Şimdi Ara

Hyundai Elantra'mı ? Honda Civic'mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
4.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    peki, civic veya elantra alabilirsiniz.

öncelik derken, kullanım miktarınız, bir araçtan beklentiniz, olmazsa olmaz dediğiniz donanımlar, kullanım stiliniz vs. gibi şeylerden bahsediyorum. otomobilin 5n1k'sı yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut T.

peki, civic veya elantra alabilirsiniz.

öncelik derken, kullanım miktarınız, bir araçtan beklentiniz, olmazsa olmaz dediğiniz donanımlar, kullanım stiliniz vs. gibi şeylerden bahsediyorum. otomobilin 5n1k'sı yani.

Öyle olmazsa olmaz bir koşulum yok bu sınıf bir arabada standart olarak zaten belli başlı şeyler oluyor
    Yol tutuşu iyi olsun-konfor iyi olsun-güvenliği iyi olsun-geniş olsun-yakıtta beni üzmesin
    bunlar belli başlı olarak standartlarım :)bunların dışında alakasız bir araba ama A3 çok hoşuma gidiyor ve Alman arabası sonuçta dahamı güvenli olur diyorum dahamı kaliteli olur bilemiyorum

• Emre0624 E kullanıcısına yanıt
    madem a3 istiyorsunuz, lpg'li ve manuel, makyajsız a3 alabilirsiniz 35 bin lira civarına. fd6 civic ve güncel elantra'dan daha iyi bir otomobildir. servis kayıtları oldukça, 200 bin km'deki araç bile kötü değildir. 120 bin km civarına bakın derim bu konuda. baz donanım olmadıkça -benim için- sorun yok ama siz ne düşünüyorsunuz bilemem tabi donanım hakkındaki ayrıntılar konusunda.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut T. -- 29 Ocak 2014; 22:11:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut T.

madem a3 istiyorsunuz, lpg'li ve manuel, makyajsız a3 alabilirsiniz 35 bin lira civarına. fd6 civic ve güncel elantra'dan daha iyi bir otomobildir. servis kayıtları oldukça, 200 bin km'de ki araç bile kötü değildir. 120 bin km civarına bakın derim bu konuda. baz donanım olmadıkça -benim için- sorun yok ama siz ne düşünüyorsunuz bilemem tabi donanım hakkındaki ayrıntılar konusunda.

teşekkürler yorumlarınız için , HB olursa A3 Sedanda ise Elantra diye düşünüyorum artık
  • Emre0624 E kullanıcısına yanıt
    rica ederim. dediğiniz mantıklı. fd6 civic biraz demode bir araç, elantra'nın yanında. civic'in lpg'ye uyumu büyük avantaj ama sadece kabini bile sebep olabilir elantra almak için.
  • Ben gerek görünüş, gerek kullanım konforu olarak (ikisinide test ettim) Elantrayı tavsiye ederim
  • CıVIC
  • hekimoglu78 kullanıcısına yanıt
    Satmak istediğinizde rahat satmak istiyorsanız CIVIC daha hızlı satılır. Bunun dışında gerek yakıt gerek kullanışlılık sağlamlık vs.. gibi konularda iki araçta birbirine çok yakın. Civic az yakıyor diye tercih etmeyin keza az yakmıyor.
  • tefennili kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bana iki aracıda kullanmış birinin yorumu lazımdı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Civic al. Hem daha rahat hem de daha az sıkıntı çıkarır.

• Arada dağlar kadar fark var tabiki civic
  • Mesela nasıl bir fark?

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre0624

Mesela nasıl bir fark?

Kasım ayında araç aldım hiçbir marka fanatikliğim vs. yok civic elentra leon i30 c4 hepsini test ettim.
    Elentra ile Civic arasında kısaca; konfor, yol sesi, malzeme kalitesi, yakıt, direksiyon hissi konusunda dağlar kadar fark var. İkisinin de otomatiğini test ettim. sadece Performansta sanki elentra daha iyiydi. Yakıt ve yol sesi konusunda ise felaket.
  • 35.000 e mondeo alınıyor yahu. Ha illa ikisinin arasında diyorsan bence elantra. Sonuçta cibic ile arasında sinif farkı vsr

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyazıt Çakır

quote:

Mesela nasıl bir fark?

Kasım ayında araç aldım hiçbir marka fanatikliğim vs. yok civic elentra leon i30 c4 hepsini test ettim.
    Elentra ile Civic arasında kısaca; konfor, yol sesi, malzeme kalitesi, yakıt, direksiyon hissi konusunda dağlar kadar fark var. İkisinin de otomatiğini test ettim. sadece Performansta sanki elentra daha iyiydi. Yakıt ve yol sesi konusunda ise felaket.

denediğiniz civic yeni kasa civic'mi benim alacağım fd6 kasa civic suan sıfır satılanın bir eskisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: raif efendi

35.000 e mondeo alınıyor yahu. Ha illa ikisinin arasında diyorsan bence elantra. Sonuçta cibic ile arasında sinif farkı vsr

ne diyosun emmoğlu ne sınıf farklılığı :) karıştırdın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Beyazıt Çakır

quote:

Mesela nasıl bir fark?

denediğiniz civic yeni kasa civic'mi benim alacağım fd6 kasa civic suan sıfır satılanın bir eskisi

Kusura bakmayın ilk mesajda belirtmemişsiniz ben sıfır alacaksınız zannettim. Benim bahsettiğim son kasa civic. Ama bir önceki kasa da bence elentradan iyidir. Elentra alacaksanız test etmeden kesinlikle almayın derim.

• ön yargı ön yaargı :)
  • Katır mı ? At mı? gibi bir soru olmuş. KAtır da hayvan , yük taşır koşar yemek yer, kişner, uzaktan bakınca görüntü güzeldir. ama At asildir , yarı yolda bırakmaz, gösterişlidir, güçlüdür , dosttur..

Oyuncular:

Katır: Elantra
    At: Civic
  • elantra ne yaa, o da araba mı? ha param az mecburum diyorsan o başka, honda fanatiği değilim ama yine de elantraya gelene kadar bir yığın seçenek vardır, iyi oku forumu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.