daha önce kullanan oldu mu arkadaşlar ? yayılımı nasıldır Tiziana Terenzi Kirke açık parfüm, tutaste parfüm, ozelparfum.com TT KIRKE [Plus] Unisex Parfüm https://www.ozelparfum.com/tt-kirke-plus< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthWorm -- 29 Mayıs 2024; 0:21:34 > |
Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (3497. sayfa)
-
-
PM attım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selam Eser Bey, Fico parfümü ne zaman stoklara girecek ona göre siparişimi bekleteceğim
-
Ben yıllar önce kullanmıştım orjinalini. Tutaste versiyonu gerçekten çok benziyor. 2 şişe kullandım memnun kaldım.
Mayhemx @
Kalıcılık seriler arasında fark etmiyor. Fiyat ürünün içerdiği notaya göre değişiyor, kalıcılık da ürünün yapısına göre değişir.
Prive ürünlerde 15 ml boy var. Prive kategorisinde 50 ml lerden sonra görebilirsiniz altta.
Tractacus @
Fico hazır stokunu açtık.
Maestro26
Hala bu şekilde, cevap bekliyorum:
Cevap Konu hakkında ilgili birimlerimize puan ile ödeme hatası durumu iletilmiştir. Ekiplerimiz kontrollerini sağlamaktadır. Bilginize.
Sorunuz Maxi puan için bir gelişme oldumu acaba dönmediniz ? 30.05.2024 10:00:41
Cevap İlgili konu hakkında birimlerimiz çalışmalarını sürdürmektedir. Bilginize. 30.05.2024 10:04:30
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EserKozmetik -- 30 Mayıs 2024; 10:6:18 > -
Buram buram çiçek patlaması olan bir parfüm. Kalıcılığı da uzun süre çıkmıyor. Ertesi gün dahi üzerimde kokusu vardı.
Hocam prada luna rossa Black ve marly layton exclusif var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 30 Mayıs 2024; 14:49:41 > -
Mesaj attım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nicos sculpture uzun zamandır stoklara girmemiş talep var ama yinede girmemiş eser bey şununla bir ilgilenin rica ediyorum başka markalara yönelmek istemiyorum imzamı toplayalım ne yapalım 😞
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbulut001 -- 3 Haziran 2024; 2:39:19 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar selam elimde:
15 ml Dream %99 dolu 130 TL
15 ml Nirvana %99 dolu 130 TL
15 ml Swim %75 dolu 90 TL
15 ml GRİS %99 dolu 130 TL
15 ml Seasand %99 dolu 130 TL
BSS %99 dolu 160 tl
Jean %99 dolu 260 tl
Dex %99 dolu 260 tl
LBP %99 dolu 260 tl
Yeni % 95 dolu 250 tl
Birch %99 dolu 400 TL
Takas belki olabilir ama önceliğim satış. Gardrops'tan ilan açabilirim.
-
arkadaşlar selam, 35 yaş için yazlık bir parfüm önerisi alabilir miyim? creed aventus'u ombre leather'ı severim. 3 adet almayı düşünüyorum.
-
Pazartesi BDK Smoking Rouge çıkacaktı, ama ne oldu bilmiyorum. Parfümü daha önce deneyen arkadaşlar feminen diyor, buradakilerin görüşü nedir acaba?
-
esans gümrükte biraz beklemiş sanırım en konuştuğumda kargodaydı.Bu hafta gelir büyük ihtimalle.çok beğendiğim bir koku eski şişesi mevcut.Kokluyorum bazen dumansı vanilya beni benden alıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sizce erkeğe uygun mudur?
-
Eser hocam prive a bunun gelme durumu olur mu? dolce gabbana q
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unique1111 -- 31 Mayıs 2024; 20:11:3 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bence uygun hocam spora giderken bile sıkıyordum.Baya soran oluyordu.
-
Arkadaşlar Alttaki parfümler elimde mevcut. Yeni parfüm almak istiyorum ama maddi durum çok iyi olmadığı için bunları satıp alacağım ilgilenen olursa özelden yazabilir. Hepsini alırsanız daha uygun bişeyler yaparım. Dolap vb. uygulamadan gönderebilirim.
Warm %90 Dolu ( 15ML'lik şişe )
The Best %85 Dolu ( 15ML'lik şişe )
Salted Melon %%50 Dolu ( 15ML'lik şişe )
HVN %90 Dolu
REH %85 Dolu
MMO %50 Dolu
SVG %25 Dolu
-
Crd kodlu aventus sitede yok kalktı mı
7868749192 nolu siparişi verdim.
Artık kör alım yapmamak isteyen arkadaşlara 10’lu tester seti tavsiye ediyorum. Ben 10 kokudan 5’ini beğendim.Belki bu setteki kokuların seçme imkanı bize verilse çok daha iyi olabilir
BURN
KİRKE(Plus)
YOU
iNV
Swim(Dayanamdım bunu kör alım yaptım)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X