Şimdi Ara

Yeni Opel Astra mı Hyundai i30 mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
5.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Forumda daha yeniyim. Eşimle beraber kullanmak üzere sıfır bir araç almak istiyoruz. Aracı temel ihtiyaçlarımızı karşılamak için kullanacağız o yüzden çok fazla kilometre yapacağımızı düşünmüyorum. Bu nedenle 1600 motor benzinli otomatik bir araç bakıyoruz. Sorun çıkarmadığı sürece satmak gibi bir niyetimiz de yok. 50-55 bin lira bütçemiz var. Ben Yeni Astra Sedan'ı çok beğendim ama çevremdekiler Hyundai i30'u da tavsiye ediyorlar. Sizin görüşünüz ne olur acaba. Başka tavsiye edeceğiniz araçlar da olursa memnun olurum.
    Teşekkürler

• Astra
  • Astra sedan diyorum bende..sorunsuz bişey arıyorsanız, her ne kadar tipini beğenmesem de honda civic da alabilirsiniz. En az 10 yıl sorunsuz götürür.
  • 1.4 T astrada bakabilirsiniz :)
  • Bir yeni astra sedan kullanıcısı olarak bende sizinle aynı şartlardaydım i30da bakmıştım 2013 Mayıs'ta ancak ben astrayı aldım donanım olarak ve tip olarak daha cazip geldi 9000 Kmde hiç sıkıntı yaratmadı çok memnunum eşim için bende otomatik aldım active select bana göre gayet başarılı bi şanzıman 6 ileri uzun yolda konfor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astra 1.4t otm. kullanıyorum sorularını yaznıtlarım
  • bu durumda astra..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel astra mi ford focus mu
    10 yıl önce açıldı
    Kia Cerato mı Hyundai i30 mu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ekstrem durumlar hariç çok büyük çoğunluk astra diyecektir dostum, dizel olsaydı kafa kafaya gelebilirdi belki...

bence de astra...
  • Kesinlikle ASTRA !
  • hiç tereddüt etme direk astra al. Hem de 1.6 atmosferik motor alma yeni nesil 1.4 turbo benzinli al. Şehir içinde yakıtı i30 dan daha fazla değildir. Donanım, güvenlik ve malzeme kalitesi olarak da iki tık daha iyidir. Tercih sizin.
  • Hocam, Opel Astra eski kasa kullanan bir arkadaşım servis ve yedek parça maliyetlerinden dolayı Ford'a geçmek istiyor. Sizce Ford Focus Style alternatif olabilir mi
  • Bu arada Perşembe günü bi Ford bayiine beraber gitmeyi planlıyoruz. Ford Focus'ta dikkat edilmesi gereken noktaları belirtebilir misiniz
  • Servis ve parça maliyetini çok dert etmeyin.Zaten aşağı yukarı aynıdır, yani diğer markalar ile 50-100 lira oynar. Opel'ler sanırım 2 yıl garantili. İlk bakım yetkili serviste yaptırılıp, diğer bakımlara özel servislere gidilir ve fazladan para ödenmemiş olur.

1.4T Otomatik Astra Sedan Sport donanım almanızı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Servis ve parça maliyetini çok dert etmeyin.Zaten aşağı yukarı aynıdır, yani diğer markalar ile 50-100 lira oynar. Opel'ler sanırım 2 yıl garantili. İlk bakım yetkili serviste yaptırılıp, diğer bakımlara özel servislere gidilir ve fazladan para ödenmemiş olur.

1.4T Otomatik Astra Sedan Sport donanım almanızı öneririm.

Hyundai servis ve yedek parça olarak daha ucuzdur diye tahmin ediyorumki opelin fiyatlarını bilmiyorum.
    Hyundainin en güzel yani diger firmalar 2 senelik garanti verirken koreliler 5 senelik garanti veriyor. Başkada bir albesini yok.

Kendim 2004 model benzinli otomatik elantraya biniyorum ve çok memnunum bu yaşına kadar asla bir masraf çıkartmadı bize motor ve şanzıman olarak çok saglam araçlar üretiyor hyundai.

• çoğunluğa uymak gibi olmasında bende olsam astra seçerdim. İ30 güzel araba ama astranın rakibi değil.
  • Forumda astra varken kimsenin size hyundai önereceğini zannetmem, astra mı focus mu derseniz de yine size astra denilecektir.
  • Yeni Leon 1.6 TDI 105 HP S&S > Style 54.900
  • i30 diyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

i30 diyorum :)

Görüyor ve arttırıyorum :)

sorunsuzluk için i30
  • SORUNSUZLUK MU İ30 MU?? güldürmeyin HYUNDAİ fanları 2012 model i30 var az daha aracın içinde durduk yere bariyerlere giriyoduk...
    Niye mi?
    Aptal Hyundainın kendi kendine düz yolda moturun stop edip herşeyin kitlenmesinden oldu... Önce bir Hyundai elektiriksel sıkıntılarını çözsün...

Hocam,
    Astra J al hiç degilse sağlam araç...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.