ya bu blacberryde bbm e ayrıca para veriliyomuş dogrumu nerden alsam curve 8520 alcam istanbulda yasıyorum dogubankta ne kadar bilen varsaa ?
bbm için bis (yani internet ) parası ödemen gerekiyor aylık olarak. 8520 turkcell de 429 lira şuan satışta ama 3g değil o telefon ona göre
doğubanka gidip de dertsiz başınıza dert mi almak istiyorsunuz, bis olmadan bbm kullanamazsınız, 8520 de arkadaşın da dediği gibi 3g yok, edge var; ekonomik bir cihaz ama bb ile tanışmak için iyi olabilir, anladığım kadarıyla bb hakkında hiç bilginiz yok
ya şimdi şöyle bişey var bi cok kişi bbm aylık para vermedıgını söylüyo beleşe girmek mantığı var anlamadım yoo var dogubankta öyle basa bela alcak bi durumda degıl ark. ordan aldı gayet rahat kullanıyo ama nerden alcagımı bilmiyorum işte dogubank mı turkcell falan mı yoksa :S
bbm için bis şart, bis de ücretli, ikinci ve beleş bir yolu yok, kim söylediyse sallamış, doğubank hala aynı hiçbir değişiklik yok, esnafın çoğu üçkağıtçı, geçen biri iphone götürmüş ikinci elde satmak için, bir bakalım diye almışlar arka tarafta bir inceleyelim demişler ve bir bahaneyle almaktan vazgeçip iade etmişler, çocuk dükkandan çıkmış iphone çalışmıyor, büyük ihtimalle parça çalmışlardır, doğubank 8520 yi size 100 liraya da verse uzak durun derim, en sağlamı Türkcell, tercih sizin
bis ücreti ne kadar faturasız hatta internet paketi yapsam bis para vermesem olmazmı ? :S
16.90 tl /ay, bis olmadan olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: aysenurk.
bis ücreti ne kadar faturasız hatta internet paketi yapsam bis para vermesem olmazmı ? :S
internet paketi farklı bis farklıdır.
Hocam su forumlari biraz okuyun ya hersey detayli yaziyor 50 tane ayni baslik ayni soru var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme