Şimdi Ara

Yeni Opel Astra mı Hyundai i30 mu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
5.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Opel astra 1.4 sport active select mukemmel bit tercih olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanlar biliyor bu işi bence... Sedanıda gayet başarılı

Ama 1.4 turbo motorunu ısrarla tavsiye ederim...
  • 1.6 motor sebebiyle i30 derim,yoksa banko astra turbo

• Toyota Aurislerde güzel hocam,
    yeni kasaları özellikle hoşuma gidiyor.
    Turbosunun olup olmadığını vs. bilmiyorum ama, kasa olarak sadece güzel.
  • Kesinlikle ASTRA derim.

• Plastik görünümlü tahtadan yapılmış kokpiti bile kaçmak için yeterli. Astra'yı diyorum.

i30 döve döve öldürür. Rakip değiller.
  • ESKİ bir astra kullanıcısı olarak diyorum ki uzak durulması gereken bir marka : opel
  • Tabi ki Astra
  • Opel, araçlarına kumpir gibi her şeyinden bol bol koyuyor. Jantlar büyük, ekran büyük, yapılı duruş, direksiyon büyük, kaputta iri bir şimşek işareti, büyük, kromaj bir egzoz... Flexride şasi Navi900, vs gibi kabuğunu dolduramayacak kadar saçma sapan gereksiz şeylerle dolduruyor. Milletimizde bu fiyatı kumpire yani Opel'e veriyor. Halbuki Hyundai ise aynı fiyata daha sade ve abartısız unsurlarıyla iskender yemeği gibi bir araba sunuyor. Neredeyse kumpirle aynı fiyat ancak daha kaliteli ve daha doyurucu. Sırf ekranı büyük diye opsiyon ekleyerek Astra'yı alan adam tanıyorum ben. Ülkemizde Hyundai'ye şahinin bir üstü, Opel'e ise bolluğundan bereketliğinden dolayı neredeyse Audi'nin bir altı gözüyle bakılıyor. Ama şunu bilin ki Amerika gibi büyük bir ülkenin en çok tercih edilen otomobili Hyundai olarak seçmesi sadece bir rastlantı değil. Amerika'da Vauxhall (Opel) var. Ama insanlar buna rağmen Hyundai alıyor. Ancak bizim ülkemizde ney yazık ki marka adı, amblemi gibi şeylere önem verildiği içi Hyundai'yr bakılmıyor.

Yani şöyke ki: gerçekte i30, Astra'dan daha kaliteli bi araçtır. Ancak milletimiz kabul edemiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: GTS1907

SORUNSUZLUK MU İ30 MU?? güldürmeyin HYUNDAİ fanları 2012 model i30 var az daha aracın içinde durduk yere bariyerlere giriyoduk...
    Niye mi?
    Aptal Hyundainın kendi kendine düz yolda moturun stop edip herşeyin kitlenmesinden oldu... Önce bir Hyundai elektiriksel sıkıntılarını çözsün...

Hocam,
    Astra J al hiç degilse sağlam araç...

Bu neyin kafası ?

Arkadasimin full donanim 120 bin liraya aldigi sifir passat arac daha 50.km'sinde yolda kaldi.ariza lambasi yandi.

simdi bu mantikla VW once araba yapmayi mi ogrensin ?
    Teknik hatalar olabilir abartilacak birsey yok.

Kul yapimi cihazlar bunlar.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.