ya arkadaslar makinaya deep freeze yukledim simdi kaldirmak istiyorum kaldiramiyorum yaridm ederseniz sevinirim
alt tarafta simgesi çıkıyorsa shift e basılı yutarak çift tıkla şifreni gir sonra üç senenek ten en alttakini işaretle (ismini unuttum) sonra tekrar başlattıktan sonra prog çalıştır uninstall çıkar
ctrl+shift+f6 ya bas. şifreyi gir. boot throwed de. yeni den başlat, program ekla kaldırdan uninstall de
ctrl+shift+f6 ya bas. boot throwed seçeneğini tıkla. yeniden başlat pcyi. daha sonra deep freeze ikonunun kırmızı renkte bir X işareti yanıp söner şekilde bulacaksın. Şimdi unistal edebilirsin
shift ile beraber ikona tıklayıp açılan pencereye şifreni gir daha sonra boot throwed seçeneğini tıklayıp pc yi restart et.pc açıldığında ikonda kırmızı çarpı göreceksin.işte şimdi yeniden setup ı çalıştırıp uninstal edebilirsin programı.
quote:
Orjinalden alıntı: ewelfener shift ile beraber ikona tıklayıp açılan pencereye şifreni gir daha sonra boot throwed seçeneğini tıklayıp pc yi restart et.pc açıldığında ikonda kırmızı çarpı göreceksin.işte şimdi yeniden setup ı çalıştırıp uninstal edebilirsin programı.
+10
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme