|
Açık Saçık Giyinen Biriyle Ciddi Düşünülür mü?
-
-
Hocam ben sana söyliyeyim sen bir insanın hareketlerinden bunu anlarsın bdsm seviyorsa bakire değildir birde -
Konudan bağımsız bir tavsiye ; Müslümansan istediğin kriterlere sahip olan kişi eğer ateist ise evlenme , iki taraf içinde diyorum şimdi dersiniz biz dinimize göre değil uygunluğumuza göre evlendik diye sonra çocuk olunca sen Müslüman yetiştirmek istersin kız ateist yetiştirmek ister welcome to boşanma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 13 Aralık 2022; 17:26:10 > -
konusursunuz onu -
Amcamin esi hristiyan cocugun müslüman olmasina ses etmedi
Bu kız müslüman zaten de iste acik giyiniyor ben kaldiramam bunu
Yada ben kaldirsam da el alem ne der cevrem akrabalar falan... İnsanlarin bakislari kötü abi -
zaa
-
Birader sen niye bana hep ters gidiyon? -
İş ciddiye binerse kıza dersin bak ailemle görüşürken biraz daha kapalı giyin falan diye hallolur.
-
@Yotundaşi 2 sene 9 aydır ŞOK marketlerinde çalışan Tepecikli kardeşimiz sana cemaatten birini ayarlasın kendisinin çevresi geniştir.
-
Yok ailem bi sey demez zaten ben rahatsiz oluyorum -
Puahahahah -
Olabilir neden olmasın, Hamza kardeşimle aram çok iyidir
-
Ben yapamazdım muhtemelen. Kimin ne dediği umrumda olduğundan değil fazla açıklık beni rahatsız ediyor. Aynı ortamda olan herhangi biri olsa sıkıntı yok da muhatap ben olunca rahatsız oluyorum. -
Niye yapamazsınız ?
-
Kardeş çak geç. Kimse sana nikahına al demiyor. Hayatın anlamı evlenmek değil. Kendinizi evlenmeye bu kadar şartlandırmayın.
-
hocam zaa dedim bişey demedim
-
Yav ağzını topla dostum yakisiyor mu
Birisi senin bir akraban hakkinda böyle düşünse hos mu belki sen de kiz babasi olacaksin
Ben ciddi düşünürüm baska da düşünmem -
Güzel konu ne diyeceğimi bilmiyorum açıkçası. Kapalı diye de tamamen güvenemezsin ki reis
Seni gerçekten seviyorsa belki değişir hem ne bileyim iş ciddileşirse konuşursunuz bunları
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
@Yotundaşi 2 sene 9 aydır ŞOK marketlerinde çalışan Tepecikli kardeşimiz sana cemaatten birini ayarlasın kendisinin çevresi geniştir. |
Yav ağzını topla dostum yakisiyor mu
Birisi senin bir akraban hakkinda böyle düşünse hos mu belki sen de kiz babasi olacaksin Ben ciddi düşünürüm baska da düşünmem |
Benzer içerikler
- asker künyesinde ne yazar
- 9222 nedir
- ayaktan çıkan ayakkabıya çözüm
- kuranda kutuplar geçiyor mu
- 3 dikiş kaç günde alınır
- türk çay emojisi
- telegram indirim kanalları
- exxen filmleri
- prompt mühendisliği
- yeşil nasim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X