Şimdi Ara

Açık Saçık Giyinen Biriyle Ciddi Düşünülür mü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben açık saçık olan biriyle ciddi düşünürüm. Ben tapuma almayacam ki. Ben keyfime bakacam kalıcı olarak. :)

• Mutlu.Dal.95 kullanıcısına yanıt
    Evlilik tapudan daha üstün bir sey
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Evlilik demek tapu demek. Sen bir insanın veya o insan senin tapunu nasıl alabilir ki. Resmi ve gayriresmi de olsa OLMAZ!

Hayata bak. Olayların iç yüzünü bi gör. Bir kadınla hayat arkadaşlığı yaparsın eyvAllah ama tapusunu alamazsın. Ama bir şey söylesem beni linç ederler. :D

Ama söyleyim, Kadın da, Erkek'te ne kadar sevse de ne kadar aşık ta olsa evriminden dolayı çok eşlidir. Mutlaka farklı deneyim yaşamak ister.

Bunları anlayamazsan eğer bu işlerin içine girersen AĞLARSIN. Çiftlerin %5'i aldatmadan yaşarlar ve onlarda aldatmıyorlarsa eğer çok sevdiğinden değil ETİK kuralları ve İnançları gereğidir. HORMONLAR, İSTEKLER vs. devamlı ARAYIŞTADIR ama Baskılarlar. O zaman da mutlu olamazlar. Ha kalkıp önünle gelenle her şey yapsın demiyorum ama işin gerçeği bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mutlu.Dal.95 -- 13 Aralık 2022; 21:7:3 >
    E biz de onu diyoz omg dindar birini alacan ki basin agrimayacak

Ayrıca mutlu olmayayım. Ben de, eşim de diyorsun ama aldatmadan yaşayalım diyorsun öyle mi? Sen dediğine inanıyor musun? Senin başın ağrımasın ama sen yoldan geçen HANFENDİLERE hiç ama bakmıyor musun? Ama o bakmasın öyle mi?  :D

Bu arada sen dindar mısın? Yani Allah'a inanıyor musun? Müslüman'mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mutlu.Dal.95 -- 13 Aralık 2022; 21:19:29 >
  • Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt

nick yorum uyumunuza hayranım  

dindarlık tamam güzel insanın genel fikirlerinin iyi çerçevede olması için ama aşırısı da çok kötü.

ben sadık biriyim kimseye de bakmıyorum sokakta falan

Anladım hocam. :) Önyargılı olduğum için kusuruma bakmazsan sevinirim.

• Yanlış hatırlamıyorsam buna benzer veya aynısını sormuştun. Gayet net cevapta vermiştim, diğer bir çok yorumda vardı. Aynı soruyu belirli aralıklarla sorma sebebin nedir? Amaç tartışma çıkartmak mı? Tartışma çıkartıp izleyip zevk almak mı? Cevaplar yeterli gelmediyse o konudan neden devam etmiyorsun. Tekrar tekrar yenisini açıyorsun. Amacın ne?
  • Enigmatical kullanıcısına yanıt
    Sacma sapan konusma be
    Problem yok bro dogrulari yaziyorsun aslinda

Nasil sadik kendim gibi baskasina bakmayan birini bulurum
    İlk mesajda ‘’Biraz dini hassasiyetim var’’ diyen biri diğer mesajında sadık’ım kimseye bakmam diyor.

Hem sadık’sın, namahreme bakmıyorsun hemde açık saçık giyinenle ciddi düşünülür mü? Diye soruyorsun.

Sen namahreme bakmıyorsun ama senin eşin olacak ve açık olacak. Sen mahremine bakılacak.

Sen bakmayacaksın, senin eşine bakılmasından rahatsız olmayacaksın. Olmayacaksın ki bunu soruyorsun. Tamam olmayacaksan neden bunu soruyorsun? Senin için cevabı belli, sormanın anlamı var mı?

Baştan aşağı kendinle çelişiyorsun.

Söyleyecek sözün olmayınca ‘’saçma sapan konuşma be’’ dersin.
  • düşünülür hocam

ama fazla açık giyiniyorsa birlikteliğin sürecinde bunu onunla konuşman lazım

sana gerçekten değer veriyorsa zaten biraz daha dikkatli olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baltalimanı seks ofisi -- 13 Aralık 2022; 22:47:19 >
  • YTÜ Ehm kullanıcısına yanıt

Adamın içine sinmiyor. Ailesinin içine sinse ne olacak. İçine sinmiyorsa boşver. Bana sorarsan tanımakta yarar var. Belki çevresinin baskısından bu şekilde giyiniyordur. Bu arada açıktan kastını tam anlayamadım. Eğer dekolte felansa onu kapanmaya ikna etmek zordur. Önemli olan da zaten ilk olarak içinin kapanması. Edep haya düşüncesi yoksa sıkıntı.

Biz erkekler kadınlar gibi değiliz. Kadınlar evlendikten sonra ben bunu kendime göre düzeltirim diyebilir. Başarıyorlar da. Ona laf yok. Ancak bir kadını istemediği bir çizgiye çekemezsiniz. O yuzden eğer kafanızda efendi gibi duruyorsa bi tanımakta yarar vardır diye düşünüyorum. Bakarsın bazı şeyler göründüğü gibi olmayabilir.

Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Hocam biri onunden gecer, isteyerek veya istemeyerek bakarsin cunku guzeldir veya yakisiklidir ama sendeki de ne genislikmis, bakmakla aldatmak bir mi?

• Yobazlık

• Bro kızın giyimini boşver, kız seni seviyorsa o düzeltilir. Bir şekilde kıvama getirirsin onu.

Asıl mesele kızın ilgi açlığının sınırı ne bunları öğren.

Kızın geride bıraktığı ex sayısı kaç bunu öğren.

Instagram hesabında takip edilenler ve takipçilerin durumunu öğren.

Cevap çıkacak ortaya.

Bir mekanda benim kim olduğumu öğrenip 1 ay önce kapalı bir kız yazdı, 2 hafta telefondan konuştuk. Hep arayan soran oydu. Sadece dinledim ve gözlemledim.

Her şeyi de aval aval anlattı. Diyor 3 instagram hesabım var  Asıl hesabına bot atıyor... saçmasapan şekilde takip sayısı artıyor. Bu kız kendine potansiyel sağlayıcı arıyor. Ama bu kadar kısa sürede kendini ifşalayacağını beklemiyordum.

Yarın evlense tiktokta da saçmasapan içerikleriyle vaktini tüketecek.

He dışarıdan görsen hanım hanım kız, bas nikahı dersin.

• Jocko Willink kullanıcısına yanıt
    Bugün seni arar konuşur, yarın yedektekilerden birini. Ciddi düşünüyorsan bu gibi kızlardan uzak durman gerekiyor. Yada işimi görür yoluma bakarım diyorsan devam.
  • aga zaten tanıdıkça kendi kendini soğuttu.

Bir kere bile arayıp sormadım, yazmadım. Vaktim yok kızın ilgisini tatmin edecek bankadaki sıfır sayısını arttırmam lazım 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocko Willink -- 14 Aralık 2022; 10:6:7 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.