Şimdi Ara

Hyundai Elantra'mı ? Honda Civic'mi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
1
Favori
4.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eğer sportif araç kullanmayı seviyorsan civic daha iyi yakışır sana ama bu demek değilki elantra performansız araç son derece devirlenmeye istekli bir 132 HP Atmosferik motoru var ama çok agresif kullanımlarda civic kadar dayanıklı olmayacağı kanaatindeyim.Sonuç olarak Normal bir kullanıcıysan bazen spor kullanırım aracı genelde sakin kullanırım dersen Elantra al ama ben Genel spor kullanıırm aracı devirli sürmeyi severim dersen Civic AL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seiko0606

quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emre0624

BEN MARKA ALGISINA , 2.EL'dE KOLAY SATILMASINA ÖNCELİK OLARAK BAKMIYORUM ŞUANKİ ARACIMI SATIŞA KOYSAM AKŞAMA SATARIM ZATEN
    Bir çok testte ve bir çok ülkede yılın arabası vb.ödüller alan elantra'yı burada nedense civic'den aşağı görüyorlar bir anlam veremedim dahada bir alt kasa civic
    Hyundai marka aracım var ve sorunsuzlukta üstüne tanımam ben aracımın , markaya karşı bir ön yargım yok elantranın civic'den üstün bir araba oldugunu düşünüyorum kendimce , ama bir civic bulsam test sürüşü yapacağım..

Babacan sen Elantra almaya karar vermişsin, kararını millete onaylatmaya çalışıyorsun.
    Millet Civic dedikçe de kendince trip yapıyorssun.
    Sen başlığı değiştir Elantra almaya karar verdim, yorumlarınızı alayım vb. bir başlık aç.

Yoruma bak. Sen Elantra almaya karar vermişsin bilmem ne. Hiç bir geçerli fikir sunmadan Civic diye tavsiye veriyorlar. Nesi üstün kardeşim Civicin? Dahamı az yakıyor?, Dahamı Konforlu? Dahamı Teknolojik özellikleri var? Bu konularda Elantra her şekilde üstün. Birde görünüş olarak bakın hangisi daha güzel gözüküyor göze? Sorunsuzluk konusunda da Hyundai çok çok iyi. Bir taneside yazmış içeri çok ses alıyor diye? El insaf kardeşim yaa Sen hangi Elantrayı kullandın acaba??? Ya da gerçekten kullandın mı yoksa laf olsun beri gelsin yorumum bulunsun diyemi yorum yapıyorsunuz anlamıyorum ki.

Kardeşim yorumların için de bir sürü gerekçe var Civic için, önce yorumları bir oku.
    Sen de Elantra için gerekçelerini sun.

Kardeşim Civic için yapılan yorumlar ezbere yapılıyor. Neymiş Civic sorunsuz, konforlu ve sağlammış. Bunların hepsinde Elantra da iddalıdır. Civic lpg uyumluymuş, Elantra da uyumlu. İsterseniz Hyundai forumlarına bir bakın LPG uyumu hakkında şikayet eden nadirdir. Artı ben ikisinide kullandım ve test ettim Elantra benim ileride almak istediğim bir araba ve çok beğendim. Civic in güncel kasası hiç bir şekilde beni tatmin etmedi, ama bir önceki kasasını beğeniyorum. Bakın bizim millet kulaktan dolma bilgileri konu hakkında hiç bir bilgisi olmasa da papağan gibi tekrar etmeyi iş sanıyor ayrıca şahsınızı kast etmiyorum onuda belirteyim. Geçen birisiyle tartışıyoruz bana OPELLERİN Tank gibi sağlam araba olduklarını iddia ediyor. Sebebi neymiş biliyormusunuz? Çünkü Alman arabasıymış. Bakın Opel marka arabaları her konuda iddia edebilirsiniz ama kimse opeller sağlam ve problemsiz arabadır dediniz mi ben sadece gülerim. Çünkü en çok elektronik arıza çıkaran araçlar arasında dır.

• Bikere arkadaslar acin bakin internetten LPG verimi dusuor ve dayimin 2009 model lpgli honda civici var 100 km ye 4.3 litre harcior siz yanlis yonlendirmeyin asıl...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

BEN MARKA ALGISINA , 2.EL'dE KOLAY SATILMASINA ÖNCELİK OLARAK BAKMIYORUM ŞUANKİ ARACIMI SATIŞA KOYSAM AKŞAMA SATARIM ZATEN
    Bir çok testte ve bir çok ülkede yılın arabası vb.ödüller alan elantra'yı burada nedense civic'den aşağı görüyorlar bir anlam veremedim dahada bir alt kasa civic
    Hyundai marka aracım var ve sorunsuzlukta üstüne tanımam ben aracımın , markaya karşı bir ön yargım yok elantranın civic'den üstün bir araba oldugunu düşünüyorum kendimce , ama bir civic bulsam test sürüşü yapacağım..

