Bu konuda bana da detaylı bilgi yollarmısınız 10 gün sonra faturasız selfy de bir ayımı doldurmuş olucağım |
Bildirim
Bu konuda bana da detaylı bilgi yollarmısınız 10 gün sonra faturasız selfy de bir ayımı doldurmuş olucağım |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 4 Ekim 2021; 11:55:24 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bilgi alabilirmiyim |
@nicktatör hocam bana da özelden taktiği atabilir misiniz size pm atamadım ben |
Turkcell kullanıyorum. Aralık taahhüt bitecek. Öncelik Trcel olmak üzere en uygun fiyatlı tarife arıyodum. @nicktatör Senin tavsiyenle Rahat 8 GB +750 dk. 39 TL olarak gördüm. Şu an faturalıdayım. Aralık ta taahhüt bitince önce Faturasıza geçip 1 ay bekleyip, ondan sonra bu paketi kullanabiliyoruz. Doğru mu anlamışım ? TEŞEKKÜR EDERİM. |
@nicktatör hocamın bilgilendirmesinden sonra Bimcell hattımı TT faturasıza taşımak için şubeye başvurdum. Fakat sadece faturalıya geçişin mümkün olduğu söylendi. Ne alaka ? Mecbur önce Vodafone ardından TT faturasıza geçtik. 27 gün bekleyeceğiz faturalı tarifeler için. TT faturasız paket fiyatları çok yüksek. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T r u v a -- 4 Ekim 2021; 5:31:8 > |