Turkcell bu ay taahhüt bitiyor
-
-
bende akıllı 10 paketindeyim. 24 Nisan'da taahhüt bitiyor. şimdiden arayışa başladım. 10 GB internet bana yetiyor. SMS ve Konuşma çok önemli değil. şuan vestelcell cazip görünüyor. siz avantajlı bir paket bulursanız buradan paylaşır mısınız? büyük ihtimalle TT yada onun alt yapısındaki farklı bir Operatöre geçerim. fazla para vermek istemiyorum.
-
1 ay tt faturasizda kalirsaniz uygun faturali tarifeler cikabiliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türk Telekom'un faturasızdan geçişe özel 10 GB 39 TL aşımsız paketini öneririm. Yetişebilir misin bilemiyorum.
merhaba. Turkcell Akıllı 10 paketi içinde önce faturasıza geçmiştim. ama iki gün sonra faturalıya geçiş yaptım. TTNET de bir ay bekleme şartı mı var?
Turkcel'de son fatura dönemine girdim. 24 Nisan son tarih. uygulamada çıkış bedeline dair bir ibare bulamadım. şuan çıksam cayma bedeli yansıtılır mı?
-
kampanyayı araştıracağım. Kısmetimizde varsa nasibimizi alırız. Bilgi veren arkadaşlara teşekkürler.
-
Turkcell arayip sorun cayma bedeli icin
aramak sorun değil ama muhatap bulmak çok zor. sesli cevap sisteminde müşteri temsilcisine bağlanmak deveye hendek atlatmaktan daha zor.
onlar aradığında soruyorum, net cevap vermiyorlar. farklı birimi aramanız gerekir diyerek, beni başlarında savıyorlar. neyse, en kötü 22 Nisan'a kadar bekler o zaman geçiş işlemini yaparım.
-
Normalde son ay cayma bedeli cikmamasi gerekli vodafonede uygulama uzerinden cayma bedeline bakabiliyorsun
turkcel uygulaması bir garip, cayma bedeline ait bir ibare göremedim.
-
bende bi ara yedek hattimi kullanmistim bana en karmasik turkcell uygulamasi geldi
532 arayın sesli yanıt sistemine taahhüt diye söyleyince ne kadarlık cayma bedeli olduğunu söylüyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
az önce arayıp konuştum. taşıma işlemi başlattığımda, kullandığım gün yada kullanım bazlı hesap yapılacakmış. paket fiyatı üzerinden hesaplanacak. şuan en uygun Vestelcell ve TT Hoşgeldin 10 GB görünüyor.
fiyatlar bir birine çok yakın, TT tercih ederin, galiba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.isson76 -- 30 Mart 2022; 11:48:6 >
Benzer içerikler
- türkiye"de yabancı hat kullanmak
- yeni sim kartı taktım servis yok diyor
- tc ile numara sorgulama turkcell
- turkcell kodları
- turkcell fatura ödenmezse ne olur
- netgsm ne zaman açılacak
- hat takılı ama şebeke yok
- türk telekom internet çekmiyor
- gizli numaradan arama
- turkcell telefon kiralama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X