Şimdi Ara

Kızlarla neler konuşulur, kızlar nasıl güldürülür?(Liseliler gelmesin)(GÜNCEL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
31
Favori
54.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assassino! -- 19 Kasım 2016; 12:59:24 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kızlarla Neler Konuşulur, Kızlar Nasıl Güldürülür

Giriş:

Kızlarla konuşmak ve onları güldürmek, özellikle lise yıllarından çıkmış kişiler için bazen zorlayıcı olabilir. Ancak doğru yaklaşım ve biraz hazırlıkla, kızlarla keyifli ve anlamlı sohbetler yapabilir, onları güldürebilir ve hatta etkileyebilirsiniz.

Kızlarla Konuşulacak Konular:

• Hobiler ve İlgi Alanları: Kızların ilgi alanlarını, uğraştıkları hobileri ve tutkularını sorun. Bu, ortak nokta bulmanıza ve sohbeti başlatmanıza yardımcı olacaktır.
    • Güncel Olaylar: Kızlarla güncel olayları, sosyal konuları ve haberleri tartışmak, ilginç ve bilgilendirici bir sohbet başlatabilir.
    • Seyahat: Gezdiğiniz yerleri, gelecekteki seyahat planlarınızı ve deneyimlerinizi paylaşmak, kızların ilgisini çekebilir.
    • Kitaplar ve Filmler: Kızların okudukları kitapları, izledikleri filmleri ve eğlence tercihlerini sorun. Bu şekilde ortak beğenilerinizi keşfedebilirsiniz.
    • Kişisel Gelişim: Kişisel gelişim hedefleriniz, okuduğunuz kitaplar ve gelişiminize yönelik düşündükleriniz hakkında sohbet etmek, kızların sizi daha da takdir etmesine yol açabilir.

Kızları Güldürme Yolları:

• Kendinize Gülün: Gülmek bulaşıcıdır ve kendinize gülme yeteneği kızları etkiler. Mizah anlayışınızı göstermekten çekinmeyin.
    • Şakalar ve Bulmacalar: İyi zamanlanmış şakalar ve bulmacalar, kızları güldürebilir ve sohbeti canlandırabilir.
    • Esprili Hikayeler ve Anılar: Kendi deneyimlerinizden veya başkalarının anlattığı esprili hikayeleri paylaşmak, kızların yüzünde bir gülümseme yaratabilir.
    • Farklı Bakış Açılarını Paylaşın: Sıradan şeylere farklı ve eğlenceli bakış açıları getirerek kızları güldürebilirsiniz.
    • Fiziksel Komedi: Uygun olduğu durumlarda, abartılı el hareketleri veya komik yüz ifadeleri kullanmak, kızları güldürebilir.

Sonuç:

Kızlarla konuşmak ve onları güldürmek, biraz hazırlık ve doğru yaklaşımla mümkündür. Ortak ilgi alanları bulun, güncel olayları tartışın, eğlenceli hikayeler paylaşın ve kendinize gülmekten çekinmeyin. Bu ipuçlarını takip ederek, kızlarla keyifli ve unutulmaz sohbetler yapabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bende aynı dertten yakınıyorum kızla konuşurken 5 dk sonra takılıyorum konuşacak konu bulamıyorum. Birisi lütfen kızı sıkmadan konuşmanın incelikleri anlatsın kızın yanında resmen hödük gibi duruyorum utangaçta değilim konu bulamıyorum
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme tahtasi -- 24 Ekim 2013; 16:14:14 >
  • konuşma boşver inan bi sure sonra sussada bi kurtulsam diyosun bak gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme tahtasi

....
    Takipteyim... Bir gün bi kızla konuşacağım tutarsa lazım olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssgg -- 24 Aralık 2012; 22:50:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme tahtasi

....
    Tom Cruise gibisin ama hiç çıktığın olmadı?...O da iyiymiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: SS-Obergruppenführer

Alıntıları Göster
    Tom cruise biraz abartılı olmamış mı adamım ? Öyle bi tipin olsa inan zaten senin tek kelime etmene gerek kalmaz kızlar sana yavşarlar. Konuşmak tabiki önemli ama buda bi yetenek bence sonradan olucak bişey değil olsa bile zor olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • No ss no guven joe
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS-Obergruppenführer

Alıntıları Göster
    Kızla samimi olursan bu dert ortadan kalkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: AhmetD*

Tom cruise biraz abartılı olmamış mı adamım ? Öyle bi tipin olsa inan zaten senin tek kelime etmene gerek kalmaz kızlar sana yavşarlar. Konuşmak tabiki önemli ama buda bi yetenek bence sonradan olucak bişey değil olsa bile zor olur.

