Şimdi Ara

Kızlarla neler konuşulur, kızlar nasıl güldürülür?(Liseliler gelmesin)(GÜNCEL) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
186
Cevap
31
Favori
54.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Assassino!

Ya arkadaş biri çıkıp da ''Ben sevgilimle şunları yapıyorum, şöyle güldürüyorum, şöyle eğlendiriyorum, sen de öyle yapabilirsin'' dememiş. Bana lazım olan bu. Yanlış anlamayın ne konuştuğunuzu değil genelde nelerden bahsettiğinizi bilmek istiyorum.

Genelde muhabbet bugün naptın veya dün naptın sorularıyla başlar. Kızlar çenesi itibariyle bol bol konuşur bu iki sorunun ardından. Sonra bugün veya yarın nabıyoz diye muhabbet geçer. Sonra okuldan yurrtan evden aileden mevzu genişletilir ardında da zaten doğaçlama gelişiyor. Bir süre sonra kasmana gerek kalmıyor onlar yardırıyor sen dinliyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • liseli kız çok düşerde.. onlarda ilk görüş çok önemlidir tipe bakarlar lafta atarlar 3ü bi araya geldimi cesaretler tavan yapar vs vs

konuşmak önemlidir ama ağzı laf yapanlar daha popülerdir ortak noktaları bulmaya çalış sevdiklerini hoşlandıklarını öğrenmeye çalış her kız farklıdır. tarz tarz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassino!

quote:

Orijinalden alıntı: Ve tanrı onu yarattı

quote:

Orijinalden alıntı: 3ndorfin

quote:

Orijinalden alıntı: memoseler

Tipim yerinde Lise 2'deyim. 2 kız bana teklif etti "Bildiğim" 7 kızda benden hoşlanıyor şuanda. Sınıfta tam bir çocuk sınıf dışında tam bir ağır abi oluyorum. Sınıf ortamımız çok farklı herkes birbiriyle rahatça konuşabiliyor falan. Ağzım çok iyi laf yapar denemez ama kızlar benle sohbet etmeyi çok seviyor. Esprilerim kalitelidir. Sevmediği dersi olan bi kız olursa o ders yanıma oturur falan. Esprinin biraz yetenek işi olduğunu düşünüyorum. Sınıf günde sayemde 3-4 kere kahkaha atar. Benim gibi 2 tane daha var her ders güleriz her öğle arası her tenefüs eğlencelidir bizim ortamımız. Öncelikle ukala olacaksın herşeyden ötesi bu. Saçlarımı her sabah yaparım mesela bakımlı ol. Kesinlikle abaza olma. Kendine güven. Özgüven dolu ol mesela kız arkadaşlarımdan birisi gel sana şu kızı ayarlayalım dediğinde haha.. ayarlayacak olsam kendim ayarlarım sana ihtiyacım yok derim. Bir kızın senden hoşlandığını anlamanın en iyi yolu kötü espri yapmaktır. Kötü espri yaptığın halde gülüyorsa o kız senden hoşlanıyodur burdan anlayabilirsin. Kızı tavlamak için ilgi göster ama büyük bir ilgi değil. Facebook-Twitter aracılığıyla önce beğen yava favorilere ekle sonraki gün twitine cevap durumuna yorum at mesela birgün güzel bir fotoğraf yüklerse onu beğen ardından "Sende gelişme var." gibi bir mesaj at. Konuşmayı ilerlet ve o kadar ilerlesin ki her sabah günaydın yaz. 2 hafta sonunda birden mesajı ilgiyi alakayı kes. Senin yokluğunu yaşasın ilgisiz kalsın birkaç gün. 3-4 gün sonra bir bahaneyle geri dön. Beraber sinemaya gidin, eğlenin en sonunda artık buna bir isim koyalım de. Hiç teklif etmekle uğraşma. En sağlam taktiğimdir hiç şaşmaz. Mükemmeldir,Harikadır.

Liseliyim demene gerek yoktu zaten yazıyı okumak yeterli

Ezmeye çalıştığın liselilerin aşk hayatı senden daha zengin.Bence onları dinle.Mesela ben başlığı okuduğumda liseli konu açmış diye geçti aklımdan zaten lisedende yeni çıkmışsın.Yani problem yok ^^ Ayrıca kadınları yanlış tanıyorsun.Fiziğe ve tipe konuşmaktan daha çok değer verirler

Birincisi: Yanlış yere alıntı yapmışsın.
    İkincisi: Liseyi bitireli neredeyse 2 yıl oldu. Ayrıca çevreye bakmanı tavsiye ederim çünkü tipsiz erkeklerin yanında ne kızlar var.

Evet var.O adamlarda para var.Ayrıca bu karakteristlik bir özellik.Şöyle çirkin kızları seçen yakışıklı erkekler yok mu ? Hiç zayıf bir erkeğin yanında şişman sevgili görmedin mi ? Biz nasıl güzel bir kız gördüğümüz zaman ağzımızın suyu akıyorsa kızlarda yakışıklı ve fiziği yerinde bir erkek gördüğü zaman ağızlarının suyu akıyor.Bunu bilmek için yaş gerekmiyor.Bir kaç tane kız arkadaşın olsun.Onlarla 2 hafta takıl ne döndüğünü anlarsın zaten ^^ Duruş ve öz güven çok önemli.Ayrıca şu da var eğer bir sevgilin varsa kızların gözünde daha prestijli olursun.Bu bağlantıyı nasıl kuruyorlar kavrayamıyorum fakat durum böyle ^^

