Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (3499. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
70.059
Cevap
2.065
Favori
8.464.347
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
620 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34973498349935003501
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazlık ferah bir koku tavsiyeniz var mı? Dior sauvage elixir (dex) beğeniyorum. Bilgi açısından söyleyeyim.
  • Pi kullanıcısına yanıt

Dior sauvage elixir çok baharatlı kışlık bir koku. Yaza uygun senin tarzına uyacak kokuları yazıyorum..

Jil Sander - Sun Men

Kenzo - Homme Intense - Kent

Prada - Luna Rossa Carbon - Carb : Bu bir tık fazla baharatlı ama yaza uygun.

Alttada benim dün aldıklarım var.

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mayfearguideyou -- 5 Haziran 2024; 17:34:14 >
  • mayfearguideyou kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. Dexi beğeniyorum. Herkes belki beğenmez. Örnek olsun diye dedim. Bunlar aklımda bulunsun😌

Kenzo Homme EDT Intense çok ağır, çok kalıcı, iyi yayılımlı sert ağaç/odun kokusudur, ben başka bir nota da alamadım; kimseye tavsiye edemiyorum maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 5 Haziran 2024; 20:2:59 >
  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

Yaz için Sauvage elixir muadili arayanlara tavsiye edebilirsin. Fragnatica'da homme intense alanların aynı zamanda sauvage elixir çok beğendiği yazıyor aynı kalibrasyonda gidiyorlar.

https://www.fragrantica.com/perfume/Kenzo/Kenzo-Homme-Eau-de-Toilette-Intense-67899.html

• Versace Blue Jeans var mı acaba

Forum düzeldiğinde buradaki listeyi tekrar ana sayfaya koyacağım ancak şuanlık sitedeki listeyi kullanırsınız:

Yeni gelen kısım site ana sayfada vitrinde olan ürünlerdir. En üstte bulunan tarih olarak en son eklenen ürün oluyor.

Seçenekli tester işine girebilmek imkansız gibi. İleri tarihlerde bunun için çalışacağım ancak şuan bunu yapmak demek her ürünü kazanda bir anda yapılması demek ve bu biraz imkansız. 3.5 ton parfüm oluyor ortalama.

Çok da sıcak baktığım bir konu değil. Beğenilen bir tester ürünü 3-5 ay sonra istendiğinde ciddi sorun yaşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 6 Haziran 2024; 14:11:56 >
  • Kef14 kullanıcısına yanıt

bu diğer hermese göre biraz daha sabunsu

• EserKozmetik kullanıcısına yanıt

Eser bey merhaba.Maxipuan ile ilgili bir gelisme yok mu bayramdan once siparis verebilirsem cok sevinirim.

• Bu tokyo kokusu geçiyor heryerde bunun orjinali kime ait ? Sizde var mı ?

• Gt308gt @

Yok hocam hala cevap verecekler. Sorduğum da ekibimiz çalışıyor cevabından başka bir açıklama alamadım.

ArmaganT @

Merhaba Kenzo Tokyo'dur sanırım, bizde yok maalesef.
  • Bayrama özel bir fiyat planı var mı? Bir kaç parfüm daha alacağım yoksa beklemeden pazartesi siparişleri verelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 8 Haziran 2024; 19:25:49 >
  • sauvage orjinal ini kullanmıs biri olarak yazıyorum ve abartmıyorum.Elixir efsane olmus ilkdefa aldım ama gerçekten cok iyi

• Satılık

~ 212 Men , 50ML (1-2 fıs sıkıldı full sayılır)

~ (Özel seri) 2 Adet Reserve Privee (GVN)

~ Axe Africa(AXA) yaklaşık 35 ML civarı

Toplu alıma bol bol hediyem olacak.

Gardropstan uygun fiyattan gönderebilirim.

• Lv - Pasific Chill gelir mi ? @EserKozmetik

• Çoğu kişi bu konu altında tygar ile lime yi birbirine benzetmişler, ben ikisinide satın aldım birbiriyle alakası yok hata tygar ı başka bir arkadaşa hediye etim çok kötü bana hitap etmediği için ama lime çok ferah ve temiz bir koku , ikisi arasında ben baya fark gördüm alakasız diyebilecek kadar ama çoğu kişi birbirine bire bir benzetmiş sorun bendemi ?
  • Merhaba, sevdiğim kokular kirke, aventus, the best, nirvana, sauvage bunlara benzer ya da bu tarz kokular önerebilecek var mı?

• 4598532814 sipariş nosu ile sipariş vermiş bulunmaktayım. Teşekkür ederim.

• @EserKozmetik merhaba Eser hocam yarım saat geçti ama 9294772919 sipariş numarası için bugün kargoyalayabilir misin rica etsem?

Hocam teşekkür ederim siparişi geçtim ama bunlardan 2,3 tanesini sipariş edeceğim merak ettim

• 
Sayfa: önceki 34973498349935003501
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.