa)
-
-
Artık yıldızlı günler çıkmıyor 2022'ye girdiğimiz den beri, ama İnşallah şansına çıkarda bir tarife hocam, hemen geçiş yapabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu içten söylüyorum. Böyle tarifeler daha ilerleyen zamanlarda bulunmayacak. Bence ne yapıp et geç hocam yoksa çok pişman olursun. Türk Telekom'a numara taşıma yap ya da yeni hat al. Kampanya da var (yeni hat ya da taşımaya özel) sil süpür'den ilk 3 ay haftalık 10 gb. İlk 3 ay internete doyarsın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben pek görmedim faturasızdan faturalıya geçişe uygun var .
Bana da güzel teklif gelmezse 3 aylık paketi alıp beklemeyi düşünüyorum
bunu alıp beklemede kalın
bireysel.turktelekom.com.tr3 Aylık 20GB Paketi > Buyuklerimiz > Özel Programlar > Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/ozel-programlar/buyuklerimiz/sayfalar/3-aylik-20gb-paketi.aspx
beyler fena gaza geldim ben turk telekoma geciyorum.
faturasiz 5 tane hat alacagom ardindan 1 ay sonra bu tarifeye gececegim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun
Arkadaşlar turkcellde taahhüt bu ay bitiyor. Telekom a faturasız geçip daha sonra bu prime tarifesine geçebilir miyim
Cevap veren yokmu 20 gb 45 tl ye nasıl alacağız
Türk Telekom Faturasız'a hatta geçip, 1 ayı doldurduktan sonra, tarifelere geçiş yapabilirsiniz, 20 GB 55₺, 15 GB 49₺, 10 GB 39₺.
Bu tarifeler sınırsız mi tarife ismi nedir abim
Yok hocam, bu tarifelerin sınırsızlık ile bir alakası yok.
Bunlar Aşmayan tarifeler;
Aşmayan 10 GB
Aşmayan Prime 15 GB
Aşmayan Prime 20 GB
Hepsi de kota bittiği zaman duruyor ve aşım olmuyor.
Geçilmiyor ,3ay şartı var
Hattını bimcellden Türk Telekoma taşıyanlar, bakiye iadesi otomatik mi oluyor? Ilk faturadan mi düşüyor? Iade alanlar var mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yeni aşmayan prime 20 gb sunulmuş faturasız hatta 55tlye bu tarifede prime ayrıcalık varmı 3 ay 30gb varmı bu arada 3 ay cayma ücreti yok yazıyor
-
Faturadan düşüyor
Bu tarifede prime özelliği var mı ?
Bu paketler devam ediyor mu ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Maalesef hayır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X