Şimdi Ara

Açık Liseye Geçiyorum Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben lise 3 öğrencisiyim. İlk dönem bitti şimdi yarın 2. dönem başlıyor fakat derslerım çok kötü durumda 9 tane zayıf var. eski sistem devam etse bende devam etmeyı dusunurdum okula fakat yenı sısteme gore geçmek çok zor. Geçebileceğimi sanmıyorum 9.5 gun devamsızlık var zaten. Hem bıktım bu sistemlerdende ülkedeki eğitimdende. Hocaya sunu anlamadım dersin anlayan anlamayana anlatsın der. Neyse ilk donemın sonlarında geçmeyi dusunuyordum ilk dönemi bitir avantaj sağlar dediler acıkta. Şimdi yarın tastiknamemi Alsam ne yapmam gerekır cok bılgısızım geçmek benım ıcın ıyımı olucak nasıl geccem nasıl kayıt olcam sınavlar zormudur bitirebilirmiyim, okudugum 5 dönem bana nasıl avantaj sağlıcak? spor akademısı var hayalımde onun kursuna gıdıcem universiteyi %80 kazanma garantisi verıyorlar, zaten hayatım sporla gec. Açıkta olan arkadaşlarım bana bır yardımcı olursa bılgılendırırse sevınırım

• quote:

Orijinalden alıntı: esaretinbedeli

Beyler ben lise 3 öğrencisiyim. İlk dönem bitti şimdi yarın 2. dönem başlıyor fakat derslerım çok kötü durumda 9 tane zayıf var. eski sistem devam etse bende devam etmeyı dusunurdum okula fakat yenı sısteme gore geçmek çok zor. Geçebileceğimi sanmıyorum 9.5 gun devamsızlık var zaten. Hem bıktım bu sistemlerdende ülkedeki eğitimdende. Hocaya sunu anlamadım dersin anlayan anlamayana anlatsın der. Neyse ilk donemın sonlarında geçmeyi dusunuyordum ilk dönemi bitir avantaj sağlar dediler acıkta. Şimdi yarın tastiknamemi Alsam ne yapmam gerekır cok bılgısızım geçmek benım ıcın ıyımı olucak nasıl geccem nasıl kayıt olcam sınavlar zormudur bitirebilirmiyim, okudugum 5 dönem bana nasıl avantaj sağlıcak? spor akademısı var hayalımde onun kursuna gıdıcem universiteyi %80 kazanma garantisi verıyorlar, zaten hayatım sporla gec. Açıkta olan arkadaşlarım bana bır yardımcı olursa bılgılendırırse sevınırım

cevaplayacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.