Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (3500. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.059
Cevap
2.065
Favori
8.464.342
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
620 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34983499350035013502
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eser hocam merhabalar.

Az önce sipariş verdim.

Tester olarak kirke gönderme da şansınız varsa çok sevinirim. Deneyip öyle alman istiyorum.

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mühcükafa07

7868749192 nolu siparişi verdim.

Artık kör alım yapmamak isteyen arkadaşlara 10’lu tester seti tavsiye ediyorum. Ben 10 kokudan 5’ini beğendim.Belki bu setteki kokuların seçme imkanı bize verilse çok daha iyi olabilir

BURN
    KİRKE(Plus)
    YOU
    iNV
    Swim(Dayanamdım bunu kör alım yaptım)
    Arkadaşlar kirkeyi tavsiye ederim şu son üç günde iki kişiden parfüm için övgü aldım
  • bayram öncesi lazım güzel bir kampanya iyi olur

• UçanZebra kullanıcısına yanıt
    UçanZebra @

Çok güzel bir çalışma ile ay sonu temmuz başı gibi gelecek. Ancak prive grubunda olacak ürün.

Soranlar için:

Bayrama veya herhangi bir özel güne özel fiyatlandırma yapmıyoruz arkadaşlar. Her zaman var olan sabit sepette %10 olan indirim mevcut.
  • EserKozmetik kullanıcısına yanıt

Yakın zamanda zam gelebilir mi acaba ?

• Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!)KOKU USTASIyoutube
    ALDIĞINIZ BİR PARFÜM İKİ AY SONRA DAHA İYİ PERFORMANS GÖSTERMİŞSE...
    https://www.youtube.com/watch?v=YntLyHKe7Sk
  • Rasty kullanıcısına yanıt
    Piyasada bir konuda ciddi bir oynama olmazsa (Asgari artışı, döviz fırmalası vs gibi) ve kargo fiyatları artmazsa yıl sonuna kadar zam yok
  • tonyali61 kullanıcısına yanıt

Hocam şuan satılan ganymede nasıl denedin mi?

• Eser Bey, Lafayette street Bond no:9 gelmez mi acaba? Bir çalışmanız olacak mı?
  • Sidar15 S kullanıcısına yanıt

tutaste'den 1,5-2 sene önce aldığım tygar ile güncel aldığım arasında bence ciddi bir koku farkı var.

• Yaz için fresh koku önerisi olan var mı?
  • 2 gün içinde siparişim elime ulaştı,uzun süredir siparişim yoktu..Eser hocam aynen 10 numara esnaflıkta devam..

paketleme vb eskisi gibi..Camdan at yine de parfümlere bir şey olmaz.

• Berkay Günönü kullanıcısına yanıt
    Berkay Günönü @

Şuanlık planda yok. Bakarız muhakkak hocam. ilgilenicem.

Hayırlı mutlu bayramlar arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 20 Haziran 2024; 10:36:38 >
  • rayzing R kullanıcısına yanıt

Evet denedim aynı kokuyu 2 farklı firmadan daha aldım, koku olarak aynı ama yayılım ve kalıcılık olarak diğerlerinden düşük geldi bana, fakat diğerlerinden daha ucuz, hele firmanın biri bunu 2 katından daha fazla fiyatı var...

• Amouge beach hut veya nishane ege çalışması gelirmi hocam

• Araç Kokusu üretmeyi düşünüyor musunuz? Piyasa parfüm markaları araç kokuları da üretiyor.

Satışı olmalı satılmalı diyenler bu mesajımı beğenebilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhacker09x -- 16 Haziran 2024; 22:8:44 >
  • Bir sipariş verip sonra eksik sipariş verdiğimi fark edip iptal ettim ve iade isteği açtım. İşleme konması ne kadar sürer acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 17 Haziran 2024; 15:35:56 >
  • Yaz için fresh, kokusu ve yayılımı iyi olan parfüm önerisi alabilirmiyim
  • Merhaba,

Eser Beyin listesindeki en sabunsu parfüm hangisi acaba? Erkek kadın veya unisex farketmez hepsinden öneri alabilirim. En sabunsu olmalı ama pudramsı ve yoğun olmamalı ve olabildiğince hafif olmalı.

• Dream/Imagination sessiz sedasız 750 TL olmuş maalesef.

• 
Sayfa: önceki 34983499350035013502
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.