|
Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (3501. sayfa)
-
-
Eser Hocam hayırlı bayramlar. 2258944842 sipariş numaralı son siparişimde gelen [BSS] 02.05.24 dolum tarihli parfümlerle ilgili bir sorunum var. başlangıçta kullanırken boss un parfüm kokusunu alabiliyordum ve etraftanda fark ediliyordu. Ancak şişenin yarısına geldim ve o parfüm esansı tamamen gitti ve standart alkolümsü koku alıyorum sadece. Güneş görmeyen serin yerde kendi kutusu içinde muhafaza etmekteyim. neden böyle bir sorun yaşıyor olabilirim? hiç kullanmadığım diğer şişeyi kokluyorum ( 2 şişe sipariş etmiştim ikiside aynı dolum tarihli) oda aynı şekilde alkolümsü bir kokusu var sadece. -
Benim siparişlerim de geçen gün geldi. 15 seneyi devirdik Eser Bey ile. Ancak son iki siparişimde üzülerek belirtmeliyim ki kalıcılık ve koku geçen senelere göre bayağı düşmüş. Özellikle 2021 de sipariş ettiğim Aventus ile şimdi sipariş ettiğim arasında hem kalıcılık hem koku farkı hissedilir derecede fazla. Şunu da eklemeliyim ki benzerlik konusunda inanın fark yok. Ama dediğim gibi biraz hayal kırıklığı oluştu. Bu benim kullandığım parfümlerde gözlemlediğim bir durum. Diğer parfümlerde aynı durum olmayabilir. Eser Hocama kolaylıklar dilerim.
Edit:Ekleme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axilik -- 19 Haziran 2024; 10:4:20 > -
Nasıl yok, 600 TL'ydi bu önceden.
-
Dün baktım özellikle 600tl idi.😱 -
Yok hocam, dün de 750 TL'ydi. Başka parfüme mi baktınız yanlışlıkla?
-
Ürün detayına girerseniz 750tl.
-
Zam birazcık fazla olmamış mı sanki, keşke önceden bilgilendirilseydi insanlar.🤔 -
Bir şişe bitirip çok memnun kaldığım İsy'den tekrar sipariş verdim. Genelde aynı parfümlerden ziyade yeni kokular deneyimlemek istiyorum, neticede zibilyon tane koku var. Ama isy'yi çok sevdiğim için arada 2 şişe farklı parfüm kullandıktan sonra tekrar sipariş verdim. Yanına da bir tane hugo boss no 6 ekledim. Kışlık alıp dinlendiresim de var ama elimde le male var 2022 dolumlu. Herhalde onunla bitiririm bu kışı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: hitokiri_johndoesaiDream/Imagination sessiz sedasız 750 TL olmuş maalesef.
@EserKozmetik Hocam, önceki sayfada yıl sonuna kadar zam yok demiştiniz. Piyasada fiyatları etkileyecek ciddi bir gelişme de duymadım. Aniden gelen bu zammın manası nedir ?
-
Şehir Elazığ, Gardrops ya da Dolap'tan ilan açabilirim.
Ürünlerin hepsi Tutaste marka, doluluk oranları %90.
pr7 200 TL
tof 200 TL
lbp 200 TL
jean 200 TL
dex 200 TL
hrm 150 TL
bss 150 TL
nxs 150 TL
rfl 150 TL
d.hm 150 TL.
EN AZ İKİLİ SATIM YAPIYORUM. PAZARLIK YOK.
Prada l'homme, l'homme intense, terenzi tabit dışında takas düsünmüyorum.
istediğiniz tester'ı da gönderiyorum.
(testerlar just, pega, g22, bby, black, lbp, dgi, port, burn, noir, 540, self, epic)
-
Ben son zamlardan sonra kör alım yapmayı durdurdum. Şu seçmece tester paketi gelmesini bekliyorum. Onun dışında buraya genelde yorumlara bakmaya geliyorum.
-
Hocam zam yok ki zaten. Fiyatı artan ürün sadece DREAM. Genel bir zam algısı gibi yazmışsınız da esans oranı arttırıldı böyle uygun gördüm ve fiyatını da bunun ile birlikte güncelledim bu ürünün. Genel bir zam vs gibi durumlarda forumda en az bir hafta önce bilgi veriyorum.
Formül önceki dolumdan hala 15 ml boyu var aynı fiyatında ondan alabilirsiniz linkini iletiyorum.açık parfüm, tutaste parfüm, muadil parfüm, ozelparfum.comDream Erkek Parfümühttps://www.ozelparfum.com/dream-mini-boy-15-ml-erkek
Selamlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 20 Haziran 2024; 10:24:57 > -
Elinizde 1 şişe fazladan stok olursa dem konusunu bunun ile atlatırsınız, yıl bekletmenize gerek yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: EserKozmetik
Hocam zam yok ki zaten. Fiyatı artan ürün sadece DREAM. Genel bir zam algısı gibi yazmışsınız da esans oranı arttırıldı böyle uygun gördüm ve fiyatını da bunun ile birlikte güncelledim bu ürünün. Genel bir zam vs gibi durumlarda forumda en az bir hafta önce bilgi veriyorum.
Formül önceki dolumdan hala 15 ml boyu var aynı fiyatında ondan alabilirsiniz linkini iletiyorum.açık parfüm, tutaste parfüm, muadil parfüm, ozelparfum.comDream Erkek Parfümühttps://www.ozelparfum.com/dream-mini-boy-15-ml-erkek
SelamlarFiyatını arttırınca zam olmuyor mu hocam ?
Ayrıca, büyük boyunu zaten yeni almıştım. Esans oranı arttırma fikri iyi gibi duruyor ama önceki versiyonda bile çay çok baskındı, şimdi hepten çay olmayalım üstad?
-
Herhangi bir notası tek başına arttırılmadığı için öyle bir durum olmaz. -
pasific chill ne zaman gelir hocam tahminen ay sonune yetişirmi
-
Marc Antoine Barrois - Ganymede
Bu üçlüyü düşünüyorum. Alıp kullananlar geri dönüş yapabilir mi ? Kullanım verdiği his kalıcılık vs :)
Şu kokuyu kesin denemelisin dediğiniz kokulardan da bahsedebilirsiniz.
-
Tygar satanlar özelden yazabilir
-
Polo blue, prada carbon, dior savauge, hgg, all hepsi takasliktir İstanbul içi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurbosnak23 -- 21 Haziran 2024; 11:54:26 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X