Sanırım ilk sayfada öz güven eksikliğinden bahsettin.Yaşın hazır spora el verirken bir spor dalına başla herhangi biri olabilir fakat vucut geliiştirme veya fitnessdan bahsetmiyorum.Dövüş sporu veya savunma sporu olmalı.Böylece hem duruşun düzelir, fiziğin yavaştan oturur ve öz güven sahibi olursun.Bir tane de hobi edinmirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ve tanrı onu yarattı -- 25 Aralık 2012; 5:30:23 >

• Gösterirsen bayağı güleceklerine eminim

• quote:

Orijinalden alıntı: smylmzr

quote:

Orijinalden alıntı: boy_ahmet

BUNA BENZİYOSUN VE SEVGİLİN YOK

Kızlarla neler konuşulur, kızlar nasıl güldürülür?(Liseliler gelmesin)(GÜNCEL)

Tipin tom cruise gibi olsa konuşmana gerek yok kızlar gelir teklif eder, üniye beklemene gerek kalmaz

ben bundan daha yakışıklıyım sevgilim yok

• Merak etme aynı durumdayız. Geçen gün kızla mesajlaşıyoruz ilk defa bu kadar uzun oldu arada bir imalı mesaj atayım dedim varya atmaz olaydım. Nasıl niye diye mesaj geldi deli oldum. Cevap atmadım 10 dk geçti niye cevap vermiyorsun deyip başka konuya döndü.

• Su konuya bir bak. Guzel yorumlar var.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=18682789&p=1

• Barney Stinson gulusu yap madem cok yakışıklsın

• Tom Cruise gibiysen onlar seni her türlü konuşturur zaten merak etme
  • Hergun yeni bi kizla tanisiyorum sohbet basliyo ve duraksamiyor sohbet baktin isler yolunda gitmiyo soru sormaya basla

• Yine sen yakışıklıymışsın bir şansın var. Ben
  • Samimiyeti arttikca sende zaten cekingenlik kalmaz ilk zamanlar normaldir boyle seyler cevrende gordugun herkes ilk gunden makara kikiriyle baslamiyor zamanla bu isler dert edecek bisey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: cünübettin dötü kıllı

quote:

Orijinalden alıntı: ceylanens

/>

yapmayın lan şöyle şeyler ağzımdaki kahveyi ekrana püskürttüm

muhahahaha bu ne lan
  • aynı sorun bendede var jale naber iyi senden naber iyi nolsun ee naptın nabem beaa öle sen eiii beaaa eeeeee :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgbklnc131313

Bayan olarak soyliyim. Komik olun esprili ve gereksiz konuşmayın. Tabi her şeyi espriye vuranla da olmaz bilgili kültürlü konuşandan da etkilenir kızlar. Ve dış görünüş daha geri planda. Eğer kızları iyi hissettirirseniz dış görünüşün önemi kalmaz

Gerçekten kız mısın bilmiyorum belki de harun abisin. Herneyse ben bunu anlamıyorum, erkekler dış görünüşe önem verir yani bir erkek bir kıza yavşıyorsa ondan fiziksel olarak hoşlanmasındandır, bence kızlar da buna önem veriyor, önem vermiyor demek bana pek inandırıcı gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cricet -- 25 Aralık 2012; 10:59:45 >
  • Kızlar genelde her şeye güler çok sıkıntı değil o iş.

Konuşma dersende valla sinema kitap vs hem çok entelektüel gösteriyor hem de laf lafı açıyor. Onun haricinde okulda ya da işte başa gelen komik olaylar bazı tipi tip personelin taklitleri kırıp geçirir.
  • Tom Cruise mu? Ayip ettin kardes 190 sarisin mavi gozlu degil ki o. Forumdan dislanirsin valla soyliyim

• Bazen sadece gözler konuşur
     Kızlarla neler konuşulur, kızlar nasıl güldürülür?(Liseliler gelmesin)(GÜNCEL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaybackX -- 25 Aralık 2012; 11:46:44 >
  • Yaklaşık 6-7 aydır stajda 7-8 kızla bir aradayım bi erkek bile yok ben hariç devamlı onlarla takılıyorum sohbetler çaylar kahveler filan neler konuştukları hakkında bilgi vereyim az ;
    Erkekler hakkında en ufak detayları bile konuşurlar geçen gün iş yerinde çalışan bi adamın ne kadar güzel burnunu sildiğini konuşuyorlardı mesela
    Kızlar gerçekten erkeklerden daha abazadır sadece belli etmezler
    Cinsel konulara girmekten çekinme onlar çekinsin
    Kızlarla konuşurken soğuk ama komik espiriler patlat ilk başlarda dışlarlar sonradan alışırlar ve devamlı espiri yapmanı isterler
    Şimdilik bu kadar yardımcı olur dostum daha fazla istersen yazarım

• Tom Cruise kadar yakışıklıyım para var herşey var ama bende o samimiyeti kuramıyorum.
    Genel kültürü geniş birisiyimdir.Tarih-siyaset-ekonomi hakkında sabahlara kadar konuşabilirim ama kızlar bunlardan fazla hoşlanmıyorlar.
    Aynı sen gibi konu bulmakta zorluk çekiyorum.
    Aslında bir çözüm buldum, onların izlediği dizileri işkence çekerek takip etmek zorunda kalıyorum,faydası oluyor
    Arasıra sıra kızların bakım ürünleriyle ilgili bilgiler alıyorum arkadaşlardan, kızlar o zamanda mutlu oluyorlar.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.