Şimdi Ara

Aciilll Xbox 360 cd uptade sorun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni taşındığım evime türk telekom grevi yuzunden 2 ay sonra ınternet bağlandı. 2 ay boyunca xbox 360 ımla live giremedim. Internetım dun bağlandı ama banlamısım ilk banı atlatmısıtm ama bundan kacıs yokmus demekkı . Live girecekler banlanma yuzunden girmemezlik etmesınler. Girebiliyoken tadını cıkarsınlar , bence ... Neyse asıl sorunum su . Hitaci dvd room var makınede . makınemin 2007 uptade sini yapmak ıstıyorum live bağlanamadıgım ıcın mecburen sitedeki linkten
    http://www.xbox.com/en-US/support/systemuse/xbox360/console/systemupdates.htm ( Fall 2007 Update Xbox 360 ) linki indirdim. zipi acarakta yazdım acmadanda ama cd den uptade yapamdım .

Bu şekılde sorun yaşayan arkadaşlar varmı forumda ..? Nasıl uptade yapabilirim.

Birde bu update ile makıneye divx desteği geliyo . Yenı cıkan oyunlardakı oyun içi moviler divx dormatında ise o zaman uptade olmayan makıneler de sorun mu ? cıkacak yanı .Dl dvd kapasitesi malum oyun içi videolar divx formatında olabilir yer azlıgından dolayı.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolphin81gsss -- 25 Aralık 2007; 20:11:52 >

• Sorun yaşayan birkaç kişi var. Ama sen doğru yolu izlemişsin. Kullandığın diskte bir sorun vardır belki. USB bellekle falan dene bir de. Yeni çıkan update ile DivX desteği geliyor ama bunun için ayrı bir güncelleme daha gerekiyor. Sende büyük ihtimalle bu olmayacak. Hiçbir şekilde güncelleme yapamazsan, Kingdom Under Fire: Circle of Doom oyununu edin. İçinde gerekli güncellemelerin olduğunu söylüyorlar
  • divx desteği geliyormu bu guncellemyi yapınca arkadaşım .
  • Normalde sadece güncellemeyi yapınca değil, daha sonradan yapılan opsiyonel güncellemeyi yapınca geliyordu. Ama öylediklerine göre, bahsettiğim oyunda tüm gerekli güncellemeler varmış. Oyun bende yok. Emin değilim.
  • aynen bende denedim cd den güncellemeyi ama olmuyo nedense kimsede bişi bilmiyo sanırım yada cd den yapan yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gaiden

aynen bende denedim cd den güncellemeyi ama olmuyo nedense kimsede bişi bilmiyo sanırım yada cd den yapan yok...

Ondan değildir dosdum, diyelim ki ben cd ye yazdım veya denedim olmadı başka şekilde yaptım güncellememi, ama burdaki yazılan şeyleri okuyup banane yaa araştırsın bulsunlar yada şimdi kim 2 cümle kurucak ohooo diyip sallıyo biçok arkadaş eminim. Neden foruma giriyolar o zaman onuda anlamıyorum, forumun amacı sorun varsa paylaşmak tartışma platformu oluşturmak deilmi, amacınız bu deilse başka oyun siteleri var oradan video ve resimleri incelemeleri okuyun arkadaşım. (bu laflarım herkese deil üzerine alınan alınır, amma dolmuşum valla

• expander_ yok kimse çıkıp anlatmadı usb buldum akşama denicem rardan cıkarıp usb atıcam sanırım bu şekilde oluyo değilmi ?

şunu detaylı bi şekilde anlatabilicek yokmu varsa sevinirim...
  • walla bende yapamadım cd ye çektim taktım yeşil ekran geldi sonra devam etmiyo tam hatırlamıyorum ne yazdığını bi türlü beceremedim kıl oldum resmen
  • forumda ben de baya bi araştırmıştım konuyu herkesin ortak fikri işin en kolayının usb wasıtasıyla yapıldığı usb yi takar takmaz alete güncelleme başlıomuş onaydan sonra bakalım ben de denemedim daha single takıldıım için güncelleme gerekmedi henüz ama meraktan yapacam walla :)
  • ben şimdi rar dan cıkarttım usb ye attım denicem bakalım olucakmı merak ettiğim usb de sadece güncelleme dosyasımı olucak bunu söyleyin yeter ?
  • $SystemUpdate klasörünü atacaksınız veya yazacaksınız.
  • dün akşam usb ye attım direk tanıdı cd ile ugrasmayın bence bi usb bulun yapaın hiç bişi yapmanıza gerek yok rar dan cıkarıp usb ye atın bu kadar....

bunu yazmak bukadar zor geldi diğer arkdaslara sanırım...
  • haha isyanın sesi oldun bee :)
    şaka bi yana hayırlı olsun dostum sewindim hallolduuna, peki yaptığın güncelleme sana ne kattı ??
    live için zorunlu sanırsam ama başka bir etkisi yok die biliorum (zaten divx olayı için live a girmek farzmış)
  • valla bilmiyorum menü biraz değişti henüz cd ye film atıp bakmadım.

ama mutlaka herkez yapmak isticektir genel olarak faydası olsun veya olmasın meraktan.

şimdi cd den değilde usb ye atsam ordan film seyredebiliyomuyuz ?
  • Şansa bak usb belleği kuzen almış kaybetmiş . Gitti gidiyordan bir tane alalım da yapalım . İnşallah olur. Ama divx desteği olayı live olmadanda olmuyormu.. ??
  • Kingdom Under Fire oyununda bütün güncellemelerin olduğunu söylüyorlar. Oyun elime geçti ama henüz deneme şansım olmadı. Olursa haber veririm.
  • aman hocam denede acil cevap bekliyorus..

quote:

Orjinalden alıntı: elderzeus

Kingdom Under Fire oyununda bütün güncellemelerin olduğunu söylüyorlar. Oyun elime geçti ama henüz deneme şansım olmadı. Olursa haber veririm.
  • Ama bir sorun var. Ben bütün güncellemeleri yaptım. Oyunu taksam da güncelleme olup olmayacağını nasıl anlayacağım Bunu hiç düşünmemiştim
  • Heralde o da divx ile olur . Hd divxler calışıyomuş guncellemden sonra..Divx denedinmi elderzeus , Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar. halledelim şu uptade olayını. Yorumlar gelsin arkadaşlar...

quote:

Orjinalden alıntı: elderzeus

Ama bir sorun var. Ben bütün güncellemeleri yaptım. Oyunu taksam da güncelleme olup olmayacağını nasıl anlayacağım Bunu hiç düşünmemiştim
  • DivX çalıştırıyor da ben güncellemeleri normal yolla yapmıştım zaten. Oyunu takınca birşey olmuyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.