Babacan sen Elantra almaya karar vermişsin, kararını millete onaylatmaya çalışıyorsun.
    Sen başlığı değiştir Elantra almaya karar verdim, yorumlarınızı alayım vb. bir başlık aç.

Yoruma bak. Sen Elantra almaya karar vermişsin bilmem ne. Hiç bir geçerli fikir sunmadan Civic diye tavsiye veriyorlar. Nesi üstün kardeşim Civicin? Dahamı az yakıyor?, Dahamı Konforlu? Dahamı Teknolojik özellikleri var? Bu konularda Elantra her şekilde üstün. Birde görünüş olarak bakın hangisi daha güzel gözüküyor göze? Sorunsuzluk konusunda da Hyundai çok çok iyi. Bir taneside yazmış içeri çok ses alıyor diye? El insaf kardeşim yaa Sen hangi Elantrayı kullandın acaba??? Ya da gerçekten kullandın mı yoksa laf olsun beri gelsin yorumum bulunsun diyemi yorum yapıyorsunuz anlamıyorum ki.

Kardeşim yorumların için de bir sürü gerekçe var Civic için, önce yorumları bir oku.

Dünyada 200 ü aşkın ödül alması Amerika başta olmak üzere bir sürü ülkede yılın otomobili seçilmesi
    Yedek parça maliyeti,servis ucuzluğu
    Geniş iç hacim ve bagajın daha büyük olması
    Sorunsuzluğu Hondayla eşdeğerde olması
    Dış Görünüm ve FD6 Kasa civic'ten daha güncel bir model olması
    Forumlarda yazılan değerlerden anlaşılacağı üzere daha az yakması
    Fiyatı daha uygun olması
    Civic'in Elantra'dan hiç bir fazla özelliği olmaması
    Elantra'nın daha dolu bir araba olması
    Yorumlara göre Yol tutuşu-konfor vs. gibi özelliklerde civic'in elantranın üstünde olmaması ..

Elantra ve Civic benim için bir seçenek ben ikisinden birini seviyor olabilirim ancak bu tarz karşılaştırmayla ikisinden birini aklımdan silmekti konu açmaktaki amacım.

Saygı duyarım.
    Bu durumda sizin Elantra almanız daha doğru.
    Bence Civic'le kafanızı hiç karıştırmayın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeşim Civic için yapılan yorumlar ezbere yapılıyor. Neymiş Civic sorunsuz, konforlu ve sağlammış. Bunların hepsinde Elantra da iddalıdır. Civic lpg uyumluymuş, Elantra da uyumlu. İsterseniz Hyundai forumlarına bir bakın LPG uyumu hakkında şikayet eden nadirdir. Artı ben ikisinide kullandım ve test ettim Elantra benim ileride almak istediğim bir araba ve çok beğendim. Civic in güncel kasası hiç bir şekilde beni tatmin etmedi, ama bir önceki kasasını beğeniyorum. Bakın bizim millet kulaktan dolma bilgileri konu hakkında hiç bir bilgisi olmasa da papağan gibi tekrar etmeyi iş sanıyor ayrıca şahsınızı kast etmiyorum onuda belirteyim. Geçen birisiyle tartışıyoruz bana OPELLERİN Tank gibi sağlam araba olduklarını iddia ediyor. Sebebi neymiş biliyormusunuz? Çünkü Alman arabasıymış. Bakın Opel marka arabaları her konuda iddia edebilirsiniz ama kimse opeller sağlam ve problemsiz arabadır dediniz mi ben sadece gülerim. Çünkü en çok elektronik arıza çıkaran araçlar arasında dır.

Asıl olan kullanıcı yorumudur. İkisini de kullanmışsınız madem, bana söyleyecek söz düşmez.
    İki kere araç sahibi oldum ikisi de Honda Civic, seviyorum Honda'yı. Elbette kalkıp da Elantra'yı da kötüleyemem, çünkü hiç kullanmadım. Hiç bir markaya karşı da ön yargım yok.
    Ama tekrar söylüyorum, başlık sahibi arkadaş baştan Elantra'ya daha yakın gibi duruyor. Bence Civic'le kıyaslamak yerine, Elantra almayı düşünüyorum artıları ve eksileri nelerdir tarzı bir başlık açsa daha faydalı yorumlar gelebilirdi diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.