Eskiden sunuluyordu, ben Şikayet Var ile geçiş yapmıştım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni Aşmayan Prime Tarifeler ( İndirim alabilirseniz: 15 GB 35 TL, 20 GB 45 TL!) (5. sayfa)
-
-
aylik ucreti 400 tl yi gecmeyecek 100 gb li tarife var mi arkadaslar?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
www.turkcell.com.trPlatinum Black Star 90GB Paketihttps://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/konusma/platinum-black-star-90gb-paketiwww.turkcell.com.trPlatinum Black Star 100GB Paketihttps://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/konusma/platinum-black-star-100gb-paketi
Limitsiz Redli Ekstra (173₺)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
blackstar eledim hocam 400 tl den 1 kurus fazla vermem devir ekonomi devri.
diger pakete gececegim sagolun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim hocam
estagfurullah hocam asıl ben rica ederim saygılar
-
-
kahreden haber hızla yayıldı
-
Bütün faturalı tarifelere zam geldi hocam, Selfy hariç ama ona da yakındır.
Şu aşmayan paketlerin akıbeti ne olur sence? 1-2 güne zam gelmese iyi 2 hat geçireceğim bakalım açıkcası yetişemiyecem gibi hissediyorum bakalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji16 -- 11 Mart 2022; 22:56:38 >
ben prime exper 10gb kullanırken %20 tarife inidirimi almıştım sımdı daha düşük başka tarifeye geçtim ama indirim uygulanmıyor sadece o tarifeye özelmiydi indirim? hala taahüt kısmında duruyor
-
Onlara da zam geleceği görüşündeyim hocam, ama ne kadar geç gelirse o kadar iyi olur.
Aşmayan prime tariflerini kullanıp da Tivibu Go süper paket, muud üyeliğini aktif edebilen var mı? Tarifenin web sitesinde bu ek ayrıcalıkların tüm tarifelere özel olduğu yazıyor ama mesaj ile bir türlü aktif olmuyor. Müşteri hizmetlerinin kimisi aşmayan tarifelere tanımsız kimisi tanımlı diyor anlamadım gitti. Btk ya şikayet kaydı açtım.
-
terattütte bırakıyorsa kullanmayın .
dert ettiğiniz şeye bak .
yazan tutar +vergi gelecek .
taahhütlü olarak geçeceğin için dert edeceğin birşey yok
ilk 3 ay cayma hakkın var .
tereddütün olursa cayarsın
Pederin ve annemin 2 hattıda bimcellden aşmayan 8gb paketine geçirdik.
Pederde 30 küsür lira para vardı akıbeti ne olur o paranın.
İlk fatura dan düşerler diye düşünüyorum hocam
Teşekkür ederim.Bu paketlerde yakında kapanır gider uygun birşey kalmadı fırsat bu fırsat geçirelim dedik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji16 -- 15 Mart 2022; 21:39:10 >
Paket değil tarife bu
paranıza çökerler 😁
Faturanız çıkınca faturadan düşüyor otomatik
Rica ederim hocam, aynen zam yakındır onlara da hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X