Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.059
Cevap
2.064
Favori
8.465.146
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
620 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar eser beyle hemen irtibatı kurduk sağolsun kendisi bize bir istisna gösterdi kargo ücretlerini de karşılayarak değişim yapmayı kabul etti. Kendisine buradan çok çok teşekkür ediyorum tekrardan. Kendisi gerçek bir esnaftır benim gözümde. Buradan yazarak kendisini onore etmek ve sizleri de bilgilendirmek istedim. Hayırlı satışlar dilerim eser bey :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oznklckp

Arkadaşlar eser beyle hemen irtibatı kurduk sağolsun kendisi bize bir istisna gösterdi kargo ücretlerini de karşılayarak değişim yapmayı kabul etti. Kendisine buradan çok çok teşekkür ediyorum tekrardan. Kendisi gerçek bir esnaftır benim gözümde. Buradan yazarak kendisini onore etmek ve sizleri de bilgilendirmek istedim. Hayırlı satışlar dilerim eser bey :)

Red_Lightning @ Kesenize bereket hocam çok teşekkür ederim.

oznklckp @ Herkes her kokuyu beğenecek diye bir durum yok.. Müşterim mutlu olana kadar değişiriz :)
  • az önce aldim parfümleri kutulama cok iyiydi daha parfümleri test edemedim işte oldugum icin yorumlarımı yazarım denedikten sonra
  • parfümleri yeni aldım paketleme ve hizmet mükemmel. ancak ürünleri henüz denemediğim için kalıcılık hakkında şu an bir şey diyemiyorum. ama kokular çok hoş.
    aldıklarım:
    Paco Rabanne - INVICTUS
    Diesel - Only The Brave - ( Yumruk )
    One Million
    Givenchy insense ultramarine
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoNKaLe

parfümleri yeni aldım paketleme ve hizmet mükemmel. ancak ürünleri henüz denemediğim için kalıcılık hakkında şu an bir şey diyemiyorum. ama kokular çok hoş.
    aldıklarım:
    Paco Rabanne - INVICTUS
    Diesel - Only The Brave - ( Yumruk )
    One Million
    Givenchy insense ultramarine

Güzel günlerde kullanırsınız inşallah..

SoNKaLe @ Beğenmene çok sevindim. Abi.. yorumun için ayrıca teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

quote:

Orijinalden alıntı: «hidalgo»

selamlar

sayın satıcı eşim ve kendime yorumlara bakarak parfüm almak istiyorum.

kampanyadan 4 adet alabiliyoruz sanırım tavsiye edeceğiniz kokular hangisidir..

bayan 2 adet öneri bay 1 adet öneri diğerinin Rochas man olmasını düşünüyorum..

Merhaba Hocam. Pm atıyorum

Eser bey aynı Pm i bende alabilir miyim ? :)
  • kokuları deneme fırsatı buldum ,
    boss cok agır bayan bi koku begenmedim kullanamıcam sanırım
    paris hilton güzel bi koku nisanlım icin
    diesel brave yumruk oda pek hosuma gitmedi
    212 vip men bitek bunu begendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~YuSuFeLiLi~

quote:

Orijinalden alıntı: EserKozmetik

quote:

Orijinalden alıntı: «hidalgo»

selamlar

sayın satıcı eşim ve kendime yorumlara bakarak parfüm almak istiyorum.

kampanyadan 4 adet alabiliyoruz sanırım tavsiye edeceğiniz kokular hangisidir..

bayan 2 adet öneri bay 1 adet öneri diğerinin Rochas man olmasını düşünüyorum..

Merhaba Hocam. Pm atıyorum

Eser bey aynı Pm i bende alabilir miyim ? :)

Aynısını kopyalayıp yapıştırdım hocam :) Bu arada ben de Arhaviliyim.
  • Eser bey çok teşekkürler kargom elime geçti fakat iş yoğunluğundan kokuları deneyemedim. yorumlarımı sonra yazacağım. üç cam, bir metal şişe geldi.
  • Ben Eser kardeşimden kendim için ;
    Hugo Boss
    One Million
    Jil Sander Sun
    Kenzo
    İnvictus

Eşim için ;
    Lady Million
    Paris Hilton
    Dkny

Satın aldım parfümler güzel hatta çok güzel fakaaaaat bu adamın insanlığı,esnaflığı hepsinden güzel.Sağolasın Eser kardeşim iyiki varsın.

Bu arada ben tatlı, şekerli esansları sevmiyormuşum meğerse,sayesinde bunu da öğrendim.
  • Parfümlerim geldi arkadaşlar,
    -Hermes
    -Diesel Only the Brave
    -Givenchy Pi
    -Hugo Boss (Tutaste Özel) siparişleri vermiştim. Hugo Boss yerine One Million gelmiş. Bu beni biraz üzdü asıl merak ettiklerim Hugo Boss ve Hermes'ti aslına bakılırsa ama sağlık olsun.
    Onun dışında Hermes'e bayıldım ataklığı yoğunluğu benzerliği harika olmuş! Herkese tavsiye ederim.
    Diesel Only the Brave hoş bir koku zaten beğendim, oldukça kalıcı da. Tavsiye ederim.
    Givenchy Pi'yi kokladığımda aldığım koku, orjinali hakkında okuduklarımla birebir örtüşüyor. Denemek isteyenler çekinmeden alsınlar.
    One Million oldukça atak aldığım tepkiler olumlu beğendim. Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mvkare -- 14 Ocak 2014; 20:26:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKnight

Ben Eser kardeşimden kendim için ;
    Hugo Boss
    One Million
    Jil Sander Sun
    Kenzo
    İnvictus

Eşim için ;
    Lady Million
    Paris Hilton
    Dkny

Satın aldım parfümler güzel hatta çok güzel fakaaaaat bu adamın insanlığı,esnaflığı hepsinden güzel.Sağolasın Eser kardeşim iyiki varsın.

