Şimdi Ara

Ggh

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSCQ -- 5 Ağustos 2022; 18:38:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ben açık liseden okudum liseyi ve sosyal bakımdan çok eksiltti beni. kızlar, arkadaşlar, açılmalar, reddedilmeler falan önemli o yaşlarda. o yüzden gelip okulda oku diyecektim ama durumunu okuyunca gitmemen muhtemelen daha sağlıklı olur.

bence açığa geç 1.sınıfı bitir sonra başka okula geç. Mümkün mü böyle bir şey?

Ayrıca, sevgilisi olan kıza niye açılıyorsun? etik değil zaten yaptığın şey. ha aşırı tepki görmüşsün ama yine de yapılmaması gereken bir şey yapmışsın.

edit: başlıkta soru ekini ayıramamandan sanıyorum ki derslerin kötü ama yine de bir sorayım, derslerin nasıl? Ve başka okula geçerken sbs ya da artık şimdi teog mu ne varsa onun puanlamasına mı bakıyolar? biraz daha düzgün bir okula gitme şansın var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 5 Ağustos 2022; 15:56:9 >
  • MSCQ kullanıcısına yanıt

yine de bir kıza gidip (en azından benim bildiğim kadarıyla) açılmak doğru bir şey değil. Önce yakınlaşırsın biraz birbirnizi tanırsınız iyi kötü ondan sonra açılırsan açılırsın. Diğer türlü sapık gibi görünmen gayet doğal ve bana sorarsan öyle zaten.

9.sınfı şeyini yanlış okumuşum pardon. Şu an elindeki okul değiştirme yolların neler?

• MSCQ kullanıcısına yanıt

Meslek lisesinden hiç bahsetmedin konu mesajında, niyetin yok mu meslek lisesine? Bir de derslerin nasıl? OBS teog neyse artık ondan nasıl bir puan yaptın?

Bu okul şeylerini de anlamadım. Açıktan geçerken puanların işlenmediyse sen 9.sınıf mı okudun şimdi son okulda? Yoksa 10.sınıf mıydın ve sınıfta mı kaldın?

Açık öğretimden tasdiknameyi almak demek puanların sisteme işlenmesi demek mi oluyor? böylece başka bir okulda 10.sınıftan başlayabilcek misin?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.