Şimdi Ara

Taahhütte Son Ay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
62.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şirketimize ait 6 adet hattı Turkcell'den Vodafone'a taşımaya karar verdik. Taahhüt bu ay içinde bitiyor. Taahhüt bitmeden önce son ay içinde geçiş yapmamızda bir sakınca var mı acaba? Cayma bedeli gibi bir bedel talep edilebilir mi? Ya da önceki aylara ait indirimler faturalandırılabilir mi?

• murat5552 m kullanıcısına yanıt
    M murat5552 demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: murat5552

Espion dediğin gibi değil işler son ay taahhüt bozmayla 1 yılın cayma bedeli ödenmez son ayın faturası ödenir sadece

Ekstra fatura gelmedi arkadaşlar, son ay faturayı ödedik, o kadar.
    Hatta Turkcell nerede hata yaptık, isterseniz ilk ay cayma hakkınız var, geri dönebilirsiniz diye bilgi verdi, müşteri olarak bizimle irtibatta kalacaklarını da eklediler.
    Yani artık müşteri memnuniyeti önemli...
    Yapay Zekanın Yanıtı

Taahhütün Son Ayında GSM Hat Taşıma

Taahhüdünün son ayına yaklaştığında, GSM hat taşıma işlemlerini değerlendirebilirsin. Taahhüdün son ayında hat taşıması yaparsan, cayma bedeli ödemek zorunda kalmazsın.

Taahhüdün Son Ayı

Taahhüdün son ayı, sözleşmende belirtilen sürenin bitmesine 1 ay kala başlar. Bu süre zarfında hat taşıma işlemi yaparak mevcut operatöründen başka bir operatöre geçebilirsin.

Son Ay Cayma Bedeli

Taahhüdün son ayında hat taşıması yaparsan, cayma bedeli ödemek zorunda kalmazsın. Cayma bedeli, sözleşme süresi dolmadan taahhüdü iptal ettiğinde ödemen gereken bir cezadır.

Taahhüt Son Ay Cayma Bedeli

Taahhüdün son ayında cayma bedeli ödemek istemezsen, hat taşıma işlemini gerçekleştirmen gerekir. Hat taşıma işlemi, mevcut operatöründen başka bir operatöre geçmeni sağlar ve cayma bedeli ödemekten kurtulman için son fırsattır.

Son Ay Taahhüt İptali

Taahhüdün son ayında taahhüdünü iptal etmek istiyorsan, öncelikle hat taşıma işlemi yapman gerekir. Hat taşıma işlemi gerçekleştikten sonra, yeni operatörün taahhüdünü iptal etmene yardımcı olacaktır.

1 Ay Kala Taahhüt Bozma

Taahhüdünün son ayına 1 ay kala hat taşıma işlemi yaparak taahhüdünü bozabilirsin. Bu sayede cayma bedeli ödemek zorunda kalmazsın ve başka bir operatöre geçebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Dostum valla ben avea da kullandim son 1 ay da numara tasima yaparsan cayma bedeli falan olmuyordu bir kac hattimda denedim yaptim oldu ama turkcell 532 yi arayip fatura uzmanlariyla gorusmen gerekebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beter.böcek

Dostum valla ben avea da kullandim son 1 ay da numara tasima yaparsan cayma bedeli falan olmuyordu bir kac hattimda denedim yaptim oldu ama turkcell 532 yi arayip fatura uzmanlariyla gorusmen gerekebilir.

Bak bunu öğrendiğim iyi oldu. 1 fatura daha ödemeyelim.

• 7~8 gün önce başvurmakta fayda var. Sonuçta geçiş 5~6 gün sürüyormuş. Turkcell danışma hattı da bu yönde tavsiyede bulundu. Sonuçları buradan ileteceğim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ENG_civ

7~8 gün önce başvurmakta fayda var. Sonuçta geçiş 5~6 gün sürüyormuş. Turkcell danışma hattı da bu yönde tavsiyede bulundu. Sonuçları buradan ileteceğim...
    arkadaşlar sadece turkcelle özel değil tüm operatörler için yapılması gerekeni paylaşıcam,

taahütünüz bitmesine 1 gün dahi kaldığında hat vodefone dan sinyal alıp turkcellde kapanırsa tüm yılın en büyük cayma bedelini ödersiniz.

