Şimdi Ara

Açık Parfümde Orijinal Notalar.. [Tutaste] (Maximum Kalite.!) (3504. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70.082
Cevap
2.057
Favori
8.479.820
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
620 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 35013502350335043505
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ferber F kullanıcısına yanıt

Zamlar aslında oran olarak fazla değil, ama muadil parfüm bile artık pahalı gelmeye başladı. Yani kısacası biz fakiriz, gittikçe de daha çok fakirleşiyoruz, alım gücümüz gitgide düşüyor. Tutaste'ye genelde yılda bir zam geliyor, bu fiyatlar bu enflasyonla yazdan sonra bize yine ucuz gelecek diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 1 Şubat 2025; 17:31:56 >
  • Konu tekrar aktif hale gelmiş. Hayırlisi olsun. Hoşgeldiniz Eser hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversite yıllarımdan beri yani 7-8 senedir kullanıyorum son siparişimi de 2-3 hafta önce sipariş vermiştim 4 tane geldi sanırım son siparişim oldu 250 ₺ olan 50 ml parfümler 350 olmuş maliyet falan o kalemleri bilemem ve yorum yapamam ancak kullanıcı gözünden bakarsak muadil parfüme 350 verip 4 tane alacağıma bir tane orijinal alırım kullanır geçerim. Çok aşırı parfüm kullanımım yok zaten. Tutaste parfüme de başarılar diliyorum.

• Zam icin bir sebep yoktu ama neyse.L'IMMENSITE' nin 5 ml versiyonunu cıkarın bari o sekilde alabileyim,bir deneyemedim icimde kalmasın.

• hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

Açılmış demek ki  

• Epeydir görmüyordum bu konuyu. Ben çıkardım sandım fav dan ama aktif değilmiş demek ki. Hala buradan aldığım parfümleri kullanıyorum ama bu fiyata almam heralde. %40 zammın gerekçesini ben merak ediyorum şahsen.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zam gelmeden alamadık zam gelmiş. zamdan sonra şekerli, odunsu, yosun, sucul koku kalmadı. hepsi tuzlu gelmeye başladı.

• En son koku eskisi gibi değildi şuan nasıl acaba

• Eser abi konuyu açmışsın hayırlı olsun. Klasik zam dayağını da ülkede ender yiyenlerdensin ona da afiyet olsun abim.

Hayırlı satışlar dilerim.

Uzun zamandır eldekileri bitiremediğim için yenileri deneyemiyorum ama hep takipteyiz.

• En son siparişim ocak 2024... Dolar 30 TL parfümler 50 ml: 171 TL

şubat 2025.. Dolar 36 TL parfümler 50 ml: 350 TL

Maaşlarımıza yüzde 100 zam gelmediğine göre , dolarda %20 artış olduğuna göre.... Parfüme gelen %100 artışın gerekcesi hammaddeyle ilgili olamaz.

Hoş geldiniz tekrardan fakat geliş hatrına zam değil KAMPANYA ile gelseydiniz keşke... Sevgililer günü yaklaşıyor.... Neden olmasın... Olmazsa da yüce gönlünüz bilir...

• Neden ne olmuş idi konuya

• PanikAtak kullanıcısına yanıt

Konu yanıt vermeye kapalıydı.

• ssouness S kullanıcısına yanıt
    Mesela asgari ücretin artması, kargo ücretlerinin yükselmesi, sigorta ücretlerinin artması zam için bir sebep değil midir sizce?

• PearBear kullanıcısına yanıt

Eskiden de yükseliyordu dedikleriniz.Son yıllardaki gibi açgözlü müydü herkes? Esnafın gözü vatandaşın cebindeki 3 kuruşta mıydı şimdiki gibi? Bence değildi.

• Vaay konu tekrardan açılmış hayırlı olsun. Zam gelmeden önce 2 şişe daha sipariş geçtim. Öylesine konuya bakayım dedim açıldığını görünce şaşırdım açıkcası.

• ssouness S kullanıcısına yanıt
    Eskiden paranın değeri vardı, 100 liralık maldan 5 lira kar ediyordun Allah bereket versin diyordun, şimdi 5 lira yere düşse eğilip almazsın. Paranın değeri tükendiği için artık 100 liradan 30-40 lira kazanmak gerekiyor. Aksi taktirde işin duracak noktaya geliyor. Aç gözlü esnaf yerine başkalarını aç gözlülükle suçlamak gerekiyor.

• Herşeyin fiyatı dolara bağlı değil. Hammadde fiyatları sabit kalıyor mu sizce? Diğer parfümcüler 100 tlye satıyor da burada mı 500?

• Benim anlamadığım konu açılmış yalnız yorumlar sadece fiyat üzerine kimse parfümler hakkında yorum yapmıyor hangi parfüm orjinaline benziyor nasıldır neyin nesidir eskiden bu tarz yorumlar yapılırdı , fiyat konusunda ise bence abartılacak bi durum yok makul bi artış olmuş bu fiyatlardan daha ucuza muadil parfüm mü var

• Arkadaşlar fiyat konusu sürerse konu tekrar kapanır...Burada eskisi gibi parfüm alan arkadaşlarımız deneyimlerini paylaşırsa herkes faydalanır. Fiyatı yüksek bulan arkadaşlarımız almayabilirler, daha bir çok parfümcü var. Ben geçen sene verdiğim siparişlerden son derece memnun kaldım, özellikle ARM ve INV'den...

• 
Sayfa: önceki 35013502350335043505
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.