Şimdi Ara

Açık Saçık Giyinen Biriyle Ciddi Düşünülür mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yav bana suana kadar 4 5 kız yazdı ama hepsini reddettim neden derseniz dini noktada biraz hassas biriyim insanlarin kötü niyetlerinin de farkindayim bu nedenle ilerdeki eşimin mümkünse kapali olmazsa da açık giyinmeyen biri olmasini istiyorum bu yazanlari zaten pek tip vs olarak da begenmemistim belki de din isin bahanesi bilmiyorum

Annem ve babamdan da bana ögutlenen hep bu oldu sozlerinden cikmak istemiyorum anne tarafim bildiğin köylü baba tarafim ismini anmak dahi istemedigim bir tarikata bagli babam tarikatci degil ama namaz kilar ve dini öğütler verir beni de o ve annem yetistirdi din konusunda daha 4 yasinda Kuran okuyordum vs vs

Ama 25 yasima geldim daha duzgun bir kiz da denk gelmedi omg malum devir kötü 10 kizdan 1i 2si belki benim dediğim gibi

Simdi bi kiz var bana yaziyor cooook güzel gerçekten bana bakacagini dusunmezdim o kadar güzel bir de cok anlayisli hanimefendi ama dedigim kriterlere uymuyor serbest yetistirilmis sekuler biri dedigim gibi olsa var ya direkt evlen bas nikahi yani

Napacam ben ya bu gidisle de yalniz ölecem omg Allahin emirlerini seviyorum itaat ediyorum ama uymak cok zorlasmaya basladi

Napmaliyim?

• Hocam ben sana söyliyeyim sen bir insanın hareketlerinden bunu anlarsın bdsm seviyorsa bakire değildir birde
  • Konudan bağımsız bir tavsiye ; Müslümansan istediğin kriterlere sahip olan kişi eğer ateist ise evlenme , iki taraf içinde diyorum şimdi dersiniz biz dinimize göre değil uygunluğumuza göre evlendik diye sonra çocuk olunca sen Müslüman yetiştirmek istersin kız ateist yetiştirmek ister welcome to boşanma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 13 Aralık 2022; 17:26:10 >
  • konusursunuz onu
  • Ulpro kullanıcısına yanıt
    Amcamin esi hristiyan cocugun müslüman olmasina ses etmedi

Bu kız müslüman zaten de iste acik giyiniyor ben kaldiramam bunu

Yada ben kaldirsam da el alem ne der cevrem akrabalar falan... İnsanlarin bakislari kötü abi
  • zaa

• Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt
    Birader sen niye bana hep ters gidiyon?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İş ciddiye binerse kıza dersin bak ailemle görüşürken biraz daha kapalı giyin falan diye hallolur.

• @Yotundaşi 2 sene 9 aydır ŞOK marketlerinde çalışan Tepecikli kardeşimiz sana cemaatten birini ayarlasın kendisinin çevresi geniştir.

• YTÜ Ehm kullanıcısına yanıt
    Yok ailem bi sey demez zaten ben rahatsiz oluyorum
  • .Ferrum. kullanıcısına yanıt
    Puahahahah
  • .Ferrum. kullanıcısına yanıt

Olabilir neden olmasın, Hamza kardeşimle aram çok iyidir

• Ben yapamazdım muhtemelen. Kimin ne dediği umrumda olduğundan değil fazla açıklık beni rahatsız ediyor. Aynı ortamda olan herhangi biri olsa sıkıntı yok da muhatap ben olunca rahatsız oluyorum.
  • Niye yapamazsınız ?

• Kardeş çak geç. Kimse sana nikahına al demiyor. Hayatın anlamı evlenmek değil. Kendinizi evlenmeye bu kadar şartlandırmayın.

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

hocam zaa dedim bişey demedim

• Why Shy kullanıcısına yanıt
    Yav ağzını topla dostum yakisiyor mu

Birisi senin bir akraban hakkinda böyle düşünse hos mu belki sen de kiz babasi olacaksin

Ben ciddi düşünürüm baska da düşünmem
  • Güzel konu ne diyeceğimi bilmiyorum açıkçası. Kapalı diye de tamamen güvenemezsin ki reis  

Seni gerçekten seviyorsa belki değişir hem ne bileyim iş ciddileşirse konuşursunuz bunları

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.