Şimdi Ara

Aciilll Xbox 360 cd uptade sorun (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim bildigim oyunu ilk taktıgınızda oyun calısmıcak update istiyo sonra update yi yapınca calısıcak yanlışsam düzeltin ?
  • ewet aynen öyle olacak oyunu takınca oyunun çalışması için güncelleme isteyecek sen de onaylayınca güncelleme otomatikman başlayacak..

bir verbatim alayım hemen söyleyecem size sonucu ama alacak zamanım yok yau çok geç geliorum ewe..
  • usb ye film atsak ordan seyredebilirmiyiz ? deneyen varmı varsa azarsa sevinirim.
  • oyunu oynadım arkadaşlar, ne yazık ki güncelleme yok oyunun içinde, mecbur usb den yapacaz artık..
  • quote:

Orjinalden alıntı: gaiden

usb ye film atsak ordan seyredebilirmiyiz ? deneyen varmı varsa azarsa sevinirim.

USB den denedım ama usb gormuyokı cıhaz yanı bı secenek yada bı ıbare cıkmıyo USB ıcıne gıremıyorum baska deneyen varmı acaba ??

Edit: Kabloda sorun varmıs bn daha once netten update etmıstım USB den bırdaha olmuyor sanırım yenıden update suan fılm atıpda ızlıyebılıyorum USB den resımde farketmıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tècnics -- 6 Ocak 2008; 21:58:54 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.