Alıntıları Göster
    BUNA BENZİYOSUN VE SEVGİLİN YOK

• quote:

Orijinalden alıntı: kavak-m

Bu mesaj silindi.
    kızların yanında doğal ol.yapacaklarını kurma kafanda.işleri oluruna bırak.ağzın konuşacağına kızla gözlerin konuşsun.ne demek istediğimi anladın sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: boy_ahmet

BUNA BENZİYOSUN VE SEVGİLİN YOK

Tipin tom cruise gibi olsa konuşmana gerek yok kızlar gelir teklif eder, üniye beklemene gerek kalmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smylmzr -- 24 Aralık 2012; 23:06:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

Ya onun kadar yakışıklı olmasamda yakışıklıyım:) bana önceden tom cruise'a benziyorsun derlerdi o yüzden dedim :d
  • Hocam liseliler gelmesin demissin kimse gelmez ki o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: kavak-m

Bu mesaj silindi.
    Ne konuşcam diye düşünme. Konuşcam diyip git yanına. Devamı gelir zaten. En kötü 2. yada 3. ü de halledersin ilerletirsin muhabbeti.
  • Dostum o yapısal birşey.Utangaç adam konuşamaz.Kimisi de arsızdır.Kızla bel altı konuları dahi konuşur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassino!

Arkadaşlar 20 yaşındayım. Tom Cruise gibi adamım. Tip o biçim yani ama şu ana kadar çıktığım kız olmadı :) Çünkü kızlar tipe değil ağzı laf yapanlara bakıyor ve benim ağzım da laf yapmadığı için olmadı şu ana kadar. Ya aslında ben gidip teklif etmiyorum kıza, etsem belki kabul etcek ama ben ilerisini düşündüğüm için etmiyorum. Yani içimden ''şimdi ben bu kızla çıksam sohbet edemem, güldüremem ve benden sıkılır'' diye düşünüyorum ve vazgeçiyorum. Bunun yanlış olduğunu biliyorum ama kafamdan atamıyorum bu düşünceyi. Bazen etraftaki çiftlere bakıyorum da; uzun uzun konuşanlarından tut, güldüren, sarılan, öpüşen... İçimden diyorum; ''acaba ne konuşuyor bunlar, erkek kıza ne diyor da kız bu kadar gülüyor?'' Bazen kulak misafiri olmaya çalışıyorum ama duyamıyorum :) Daha iyi iletişim ile ilgili 1-2 tane kitap aldım, onları okuyacağım. Bir tanesini biraz okudum ama asıl aradığım şeyler yazmıyor. Uzun lafın kısası; kızlarla çok bir sorunum yok ama konuşurken ciddi oluyorum işte ve sohbeti devam ettiremiyorum. Sürekli soru soru olmuyor.
    Eğer kızlarla konuşmada, onları güldürmede, etkilemede usta olan bir arkadaşım varsa ve bana ne yapmam gerektiğini söylerse çok sevinirim :) Kız arkadaşıyla ne konuştuğunu bilmek haddime değil tabiki ama genelde nelerden bahsettiğini söylerse çok sevinirim :)

Teklif etmeden kastınız nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Assassino!

quote:

Orijinalden alıntı: Three Dimensions

Ya onun kadar yakışıklı olmasamda yakışıklıyım:) bana önceden tom cruise'a benziyorsun derlerdi o yüzden dedim :d

Alıntıları Göster
    Ağzımdan yanlış bir şey çıkacak,hata yapmaktan çekindiğin için konuşamıyorsun gibi geliyor.Bu çekinceyi kafandan atmalısın,yoksa özgüveninde zedelenir.

• quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Ağzımdan yanlış bir şey çıkacak,hata yapmaktan çekindiğin için konuşamıyorsun gibi geliyor.Bu çekinceyi kafandan atmalısın,yoksa özgüveninde zedelenir.

Alıntıları Göster
    Konu güncel arkadaşlar, yorumlarınızı teker teker okuyorum. Ayrıca Tom Cruise biraz abartı oldu dediğiniz gibi ama yine benziyorum ona biraz, yahşıhlıyım yani :D Ama SS beklemeyin ;)
  • o kıyıda köşede konuşan, gülüşen, öpüşen ergenlerin arasındaki muhabbeti duysan bu konuyu açtın, bunu dert ettin diye küfür edersin kendine. mantıklı konuşacam diye kasmana gerek yok ki zaten amaç güldürmekse tamamen saçmalaman gerek.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.