Şimdi Ara

AÇIK LİSE'DE BELİRSİZLİK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2.dönem sınav sonuçlarının açıklanması 31 Temmuz 2017 diyor.

Fakat LYS 11 Temmuz'da açıklanıyor.

Kafam karıştı şimdi açık lise sınavlarından aldığımız notlar ne olacak ? Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi

• 3. Dönem sınav sonuçları o tarihte açıklanacak.
    2. soru ise Olay farklı işliyor bu sene üniye kayıtlarını yaptırdı çoğu kişi 30 aralık 2016'ya kadar mezuniyet diplomasını gösterme şartıyla ama. tam bilgi için halk eğitimle konuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lAegloSl

3. Dönem sınav sonuçları o tarihte açıklanacak.
    2. soru ise Olay farklı işliyor bu sene üniye kayıtlarını yaptırdı çoğu kişi 30 aralık 2016'ya kadar mezuniyet diplomasını gösterme şartıyla ama. tam bilgi için halk eğitimle konuş.

İş takviminde 2.sınav sonuçları 31 yazıyor ama saçma geldi bana da

Hocam son senenin notu obp ye etki etmezse kötü olur ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: >sabotaj<

quote:

Orijinalden alıntı: lAegloSl

3. Dönem sınav sonuçları o tarihte açıklanacak.

İş takviminde 2.sınav sonuçları 31 yazıyor ama saçma geldi bana da

Hocam son senenin notu obp ye etki etmezse kötü olur ya

Yanlış yazılmış dikkat edersen 2. dönem sınavlarının altında 2. dönem sonuçlarının açıklanma tarihi yazıyor.
    3. dönem sınavlarında ise yine 2. dönem sonuçlarının açıklanma tarihi yazıyor orası 3 olucak.

• lAegloSl L kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam.Peki bir yukardaki yorumdaki gibi bir durum söz konusu olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: >sabotaj<

Haklısın hocam.Peki bir yukardaki yorumdaki gibi bir durum söz konusu olabilir mi ?

obp mevzusunu bilmiyorum hacı bu sene biraz karışmıştı ortalık sen bi halk eğitimle konuş ama benden sana tavsiye 2. dönem sınavına kadar mezun olabiliyorsan bi şekilde olmaya çalış başın ağrımasın.
  • Açık lise konuları hakkında çok belirsizlikler ve mantıksızlıklar var. Benim mezun olduğum yıl da böyleydi. Ben 12. sınıfta açık liseye geçtiğimde (2 yıl önce), aynı durum yaşanmıştı. Açık lise notları LYS'den sonra açıklanmış, diplomaları LYS'den sonra verilmişti. Arkadaşlarım üniversiteye kayıt olurken sıkıntı yaşamadılar ama diploma notumuza son girdigimiz, açıklanmamış açık lise sınavları etki etmemişti.
  • 2013 yılında mezun oldun ben açık liseden son girmiş olduğum 3. Dönem sınavlari etki etmemişti diploma puanıma
    O yüzden mezun olabiliyorsaniz 1.2 sınavlarda mezun olmaya bakın zaten geçmiş soruları ezberlesenz en az 90 alırsınız acayip derecede basit soruyorlar
    Eml de okumaya devam etseydim diploma puanım 60 falan gelirdi açık lise sayesinde 79
  • Trebonianus kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten 220 küsür kredim çıktı , sadece zorunlu dersleri vereceğim. Bunlardan 100 almaya bakıcam zaten çok kolay , üçüncğye aksamaz fakat ikinci sınav etki etmeyebilir mi ? Mesela ilkler 100 geldi , ikinciler açıklanmayıp etki etmedi. 12.sınıf ortalamam ne olacak ?
  • zorunlu derslerin toplam kaç kredi
  • 11 di heralde . 5 ders zorunlu.

192 krediyi geçince kredinin bir etkisi yok diye biliyorum.Zorunluları versen geçiyorsun fakat yüksek almaya bakmalıyım ki diploma notu yükselsin.
  • 1 sınavda 35 kredilik ders seçme hakkın var zTn bu durumda ilk girdiğin sınavdan hepsini vermiş olursun
  • Kredinde 220 kusur diyelim veya 230 aldığın toplam kredi derslerinin ortalamasını obp olarak hesaplanır
  • 2 dönem 5inden de 100 aldım diyelim. 12.sınıf yıl sonu 100 olmayacak mı ?
  • Yok genel olarak hesaplanır açık lise de kredi sistemi olduğu için
  • Yani sen şu an açık lise kayitlisin artık lise 1-2-3-4 ayrı ayrı yıl sonu ortalaması yok
  • Kredi-diploma notu oranlarını nasıl öğrenicrm
  • Öğrenci Matematik dersinden 80, Fizik dersinden 55 ve Kimya dersinden 100 almış olsun.
    Matematik dersinin kredisi 4, Fizik dersinin kredisi 2 ve Kimya dersinin kredisi 2 olmak üzere, Üç dersin toplam kredisi 10 olsun.
    Matematik 80=4=320
    Fizik 55×2=110
    Kimya 100×2=200
    Ağırlıklı kredi/not puan toplamı=320+110+200=630

630/10 = 63 yıl sonu notuna sahip olacaktır.

•  AÇIK LİSE'DE BELİRSİZLİK
  • Evet 2. dönem notları etki etmiyor geçen gün resmi bir sitede okumuştum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.