Yaz için Y EDP alır yazı onunla geçiririm diye düşünüyordum fakat Y EDP performans olarak pek de istediğimi veremedi. Koku olarak güzel bir koku ona hiçbir lafım yok ama yayılım konusunda benim için sınıfta kaldı maalesef. Skinscent dedikleri bir koku oldu benim vücudumda. İlkbahar/yaz kokularından çok da fazla yayılım beklemek doğru değil farkındayım ama ne bileyim bu koku yaz için bile olsa fazla hafif geldi. Bu yüzden L'immensite almaya karar verdim. Hiç aklımda yokken internette yorumlarına denk geldim o kadar çok övmüşler ki dayanamadım sipariş verdim :D |
Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (3503. sayfa)
-
-
L'immensite hakkında Tygar'a benziyor yorumları vardı ben de sizin Tygar tavsiyenizi dikkate almıştım. Tygar çok güzel bir amber narenciye kokusu sadece yaz değil dört mevsim kullanılır yayılım ve kalıcılık çok iyi. MFK Gentle Fluidity Silver almıştım ayrıca metalimsi ardıç/orman kokusu zengin kokusu derler ya o tarz bir koku ancak yayılım ve kalıcılık Tygar kadar memnun etmedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon -- 25 Haziran 2024; 23:21:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yazlık kokularda ysl y edp gayet başarılıydı 1sene önce kullanmıştım buradan ama sentetik bir kokuydu. l'immensite de gayet iyi kalıcılık olarak yazlık parfümlere göre
-
Banada tam tersi geliyor tygar yayılmıyor, mfk gentle fluidty çok iyi geliyo yayılım ve kalıcılığı :D ya da bilemiyorum bol narenciyeli parfümler kör ediyo burnu
-
Ben de 1-2 yıl boyunca Tygar kullanmıştım çok sevdiğim bir koku ama artık sıkıldım açıkcası farklı bir şeyler arıyorum. L'immensite'in Tygar'a benzediği yorumları biraz karışık kimi diyor ki alakası yok kimi diyor ki biraz benziyor. Test ettiğim zaman yorumumu yazarım buraya
Fragrantica'da L'immensite'i Tygar'a benzetenler ve benzetmeyenler eşit oranda, ilginç bir koku olsa gerek milleti bu kadar bariz bir şekilde ikiye ayırdığına göre :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Peace_ -- 26 Haziran 2024; 11:39:27 > -
Arkadaşlar selam,
iş yerinde kullanmalık, hem rahatsız etmeyecek hem ferah, temiz kokacak parfüm önerisi yapabileniniz var mıdır acaba?
Şuana kadar bir çok parfüm denedim ama sanırım hep aşırı güzel olanları alıyorum ki onlar da çalışma ortamı ve servis için çok uygun değil.
Lacoste White aralarında en beğendiğim oldu. Var mı öneri 4 adet?
-
Hocam şuanda emin olun fiyat performans olarak tutaste hala muadil piyasasında en iyilerden bir tanesi. Elbette daha kalitelileri de var daha kötüleride var. Mesela Bargello gibi parfüm yerine kokulu su satan markalar daha pahalıya satıyor. Bahsettiğiniz prive vb özel seriler tüm muadilcilerde var. Kullandıkları esansın kalitesinden dolayı fiyatta yükseliyor haliyle. Prive serisi yıllardır var bazen ekleme yapılabiliyor. Şu anda tutastenin 250 tl ye sattığı kokuları çoğu firma 350-450 bandında satıyor 350 tl lik özel seri olarak geçenlerin bazılarını piyasadaki muadilcilerden bazıları 15-20 ml ini 350 tl ye satıyor. Burda fanboyluk yapmıyorum yanlış anlamayın şu an elimde 15-20-50 ml en az 100-150 şişe parfüm var ve hepsi farklı firmalardan tutaste de bunlardan birisi ve eser hocamdan 7-8 yıldır alışveriş yaparım. Forumda nerdeyse 3500 sayfa post var illa içlerinden beğenmeyen çıkabilir hatta benim yıllardır tavsiyem üzerine kendisine getirttiğim dostum son gelen seriyi beğenmediğini söylemişti ama yinede firmayı bu kadar karalamak doğru değil diye düşünüyorum. Şu an bence loris, mad, bargello, dp, david walker gibi şubeleri olan markalara göre tutaste çok daha başarılı. Eser hocamdan 30-40 tl ye parfüm aldığım zamanları biliyorum ve sizin bahsettiğiniz prive seriye geçenler dışında uzun zamandır fiyatlarda değişiklik yapmadı.
