Şimdi Ara

ACİİİİL HYUNDAİ İ20 VS OPEL CORSA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fasher

quote:

Orijinalden alıntı: engineercan

İ20 ye dönüyüm olmazsa motoru yeni, yakıtıda cimri deniliyor. Astra classsic otomatik değil o fiyata. Bide piyasadan kalkcak herhalde yakında zaten. 1.4 Motoruda yetersiz deniliyordu.

2014 e kadar üretilicek bu kasa ayrıca donanım, kalite , iç mekan, büyüklük olsun astra bir gömlk daha üstündür i20 ve corsa dan eğer paranız otomatiğine yetiyorsa gönül rahatlığıyla alın. i20 ile ilgili pek bilgiye sahip değilim fakat otomatik ini alıcaksanız kesinlikle 4 ileri tam otomatik almayın

Astra otomatik alamam. Otomatiğide tam otomatik değl zaten. Sorunlu oluyor bildiğim kadarıyla o zaman. 1.4 90HP motorda arabaya hafif kalıyor diye biliyorum.

• Bence i20 alın.
    Bacanağımda var ve çok da memnun.
    5 sene garantisi ve ucuz servisi de cabası.
  • kesinlikle i20 derim arkadasım gecen gün sıkıldım nette geziyodum ncap videolarını izledim en cok etkilendigim araba i20 oldu kafadan vurdular kapıları bile oynamayan tek araba diyebilirim sende izle hak vericeksin arkadasım ama bence dizel olması daha iyi olur crdi motor harika bir teknoloji asla opelin dizeliyle karıştırma bile zaten hyundai 5 yıl garanti vererek aracının arkasında duruyor birde ülkemizde üretilen bir arac yedek parca konusunda cok iyi durumda asla sizi pişman etmez opel gibi triger derdinizde olmaz ömürlük zincirli motoru var
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9997

kesinlikle i20 derim arkadasım gecen gün sıkıldım nette geziyodum ncap videolarını izledim en cok etkilendigim araba i20 oldu kafadan vurdular kapıları bile oynamayan tek araba diyebilirim sende izle hak vericeksin arkadasım ama bence dizel olması daha iyi olur crdi motor harika bir teknoloji asla opelin dizeliyle karıştırma bile zaten hyundai 5 yıl garanti vererek aracının arkasında duruyor birde ülkemizde üretilen bir arac yedek parca konusunda cok iyi durumda asla sizi pişman etmez opel gibi triger derdinizde olmaz ömürlük zincirli motoru var

Cdti Motorda Zincir Var
  • Eyer 7-8 yıl binecekseniz Corsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bvlgarı -- 6 Aralık 2010; 13:37:19 >
  • evo punto yada corsa olsun ikisi arasındada kalırsanız corsa olsun.
  • corsa veya polo
  • ben opelin benzinlisinden bahsettim arkadasım çünkü arkadası 1.4 enjoy için forum acmıs cdti motorda zincir oldugunu bende biliyorum
    quote:

Orijinalden alıntı: tourneo

quote:

Orijinalden alıntı: 9997

kesinlikle i20 derim arkadasım gecen gün sıkıldım nette geziyodum ncap videolarını izledim en cok etkilendigim araba i20 oldu kafadan vurdular kapıları bile oynamayan tek araba diyebilirim sende izle hak vericeksin arkadasım ama bence dizel olması daha iyi olur crdi motor harika bir teknoloji asla opelin dizeliyle karıştırma bile zaten hyundai 5 yıl garanti vererek aracının arkasında duruyor birde ülkemizde üretilen bir arac yedek parca konusunda cok iyi durumda asla sizi pişman etmez opel gibi triger derdinizde olmaz ömürlük zincirli motoru var

Cdti Motorda Zincir Var

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.