çünkü cayma bedeli yıllık abonelikte müşteriye yansıtılan indirimin geri alınmasıdır.

12. ayda maximum indirim almış noktada oluyorsunuz.

tavsiyem cayma bedeli ödemek yerine 1 fatura fazladan ödeyin.

2-3 günlük kullanımlarda karşınıza çıkıcak son fatura 1 ay kullanımla aynı olmucaktır.

hem fazla fatura ödemeyim hemde cayma bedeli ödemeyim derseniz malasef bu mümkün değil.

seçiminizi yapın ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espion -- 12 Ocak 2015; 8:51:16 >

• Espion dediğin gibi değil işler son ay taahhüt bozmayla 1 yılın cayma bedeli ödenmez son ayın faturası ödenir sadece

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat5552

Espion dediğin gibi değil işler son ay taahhüt bozmayla 1 yılın cayma bedeli ödenmez son ayın faturası ödenir sadece

Ekstra fatura gelmedi arkadaşlar, son ay faturayı ödedik, o kadar.
    Hatta Turkcell nerede hata yaptık, isterseniz ilk ay cayma hakkınız var, geri dönebilirsiniz diye bilgi verdi, müşteri olarak bizimle irtibatta kalacaklarını da eklediler.
    Yani artık müşteri memnuniyeti önemli...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ENG_civ E kullanıcısına yanıt
    btk'nın yeni düzenlemesine göre taahhüt bitimine 1 aydan az bir süre kalanlar cayma bedeli olarak sadece son faturayı 1 aylık olarak ödüyorlar. Yani cayma bedeli fatura kesimine kadar kullanmadığınız günler ile sınırlı kalıyor.
  • Taahhüt vermemek lazım diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Genuine Leather

Taahhüt vermemek lazım diye düşünüyorum.
    Taahhütünüz bittiği gün aynı zamanda fatura kesim gününüz oluyor.O yüzden taahhüt biter bitmez numaranızı TAŞIMAYIN
    Bir ay daha taahhütsüz kullanıp,bir sonraki fatura kesim tarihi gelmeden 3-5 gün önce numarayı taşımış olun.Yoksa numarayı taşıdığınız ilk ay çift fatura ödersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: horrorshow

Taahhütünüz bittiği gün aynı zamanda fatura kesim gününüz oluyor.O yüzden taahhüt biter bitmez numaranızı TAŞIMAYIN
    Bir ay daha taahhütsüz kullanıp,bir sonraki fatura kesim tarihi gelmeden 3-5 gün önce numarayı taşımış olun.Yoksa numarayı taşıdığınız ilk ay çift fatura ödersiniz.

Alıntıları Göster
    Ben taahhüdüm bitmeden 5 gün önce taşıdım ve böylece taahhütsüz yüksek fatura ödemedim. Taşıma işlemleri maksimum 3 gün sürüyor, yani böylece hiç yüksek fatura ödemiyorsunuz, taahüdünüzü yerine getirmediniz diye ekstra fatura ile karşılaşmıyorsunuz.

Ayrıca taahhütsüz kullanınca da ciddi faturalar ödüyorsunuz. 1 yıllık taahhütler mantıklı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENG_civ -- 24 Nisan 2015; 4:55:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ENG_civ

Ben taahhüdüm bitmeden 5 gün önce taşıdım ve böylece taahhütsüz yüksek fatura ödemedim. Taşıma işlemleri maksimum 3 gün sürüyor, yani böylece hiç yüksek fatura ödemiyorsunuz, taahüdünüzü yerine getirmediniz diye ekstra fatura ile karşılaşmıyorsunuz.

