Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (3502. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
70.059
Cevap
2.066
Favori
8.464.125
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
620 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34993500350135023503
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaz için genel beğeniye uygun parfüm onerileri alabilirim arkadaşlar.
  • Killiandan apple brandy on the rocks veya blue moon ginger dash çalışması gelirmi hocam :) @EserKozmetik

• Herkese Merhaba…
    Yeri burası değil ama en canlı konu burası olduğu için bir soru sormak istiyorum.
    Hatemoğlu’nun mağaza kokusunun adını bilen var mı acaba ?
    Mağazanın her önünden geçtiğimde ( koku tarif edilmez ama ) Böyle gizemli , mistik , çok güzel bir koku kokuyor. Bu koku bütün mağazalarında var . Geçen gün içeri girip çalışanlara sordum , onlarda bilmiyorlarmış. Kurumsal koku olarak geçiyormuş , ayda bir gelip , havalandırma sistemine ekleyip gidiyorlar dediler . Bu koku sektöründe uğraşan varsa , lütfen şu Hatemoğlu Mağazalarında kokan kokunun adını yazabilirse çok sevinirim…
  • KNTLG kullanıcısına yanıt

Hatemoğlu'na telefon açın ya da mail atın, böyle bulmanız çok zor.

• 10lu yeni gelenler tester setini alıp deneyen arkadaşlar oldu mu acaba almaya değer bulur musunuz??

• LV Imagination ve L'IMMENSITE arasında kaldım kullananların yorumunu bekliyorum beni bu çıkmazdan kurtarın :))

• _Peace_ kullanıcısına yanıt

İkisi de epey güzel, ama Tutaste'de Imagination'un fiyatı L'Immensite'nin 2 katı. Onu da gözönünde bulundurun. İkisini de beğenmeyen çıkmaz diye düşünüyorum, ama Imagination genel beğeniye daha uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 23 Haziran 2024; 15:41:7 >
  • lacoste white tavsiye eder misiniz? düşünmeden sıkabileceğim her yere uygun temiz fresh parfüm arıyorum.

• Black Afgano kullanıp yayılım ve kalıcılık konusunda bilgi verebilecek var mı ?

• Az önce sıkıp dışarı çıktım. Tavsiye olarak bırakayım dedim. All hoş koku. Yazlık, taze, ferah bir koku. Öneri isteyenler bakabilir.

Bir de svg sorayım. Ben beğenmedim. Yorumlara bakayım dedim. Epey satmış. Çok yorum var. Geneli beğenmiş. Diyorum bende mi sıkıntı var Siz svg beğendiniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 23 Haziran 2024; 23:44:5 >
  • 2022'nin Kasım ayında zam gelir diye APR marka parfümden 6 tane satın almıştım. O zamanlar tanesi 76₺'ye yakın geliyordu Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) 

Bugün yine sipariş verdim. APR parfümünü yazın kullanmaktan açıkçası hoşlanmıyorum. Yatırım olarak sepete yine 2 tane koydum ama diğer parfümlerin performansını çok merak ediyorum.

@EserKozmetik Hocam sizin için uygunsa deneme paketini önerebileceğiniz parfümleri ekleyebilir misiniz ? Özel bir talepte bulunuyorum kusura bakmayın

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!)
  • KOKU USTASIyoutube
    PARFÜMÜ İLK ALDIKTAN SONRA BİR KERE SIKIP İÇİNE OKSİJEN GİRMESİNİ SAĞLAYIP DEMLENDİRME YAPILMASINA İNANAN SAFLARDAN MISINIZ? Parfümün 3 düşmanı vardır: Isı, ışık ve oksijen. #sarıyıldızparfüm #kokukültürü #kokudademlenme #oksijenparfümündüşmanıdır
    https://www.youtube.com/watch?v=cOdEv_5aPPE
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    İçine hava aldığında girdiği tepkime ve kokunun süreci ile almayıp beklediği şey aynı olmuyor. Olumlu veya olumsuz sizlerin alıştığı durum kullanırken ki eskime olduğu için hava alıp beklemesi daha iyidir.

Geçen attığın videoda da bekleme ile ilgili yorumlarda bulunmuş. Doğru bilgiden çok yanlış bilgiler var, bazen çok konuşmamak gerekiyor.
  • Kaladin. kullanıcısına yanıt
    Kesenize bereket hocam. O paketlerin içeriğini maalesef değiştiremiyorum. Onların her biri ürünler şişelenirken kazanda şişe ile birlikte dolduruluyor bu yüzden tester konusunda pek özgür davranamıyorum.
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt

Merhaba eser kardeşim selamlar evde tutaste MMO kodlu parfum buldum hangi farfum muadili acaba,çocuklar karıştırması diye vitrinin üstünde kalmış erkek mi bayan mi acaba?

• sile S kullanıcısına yanıt
  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

Teşekkürler 👍

• Arkadaşlar merhaba, son 1 yıldır burnuma çok güzel gelen ama bir türlü bulamadım bir parfüm var, eski baba parfümü diye nitelendirilen fujer kokulara çok benziyor ama eski olduğunu düşünmüyorum. Bundan 1 yıl öncesine kadar burnuma hiç gelmemişti çünkü. Koku creed millesime imperial ile brut karışımı gibi. Hem o baba parfümü havası var hem de milessime imperial gibi tuzlu kokuyor. Modern bir kokusu var. Fikri olan var mıdır acaba
  • Bırak Zaman Aksın B kullanıcısına yanıt

penhaligon's sartorial olma ihtimali varmı ama pek meyveli değil bu

• EserKozmetik kullanıcısına yanıt

Eser bey merhaba, maxipuanla odeme ile ilgili gelisme var mi burada harcarim diye epey puan biriktirdim fakat 4 gun sonra suresi bitiyor.

• 
Sayfa: önceki 34993500350135023503
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.