Bu arada ben tatlı, şekerli esansları sevmiyormuşum meğerse,sayesinde bunu da öğrendim.

Guzel Yorumunuz için hepinize çok teşekkür ederim. Koku seçiminde bildiginiz kokulari almaniz durumunda memnun kalacağınıza eminim. Ozellikle şeker tadında kokulara dikkat edin. Ya çok seversiniz yada hic begenmezsiniz. Bana sorun sıkılmadan her sorunuzu cevaplarım arkadaşlar.

Ayrıca hugo boss givenchy pi ye bayagi benziyor hocam :) Hermes seven bir insan asla bu kokuları begenmez. Boss almadigin iyi olmuş. :)

Ayrıca konuyu ziyaret eden herkese söylemek istiyorum. Pazarlık yapmıyorum fakat tamamen sizin memnuniyetiniz icin cabalıyorum. Ürünün tarzını bilmeden alıp begenmediyseniz bile seve seve değişime açığım. Bunu benden istemeye lütfen çekinmeyin. Bende parfüm meraklısıyım. Sizlerle aynı hisleri paylaşıyorum.

Ayrıca bugünkü kargo takip kodlarını veremedim. Yarin pc basinda geçer geçmez hepsini iletecegim. Aksam dörtten önce alınan tüm kargolar gönderildi.

Donanım habere hizmet Sunup sizlerle tanışmak çok zevkli arkadaşlar..

Sevgi ve saygı ile... Esen kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 11 Ocak 2014; 2:54:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • satıcı arkadaş oldukça ilgili...siparişimde gelen ürünlerden birinin fısfısı bozuktu, kendisine mesaj yoluyla durumu ilettim, 1-2 gün içinde yeni bir fısfıs kargoyla adresime geldi...ayrıca parfümleri hem ben hem eşim çok beğendi...teşekkürler...
  • Eser kardeş şu kalem boy işine de bir başlasan süper olacak,stoğundaki ( şekerliler hariç ) tüm esansları denemek ve işte benim kokum bu demek için sabırsızlanıyorum.Sağlıcakla kal.

• 4 tane sipariş ettim. boss, one million, 212, paris hilton
    orjinal kokularını bilmediğim için ne kadar orjinale yakın bilmiyorum :) internetden en beğenilen parfümlere bakarak bunlara karar verdim.

sabah okula giderken sıktım (8 de) akşam 5 de eve geldim eşim parfümün hala kokuyor dedi :)
    kokular hoşumada gitti.
    sağda solda satılan açık parfümlerle karıştırmayın kesinlikle.
  • köftepiyaz @ Beğenmenize çok sevindim Hocam güzel günlerde kullanırsınız inşallah.. Elbette tüm mağduriyetinizi gidermekle yükümlüyüm, işim bu :)

MrKnight @ Hocam ben de bekliyorum inanın.. Şöyle bir durum da vr. Kalem olsaydı da zannedersem kimseye yollayamazdım. Yetiştiremezdim bu hafta. iyi denk geldi. (:

selcuk3535 @ Güle güle kullanın inşallah Hocam. Yorum için teşekkür ederim
  • Eser hocam nihayet kendim gidip aldım kargoyu. Mng istedik oda getiremedi :) Kokuları çok beğendim hanım PH u hafif buldu (ben beğendin) tekrar teşekkürler. İlerki zamanlarda sizi tekrar rahatsız edeceğiz mecburen :)

• Kargom 1,5 saat önce geldi,
    Başarılı paketleme, akıntı veya hiçbir sızıntı yoktu.
    4 parfümü de ofisteki arkadaşlarla denedik. Kokular kesinlikle taze..
    Yorumlarımız;
    Rochas 'ın etkin olabilmesi için 5-6 defa sıkmanız gerekebilir. Koku orjinaline yakın ve başarılı..
    Hugo Boss - Vanilia (Tutaste özel) kokusu için unisex veya farklı yorumlar yapılmış.. Vanilya tonları güçlü ve kalıcı bir koku.. Baharatlı kokular sevenler belki tercih etmeyebilir..
    Black Orchid - Kesinlikle ortayaş kokusu (45 - 70 yaş arası) müdüre hediye ettik ve memnun kaldı. Takım elbise kullananlar için
    Paco Rabanne - Invictus : 4 parfüm arasından en beğendiğim koku oldu.. Özellikle benim gibi iş veya farklı sebeplerden dolayı gün boyu koşuşturanlar adına, Caldion night deodorantıyla birlikte kullanarak güzel bir kombinasyon yapılabilir.
    Bugüne kadar sadece orjinal parfüm kullananmama rağmen tüm kokuları beğendim. Mutlaka alışverişimiz, herşeyden önce Eser Bey 'le dostluğumuz daim kalır.

Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.
  • Ben de gidip kendim aldım kargoyu.Getirmiyor adamlar yahu.Bu MNG kadar özensiz bir firma yoktur herhâlde.Neyse,parfümleri çok beğendim.Gerçekten kaliteli.Daha da önemlisi Eser Bey'in esnaflığı.Böyle esnaflara sahip çıkmak gerek.Kaliteli ürün ve hizmet için kendisine teşekkür ediyorum.Tekrar görüşmek üzere.
  • MNG benim adresimi bulmaktada oldukça güçlük çekti, şikayetler fazla ise alternatif kargo firmaları düşünülebilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi köftepiyaz -- 11 Ocak 2014; 12:40:58 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.