Maxipuan bu sitede açık mı ki ? |
Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (3495. sayfa)

-
-
Açıkmış hocam ben de maximumu kontrol edeyim dedim de sıkıntı şu örneğin alışveriş 500 lira tuttu kartında 100 lira var kullandırtmıyor bakiye yetersiz hata diyor bu kısım düzeltilip kalan bakiye kartın kendi limitinden çekecek şekilde düzenlenirse o zaman bal kaymak olur
-
Eser Hocam şu tester işine bi girsen mi artık... Sitede almayı çok istediğim ürün var ama en ucuz parfüm 250 tl'den baslıyor. yap 5 ml'lik 50 tl'ye bol bol rahat rahat alalım.
-
Yazlık ne sıkalım agalar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
+1 black orcid hayranı birine ne önerebilirsiniz?
Eser abi merhaba kolay gelsin son siparişimde gelen LV İmagenation dolum tarihi üzerinde yazmıyor. Dinlendirmem gerekiyo mu aceba ?
-
Bende kullanıyorum, çok memnunum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1-2 ay önce parfüm siparişimde bir tester gönderilmişti, limonlu narenciyeli bişeydi. şişeyi kaybetmişim ismini bilen var mı:)
-
@_Peace_ Hocam tavsiyenizle Ambroxan önyargısına rağmen Tygar siparişi verdim, yanında MFK Gentle Fluidity Silver ve Xerjoff Mefisto ile. GFS reddit'te bayağı övülüyordu bakalım abarttıkları kadar var mı.
Luis Vuitton'lar için L'immensite Tygar'ın aynısı, Imagination içinde feminem yorumları olduğunu görünce yanaşmadım.
-
Yüzdeler doluluk oranını ifade eder.
Tom Ford - Eau De Soleil Blanc [SoBe] Prive Unisex %99 - 250TL
Lalique - Encre Noire [LLK] %99 - 160TL
Bvlgari - Pour Homme [B.PH] %99 - 160TL
Jean Paul Gaultier - Ultra Male [Male] %90 140TL
Chanel - Egoiste Platinum %90 -140TL
Givenchy - insense Ultramarine [GV] %90 140TL
Tom Ford - Tuscan Leather [TSC] %65 -100TL
Clive Christian - No 1 For Men [Clive] (Prive) % 90 220TL
Gucci - Guilty intense [GGi] %95 - 150tl
Maison Francis Kurkdjian - Gentle Fluidity Gold [Gold] Unisex %95 -150TL
Xerjoff - Mephisto %98 - 170TL
Prada - Luna rossa carbon : %60 100TL
Takasta olur nakitte, nakit ücretlendirme piyasa fiyatının %30 altı doluluk oranlarına göre fiyatlandırma yapılır.
Ürün takasını Istanbul/Pendik tarafında yapabiliriz duruma göre viaport ve civarı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mayfearguideyou -- 3 Haziran 2024; 20:18:48 > -
Selamlar, öncelikle feminenlik algısı kişiden kişiye değişen bir olgu ama bence Imagination feminen değil. Ki zaten direkt erkek parfümü olarak çıkış yapmış fakat tam anlamıyla unisex. Bende 15ml'lik tutaste şişesi var . Karşı cinsden de iltifat aldırmıştı. Lüks sabunsu bir koku bana göre.
-
Ultramarine tavsiye ederim
-
Merhaba dış kutuda beyaz bir etiket var orada yazıyor. 23,01,2024 -
Tüm puanlara açık ancak var olan puanlarınız sepetin tamamını ödeyecek durumda olmalı. Kısmi puan kullanımı yok -
bence farklı kokular orjinallerine bakmadım ama burdakilerde tygar aşırı bir greyfurt, portakal bombası. Limmensite bence daha başarılı bir koku her yönden kalıcılık, yayılım, koku güzelliği. Sadece limmensite de rahatsız eden bi karabiberimsi koku var o daha az olsa çok güzel olurmuş
-
Arkadaşlar Alttaki parfümler elimde mevcut. Yeni parfüm almak istiyorum ama maddi durum çok iyi olmadığı için bunları satıp alacağım ilgilenen olursa özelden yazabilir. Hepsini alırsanız daha uygun bişeyler yaparım.
Warm %90 Dolu ( 15ML'lik şişe )
The Best %85 Dolu ( 15ML'lik şişe )
Salted Melon %%50 Dolu ( 15ML'lik şişe )
HVN %90 Dolu
REH %85 Dolu
MMO %50 Dolu
SVG 2015 %25 Dolu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rizacan67 -- 23 Mayıs 2024; 15:11:0 > -
@EserKozmetik Hocam tyger yada vibrato var mı üretimde
-
@EserKozmetik Eser hocam sitenizde sıkıntı var, hesaba giriş yapınca üst kısım gözükmemeye, profil linki vs. gözükmüyor. Önceden hazırladığım favori listelerim yok olmuş. Bilginize.
-
yeteri kadar maxipuanim olmasina ragmen ve bilgilerimi girince puanim gozukmesine ragmen islemi tamamlarken islem banka tarafindan onaylanmadi yazisi cikiyor.Banka ile gorustum kartla ilgili bir sorun yok dediler.
Eser bey, neden araç kokusu üretmiyorsunuz? Sürekli dandik markalardan almak zorunda kalıyorum. Eklerseniz parfüm alırken onu da geçerdik.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X