Şimdi Ara

Hyundai Elantra'mı ? Honda Civic'mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
4.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İki araç arasında kaldım diyebilirim fiyat-motor-performans-yakıt-yol tutuşu-hacim vb. konulardaki karşılaştırmalarınızı bekliyorum bütçe 35.000 tl civarında bu paraya a3 bile alabilirim sağlam bir araba almak istiyorum çok kararsızım bir yol gösterin lütfen :)

• Civicten şaşma derim ben. Rahat rahat gezersin sıkıntısıda olmaz
  • Emre arkadaşım,
    Honda civic alman tarafındayım.
    Nedeni ise:Sağlam bir araç olması.Yol tutuşu gayet iyi.LPG taktırmanı tavsiye etmem.Benzin konusunda cimridir.VE en önemli özelliği:Asla değer kaybetmemesidir.Almanı tavsiye ederim.Ya da tavsiye olarak Honda Accord lara bakabilirsin :) Güle Güle kullan allah kaza bela vermesin..
  • Sağlamlık diyorsan tabiki de kendini kanıtlamış Honda doğru tercih olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NotimeTodie

Emre arkadaşım,
    Nedeni ise:Sağlam bir araç olması.Yol tutuşu gayet iyi.LPG taktırmanı tavsiye etmem.Benzin konusunda cimridir.VE en önemli özelliği:Asla değer kaybetmemesidir.Almanı tavsiye ederim.Ya da tavsiye olarak Honda Accord lara bakabilirsin :) Güle Güle kullan allah kaza bela vermesin..

cicivin benzin konusunda cimri olduğunu ilk kez duydum hatta çok yaktığından çoğu kişi isyan ediyor yanlış yönlendirmeyim lütfen
  • İkiside beklentilerinizi karşılar diye düşünüyorum.

Tabi ama Honda bazı konularda daha iyi özellikle mekanikte.

Her ikisinide inceleyin, beğendiğinizi içinize sineni alın derim.
  • Hocam sürekli malum sitede araştırıyorum her markayı Audi A3' ler var bütçene göre (30-35000 TL) civarında. Hem markası var hem sağlam, belki parça fiyatı farklıdır diğer markalardan ama hem spor hemde güçlü, sağlam bir araç arıyorsan kesinlikle araştırmanı tavsiye ederim.
  • quote:

Emre arkadaşım,

civic ve az yakmak
  • Honda civic daha iyi tercih
  • civic

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lpg uyumu ve piyasa=Honda Civic

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tipe ve yakıta önem veriyorsan elantra alabilirsin.
  • Lpgli Civic

• otur derin nefes al ve kendin düşün hangisi daha mantıklı geliyor ? Tabiki kendini kanıtlamıs Honda Civic. . At dururken esege binilmez degil mi ?
  • quote:

Emre arkadaşım,

bu mesaj irandan tapatalk 2 ile gönderildi...

• quote:

Emre arkadaşım,

bir çok forumda gördüğüm kadarıyla herkes civic'ın yakıtından şikayetçi , accordu çok kullandım şuanki kasayı çokta beğeniyorum ama fiyatı 50 lira civarından başlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: catesius

otur derin nefes al ve kendin düşün hangisi daha mantıklı geliyor ? Tabiki kendini kanıtlamıs Honda Civic. . At dururken esege binilmez degil mi ?

bana elantra daha mantıklı geliyor , fiyat,garanti,sorunsuzluk,geniş hacimden dolayı , Elantra 200 e yakın ödül almış bir araç abd de falan yılın arabası seçilmiş bir araç hyundai'ninde değeri git gide artmakta erayı aldıgım zaman 16 liraya aldım 4 sene önce şimdi 22 liraya gidiyor, Honda biraz uzak bir marka bana hiç bilmiyorum civic'ede hiç binmedim o yüzden buraya danışıyorum
  • önceliklerinizi net olarak yazın derim. yoksa genellemelerle iki araç da idealdir.
  • Yakıt olarak ikiside üzer.Ben civic tercih ederdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut T.

önceliklerinizi net olarak yazın derim. yoksa genellemelerle iki araç da idealdir.

civic vs elantra
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.