-
Bu fiyat bandıkdaki açık parfümcülere göre buranın kalitesi 2 kademe daha üst.(Dp bargello,mad vs. gibi her caddede olanlara göre). Muscent en yakın şuan oda 490tl. Benimde tam tersi görüşüm fiyatların 300-350tl ye çekilip yapılabiliyorsa hepsi bir tık daha üst seviye yapılması. 50ml parfüm 1ay-1.5 ay rahat gidiyor aradaki fiyat farkı 100tl. Dışarı adım attığımızda 100tl cebimizden çıkıyor artık. 350tl olsun ama daha kaliteli olması taraftarıyım. Ama sanırım eser hoca parfümün en üst kalitesi hangisiyse ondan yapıyoruz diyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gustawa -- 29 Haziran 2024; 17:16:52 > -
Tutaste’den yıllar sonra birçok parfümü tazelemek için aynı parfümleri aldım. “Hermes - NİL” eskisine benzemiyordu. Eskisinin açılışı çok güzel ve ayrıca doğaldı. O keyif aldığım parfüm gitmiş gibi. Rahatsız edici geldi hatta. Eskisi hala elimde var ve farkı belli oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam bunları sıkacağına Eyüp Sabri Tuncer yada Rebul kolonya sık daha iyidir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu ara youtube'da heryerde Lorenzo Pazzaglia Black Sea karşıma çıkıyor merak etmedim değil :) bu 1-2hafta içinde yeni eklenecek parfüm varmı eser hocam güzel bi aquatic getirsen çok güzel olur
-
sile @
Merhaba. Unisex o koku.
Memo - Eau de memo kokunun adı
voodoo child
Hangi koku düzden alınıp prive'a koyulmuş anlamadım. Şunca yıl dürüstlüğümden 1 gram ödün vermedim. ticaretimde. Çakal vs gibi yakıştıra teşekkür ederim. Almayın tabi en özgür tercihiniz bu.
D&P de parfümler 150 tl değil. O görseli nereden buldunuz bilmiyorum.
Ayrıca ilettiğiniz markaların standartlarında, hatta daha iyi denebilecek ürünler bizde 250 ml 400 tl.açık parfüm, tutaste parfüm, muadil parfüm, ozelparfum.comTutaste 250 ml Ürünlerhttps://www.ozelparfum.com/250ml
Selamlar. -
8 senedir normal seride olup hic bir parfumu ozel seriye almadiginizi mi iddia ediyorsunuz?
once bu iddaya cevap verin sonra size parfumleri de soyleyeyim.
gorseli kendim paintte yaptim. sirf sizi kotuluk olsun diye. nereden bulacagim websitesine girin bakin, caddeye cikin bakin camlarinin ustunde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 1 Temmuz 2024; 10:13:9 > -
LV Pasific Chill
Hugo boss - bottled elixir
PDM - Percival
PDM - Haltane
Temmuz 20 25'i gibi listeye eklenecek ürünler bunlar
Son zamanlarda güzel bir aquatic ürün çıkmadı yada ben görmedim. Percival var o türde, o da eski koku.
Kendi sitesi zaten bu:
https://www.e-dpperfumum.com/erkek/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 1 Temmuz 2024; 10:23:20 > -
Düz seriden özel seriye çıkan ürün oldu elebette.
Hammadde fiyatı arttığı için düz seride satılamayacak ürünler, var bir veya 2 tane daha aklıma gelmedi nelerdi:
Black orchid
Hammaddesi değişip üste çıkan ürünler:
Kirke
Portrait o a lady.
Çok satanları üste alma gibi gayem olsa onlar bunlar olmazdı.
Kokusunu daha çok beğendiğim için özel seriden düz seriye indirilen koku:
Jubilation.
Yanlış yorumluyorsunuz. Şahsen cevaplayayım, bu sekilde gördüğüm bir esnaftan ürün almam. Ayrıca 15 senedir her gün dönen o muhabbete de cevap vereyim, hiç bir zaman hiç bir ürünün kalitesini düşürmedim düşürmem de.. Bu sekilde olduğunu düşündüğüm bir esnaf ile de muhatap olmam. Bu hakkınızı kullanmanızı öneririm. Yine de düşüncelerinize saygı duyuyorum. Paylaştığınız için teşekkürler.
Selamlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 1 Temmuz 2024; 10:21:43 > -
Ben de bunu diyorum siniflarin degisimi, hammadde degisti o zaman 100 tl pahali yapalim bana inandirici degil. sadece bana degil bir cok kisi de destek mesaji atti onlar da benim gibi zaten alisveris yapmiyor, ben de yapmayacagim. yapanlarin cogu da eski yaptiklarinin hatirina yapiyorlar. neredeyse zaten mesajlardan gordugum kadariyla kalite anlaminda da dusus surmus ( benim aldiklarim da oncekilere gore koku anlaminda etkisizdi)
sehrin en luks caddelerindeki zincir acik parfumculerin bile sizden ucuz ve en buyuk giderleri zaten kiralari ve sizin fiyatlariniz onlarin iki katina cikmis.
neyse en azindan susmak yerine herkes tepkisini koymali ki bir seyler degissin. tepki olmadigi icin fiyatlar bu sekilde artiyor ayni restaurantlardaki gibi.
iyi alisverisler. iyi isler.
-
guerlain l'homme ideal edp benzeri koku var mı?
-
Rebul kolonyaya haksızlık ediyorsunuz. 125. yıl özel serisi gerçekten güzel, EDT performansında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 1 Temmuz 2024; 12:43:24 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X