Şimdi Ara

ACİİİİL HYUNDAİ İ20 VS OPEL CORSA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR 2 GÜN İÇİNDE ARAÇ ALICAM. ACİL YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR. BÜTÇEM DOĞRULTUSUNDA ALABİLECEĞİM EN SON İSTEDİĞİM AŞAĞIDAKİ 2 ARABA ARASINDA KARARSIZ KALDIM.

1. İ20 1.4 CVVT MODE OTM 28700 TL

2. OPEL CORSA 1.4 ENJOY 111 OTM 32500 TL

ARAÇ %95 ŞEHİR İÇİNDE KULLANILACAK OLUP, AYDA ORTALAMA 1500 KM YAPILACAKTIR. EN AZ 7-8 YIL KULLANILDIKTAN SONRADA SATILACAKTIR.

BUNA GÖRE YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engineercan -- 5 Aralık 2010; 21:04:34 >

• Her açıdan Opel Corsa.

Birazdan birkaç kişi Kia Siid diye bir araba var yok şöyle yok böyle demeye başlar, fazla kafanıza takmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: helisel

Her açıdan Opel Corsa.

Birazdan birkaç kişi Kia Siid diye bir araba var yok şöyle yok böyle demeye başlar, fazla kafanıza takmayın

Virgülüne Kadar Katılıyorum.

• O paraya dizel corsa alabilirsiniz. 30 küsura b sınıfı benzinli almak hiç makul değil bence...

32.000'e kadar çıkabiliyorsanız biraz daha ekleyip astra alın diyenler de olacak (ki mantıklı bence...)

Tabii, o çıkmaların sonu gelmez derseniz Nasrettin Hocanın hesabı: "sen de haklısın" deriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taşralı

O paraya dizel corsa alabilirsiniz. 30 küsura b sınıfı benzinli almak hiç makul değil bence...

32.000'e kadar çıkabiliyorsanız biraz daha ekleyip astra alın diyenler de olacak (ki mantıklı bence...)

Tabii, o çıkmaların sonu gelmez derseniz Nasrettin Hocanın hesabı: "sen de haklısın" deriz.

:)) Çok yaşadım bu süreçte onu. Haklısınız. Ama sonu yok işte. Dizel alsan ayrı dert, benzinli alsan ayrı dert.
  • quote:

Her açıdan Opel Corsa.

Yaklaşıyorlar kaçın esp de gereksiz bişey ustaları demiş hem!!!

• 32 binde opel tercih edin hyundai ye göre...
    35 bine çıkabilirseniz Euro V standartlarına uygun 1.3 dizel 95ps Corsa Enjoy daha makul...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corolla vs Megane
    2 yıl önce açıldı
    Yeni Opel Astra mı Hyundai i30 mu
    11 yıl önce açıldı
    Hyundai İ30 mu Opel Astra mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

32 binde opel tercih edin hyundai ye göre...
    35 bine çıkabilirseniz Euro V standartlarına uygun 1.3 dizel 95ps Corsa Enjoy daha makul...

35 bin lira corsaya mı verilir, insaf.
  • hocam opel corsa için bu motor eski tip tam otomatik 4 ileri ve çok yakan bir şanzımandır şehir içinde 9 litrenin altını göremessiniz. tamam kaliteli güzel araç fakat teknolojisi çok geride kaldı artık bence başka araç seçiniz. 3 arkadaşımda var aynı araçtan hepsi aynı dertten muzdarip

astra klasik hb bakın 1.4 olan motoru da aynı paraya geliyor sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasher -- 5 Aralık 2010; 23:50:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasher

hocam opel corsa için bu motor eski tip tam otomatik 4 ileri ve çok yakan bir şanzımandır şehir içinde 9 litrenin altını göremessiniz. tamam kaliteli güzel araç fakat teknolojisi çok geride kaldı artık bence başka araç seçiniz. 3 arkadaşımda var aynı araçtan hepsi aynı dertten muzdarip

astra klasik hb bakın 1.4 olan motoru da aynı paraya geliyor sanırım

:(( bu kötü oldu işte. Otomatik güzel arabaydı ya.
  • İ20 ye dönüyüm olmazsa motoru yeni, yakıtıda cimri deniliyor. Astra classsic otomatik değil o fiyata. Bide piyasadan kalkcak herhalde yakında zaten. 1.4 Motoruda yetersiz deniliyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rotflmao

quote:

Orijinalden alıntı: toz-koparan

32 binde opel tercih edin hyundai ye göre...

35 bin lira corsaya mı verilir, insaf.

İ20-Corsa kıyası için geçerli.....
    İ20 dizel Prime 34.800 lira... Corsa 1.3 dizel 95ps Enjoy 111. yıl versiyonundan daha zayıf ve parasını hak etmeyen bir model...
  • benim fikrimce corsa güzel ancak i20'yi çıkarın bence tercihlerinizden, bende punto evo tavsiye ederim. dynamic start & stop 1.4 fire 77 hp dualgic 29,791 liste fiyatı ve 29K'ya asist kit ile bırakıyorlar. inceleyin derim. otomatik vites ve bu segmente lüks olan cc, esp, hilholder, dig çift bölgeli klima gibi donanımlar ve zengin aksesuarlar var.
  • quote:

Her açıdan Opel Corsa.

Bunları ben deyince neden ceza alıyorum
  • hocam bence hyundai e verilen o paraya yazık daha dün gittim ve bu 111.yıl enjoy 95 pslik aracı gördüm. tam sizin için biçilmiş kaftan. Satarkende en azından aracınızın bi piyasası olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

Her açıdan Opel Corsa.

Bunları ben deyince neden ceza alıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: engineercan

İ20 ye dönüyüm olmazsa motoru yeni, yakıtıda cimri deniliyor. Astra classsic otomatik değil o fiyata. Bide piyasadan kalkcak herhalde yakında zaten. 1.4 Motoruda yetersiz deniliyordu.

2014 e kadar üretilicek bu kasa ayrıca donanım, kalite , iç mekan, büyüklük olsun astra bir gömlk daha üstündür i20 ve corsa dan eğer paranız otomatiğine yetiyorsa gönül rahatlığıyla alın. i20 ile ilgili pek bilgiye sahip değilim fakat otomatik ini alıcaksanız kesinlikle 4 ileri tam otomatik almayın
  • helisel haklı beyler.
  • opel corsa iyi bir terich olur kalite ve 2 elde hyundaiden daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: beelzebub_be

hocam bence hyundai e verilen o paraya yazık daha dün gittim ve bu 111.yıl enjoy 95 pslik aracı gördüm. tam sizin için biçilmiş kaftan. Satarkende en azından aracınızın bi piyasası olur.

Ona gücüm yetmez. 1.3 75HP olana ne diyorsunuz peki
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.