Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (3498. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
12 Misafir - 12 Masaüstü
5 sn
70.059
Cevap
2.063
Favori
8.469.988
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
620 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34963497349834993500
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalinin tam adı nedir peki söyler misiniz?

• Rasty kullanıcısına yanıt

İssey miyake l'eau d'issey pour homme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siparişi verdim ertesi gün elime ulaştı. Bu sefer Prive serisinden 2 adet aldım gerçekten başarılı. Teşekkürler

• Web sitelerinde tester satışı yok sanırım. Nerden temin ettiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yaş 33. Yazlık parfüm önerisi yapabilir misiniz.

• Dolce Gabbana K kullanan arkadaşlar var mı ? Yorumunuz nedir? Yıllardır Nirvana kullanıyorum farklı şeyler de istiyorum arada kullanmak için.

• nique1111 @

Hocam ve tüm arkadaşlar. Prive, özel seri ve ya 250 tl lik grup benim seçtiğim bir durum değil. İçerdiği notalardan ötürü hiç bir ürünün fiyatı diğer ürüne benzemez. Bu durumda da ürünün fiyatı nereye denk gelirse oraya alır koyarım. Genelde sorduğunuz tarz kokular düz grubuza koyulacak şekilde fiyatları oluyor. Yeni X bir ürün Prive fiyatlarında çalışılmışsa, gidip onun ucuz bir versiyonunu aramam. Ya değer bulmam çalışmam yada alır koyarım nereye denk geliyorsa.

T1WCM @

Çok satan 10'lu ve son gelen 10'lu şeklinde hazır tester paketlerimiz var. Seçenekli tester satışımız suanlık yok.
    https://www.ozelparfum.com/deneme-paketleri
  • Merhaba arkadaşlar, yazlık olarak bu parfümleri seçtim. Ancak bunlardan bir tanesini çıkarmam gerek sizce hangisini çıkarmalıyım? Ayrıca kokuları nasıl yorumlayabilir misiniz?

• ssabakan S kullanıcısına yanıt
    Merhaba bir şey soracağım Lacoste red nasıl acaba memnun musunuz daha önce kullandınız mı buradan

• arbuzinho kullanıcısına yanıt

Buradan daha önce kullanmadım. O yüzden sormak istedim.

• Oldukça yeşil bir koku lacoste red. Ferah, kısmen uzun süreli. Oldukça odunsu bir koku. Hani odunsu koku nasıl olur deseler ilk göstereceğim parfüm bu olabilir. Bildiğin yeşil, ıslak odun gibi kokuyor. Ama rahatsız edici değil, güzel ve temiz bir koku.

@ssabakan @arbuzinho

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 4 Haziran 2024; 9:56:36 >
  • "almadığım parfüm kaldı mı?" diye sorarken buldum kendimi ayna karşısında, sonra iç sesim dedi ki, "gir siteye bak bi daha"😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BoDuR B kullanıcısına yanıt

en sevdiğiniz yazlık koku ne oldu :D

• olmecass O kullanıcısına yanıt

İşçilik maaliyetileri çok artar ben yıllar önce 10 ml ucuz seri ürünleride üret teklifi yapmıştım. O günlerde angaryası çok olacağı için gündeme gelmedi. Şuan 3ml serileri grup halinde satmasına bile şaşırıyorum. Bu arada seçerek 10lu paket alımına bende çok sıcak bakıyorum umarım olur.

• Berkay Günönü kullanıcısına yanıt

O listede dh'nin orjinalite dalgasına gitti sanırsam. Sitede liste bölümüne yeni gelenler başlığı eklenirse sıkıntı çözülür...

• Kef14 kullanıcısına yanıt

Hermes - Terre d'Hermes [HRM] buda güzeldir.

Hermes - Terre d'Hermes Eau Intense Vetiver [Veti]

Versace - Eros [ERS] Senin istediğinden farklı benzer notalar kullanıyor versace seride bir çok eros olduğundan bu parfümle ilgili tarzını söylesen yardımcı olurum. Bu arada hiç almadığım halde sırf içeriğine bakarak versace eros flame almanı tavsiye ederim. İçerisinde karabiber var ona göre kafanda kurarsın...

açık parfüm, tutaste parfüm, ozelparfum.com
    TERRACE VETiVER [Veti] Erkek Parfümü
    https://www.ozelparfum.com/terrace-vetiver-veti

Açık Parfüm, Tutaste Parfüm, OzelParfum.com
    VERSO ERASMUS [ERS] Erkek Parfümü
    https://www.ozelparfum.com/verso-erasmus-ers
  • gustawa G kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 130 parfümü komple denediğim an bunu size söyleyeceğim söz 👍

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yakın zamanda bir zam gelme ihtimali var mı ?

• hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

hocam rogue stoğa geldi.

açık parfüm, tutaste parfüm, ozelparfum.com
    ROUG SMOKING [BDK] Unisex Parfüm
    https://www.ozelparfum.com/rogu-smoking-bdk
  • 
Sayfa: önceki 34963497349834993500
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.