Ayrıca taahhütsüz kullanınca da ciddi faturalar ödüyorsunuz. 1 yıllık taahhütler mantıklı .
    Turkcell'de taahhütüm 23.09.2015 günü bitiyormuş. fatura kesim tarihim her ayın 25.
    önce Turkcell'den mesaj geldi aradım bayiden işlemi iptal ettirmem gerekiyormuş. Fakat bayi kapalıydı.
    Gece 03:00 te mesaj geldi işlemi iptal edemedim hat taşıma işlemi onaylanmış. Bugün Turkcelli aradığımda son ay cayma bedeli olarak 69 TL' mi ne ödemem gerekiyormuş. Fakat hat taşıma işlemi 25 ağustos saat 22:00 sıralarında olacak diye mesaj geldi yani yeni faturadan turkcellde yaklaşık 22 saat kullanım yapmış olacağım. Bunun da faturasını isterler mi bilmiyorum. Benim yazılanlardan yola çıkarak hesapladığıma göre faturalarda sözde 16,02 TL indirim alıyormuşum. 11 ay kullandığım için bunu çarptığımda 176 TL yapıyor. Ama turkcell bana 69 tl falan dedi. anlamadım ama yarın durumu anlayacağız bakalım. Zaten önceki ay faturası 96 TL, çoğunu kullanmıyorum 1000 dk konuşma 4gb internet, ama internet yetmediği için hep kotayı aştım her ay 69 tl yerine 90-100 ödedim bıktım artık. Bir de son ay 22 saatlik kullanım için 69 TL' de son ay faturasını isterlerse iyice yandık. Vodafone'da yeni faturam 39 TL olacak ama pek bir avantajlı olmayacak bu geçiş. Bilseydim taahhütün ne zaman biteceğini beklerdim 1 ay daha. Ama iptal etmeme fırsat kalmadan gece yarısı onayladılar.
    Cuma günü akşam başvuru yaptım. Cumartesi akşamı 20:00 sıralarında turkcellden ayrılmanız durumunda erken iptal ücreti yansıyacak hattınıza diye mesaj geldi. Pazar gününü pazartesiye bağlayan gece saat 03:00 sıralarında da Vodafone'dan hat taşıma işleminiz onaylanmıştır diye mesaj geldi. Pazartesi sabah ilk iş taşıma işlemini yaptığım bayiye gittim. Taşıma işlemi onaylanmış artık olmaz dediler. Şimdi bekliyoruz kaç para fatura gelecek diye.

• horrorshow kullanıcısına yanıt
    Taahhütsüz ücret demek bir ay boyunca 2 katı para ödemek demek. Kimi tarifede aylık faturanız 300 liraya kadar çıkar. Taahütün bitimine 6-7 gün kala numarayı taşımak yeterli.
  • erkenemekli kullanıcısına yanıt
    Bunlar hangi bilgilere dayanarak yazdınız ki?
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Öyle değil mi? Taahhüt bittikten sonra taahhütsüz fiyattan fiyatlandırılmıyor mu? 15 gün taahhütsüz fiyattan gün bazlı ödese normalden fazla çıkar bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Üye senin dediklerinden başka birşey yazmış öyle değil tabi

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar

• Paket Taahhüt Süresi sona erdikten sonra, aksi Turkcell’e bildirilmediği veya farklı bir Superbox 4.5G internet paketi seçilmediği sürece, taahhüt süresinin sonuncu ayında kullanılan Superbox 4.5G internet paketinin ilgili taahhütsüz paketleri tanımlanır.

Superbox Fırsat 20 MbpsLimitsiz 20 Mbps'ye Kadar İndirme 5 Mbps'ye Kadar Yükleme 299,9TL

Superbox Fırsat 20 Mbps kontartsız paket fiyatı ayda 399 TL'ye güncellendi.

• erkenemekli kullanıcısına yanıt

Beni neden etiketlediniz kampanya sayfasına?

• Şimdi 19 ekimde taahhüt bitecek ve faturalarim 30.9 tl genelde. Ben ben bu ay içinde tasima islemini başlatırsam sadece son faturam olan 30.9 tl mi ödeyeceğim yoksa ekstradan 1 aylık daha mı ucret ödeyeceğim?

• quote:

Orijinalden alıntı: double or nothing

Şimdi 19 ekimde taahhüt bitecek ve faturalarim 30.9 tl genelde. Ben ben bu ay içinde tasima islemini başlatırsam sadece son faturam olan 30.9 tl mi ödeyeceğim yoksa ekstradan 1 aylık daha mı ucret ödeyeceğim?

Son 2-3 senedir son 1 ay içinde taşıma nedeniyle hiç ceza ödemedim ama paketi alırken ilk başta ücret ödemiyoruz ay sonunda fatura geliyor ya bu yüzden taşıdıktan sonra 1 fatura daha geliyor haliyle.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.