Telekom için numara taşıma tarife önerisi
Turkcellde bu ay taahhüt bitiyor. 10 gb 44 tl ye kullandım. Telekoma geçmek istiyorum. 10 gb bu fiyatlara uygun Bi tarife varmı kamu çalışanıyım. Kamu tarifeside olabilir veya prime tarifeside. Bimcell pttcell de olabilir
Tarife yardım
Turkcellde bu ay taahhüt bitiyor. 10 gb 44 tl ye kullandım. Vodafone a geçmek istiyorum. 10 gb bu fiyatlara uygun Bi tarife varmı kamu çalışanıyım. Kamu tarifeside olabilir
Turkcell bu ay taahhüt bitiyor
Arkadaşlar turkcell faturalı 1000 dk 10 gb 44 tl ye kullanıyordum bu ayın 19 unda tarifem bitiyor gelen teklif 16 gb 70 tl. Ben yine 10 gb istiyorum yetiyor uygun tarife varmı diğer operatör de olabilir numara taşırım
Altyapı yokmuş
Arkadaşlar bulunduğum yer merkeze bağlı kasaba 12 km uzaklıkta dün ttnet abone olcam dedim bulunduğum yerde altyapı desteklenmiyor dediler 3 metre yanımdaki komşuda internet var ama bnm evde yokmuş nasıl iş bilmiyorum
İndirim olur mu
Merhaba arkadaşlar 5 yaşında çocuğumun otizm raporu var bende ttnet e başvursam yüzde 25 indirimden faydalanır mıyım
Çocuğumun engel raporundan indirim
Merhaba arkadaşlar 5 yaşında çocuğumun otizm raporu var bende ttnet e başvursam yüzde 25 indirimden faydalanır mıyım
Taahhüt bitiyor yardım
Turkcelldeyim vodafone tarife önerisi
Bu ay turkcell taahhüt bitiyor. 10 gb 40 tl ödüyordum 12 gb 50 tl teklif ettiler kabul etmedim. Vodafone da 10 veya 15 gb arası 50 tl yine geçmeyecek tarife var mı
Turkcell çekim gücü
Bulunduğum bölgede turkcell baz istasyonu var fakat çok sıkıntılı oturduğum binada bir odasında 4g çekerken diğer odada 2g ye düşüyor defalarca turkcell şikayet ettim hep aynı şeyi söylüyorlar gelen mesaj
Degerli Musterimiz,ilettiginiz basvurunuzu degerlendirdik. Kapsama alani/Sinyal alma sorunu yasandigini bildirdiginiz bolgeyi inceledik, su an olumlu cevap veremiyoruz. Talebinizi, onumuzdeki donem planlarimiz dahilinde degerlendirecegiz. Iyi gunler dileriz. B002
Accent gls su eksiltmesi
Arkadaşlar bende accent gls 1.5 klimalı 98 model aracımda yedek su deposu sürekli az az su eksiltiyor. Radyatör kale marka sıfır değişti. Yedek su deposu değişti.Devir daim pompasında bi sorun yok araba hararet yapmıyor. Borularda kaçak yok. Her yere bakıldı en son usta radyatör kapağından olabilir dedi. Orjinal kapak taksam sorun çözülür mü
https://www.trendyol.com/hmc/hyundai-accent-95-06-su-radyator-kapagi-0-9-bar-orjinal-p-46821072
https://www.parcafilosu.com.tr/2533036000-orjinal-motor-su-radyatoru-su-kapagi
İki çeşit buldum orjinal kapak sizce hangisi alayım
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 244
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 45.736 (Bu ay: 247)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 23 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar