Şimdi Ara

Kızlarla neler konuşulur, kızlar nasıl güldürülür?(Liseliler gelmesin)(GÜNCEL) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
186
Cevap
31
Favori
54.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tgbklnc131313

quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Assassino!

quote:

Bayan olarak soyliyim. Komik olun esprili ve gereksiz konuşmayın. Tabi her şeyi espriye vuranla da olmaz bilgili kültürlü konuşandan da etkilenir kızlar. Ve dış görünüş daha geri planda. Eğer kızları iyi hissettirirseniz dış görünüşün önemi kalmaz

Dış görünüşün önemi olmadığını çok önceden anladım zaten. Çevrede örneği çok. Ne kadar güzel kızlar tipsiz erkeklerle çıkıyor. Ayrıca her şeyi espriye vurmamın imkanı yok çünkü espri fazla yapamıyorum zaten :) 1-2 tane yapsam yeter. Ama asıl soru şu; ''Nasıl?'' ;)

O doğuştan geliyor doğallıktan. Onun cevabını bilemicem. Erkek arkadaşlarınla buluş. Geyik falan yapın ben erkeklerin kendi aralarındaki muhabbetlere bitiyorum😊

Şahinimizde olsun mu ? Ya arkadaş ben şu kızların doğasını kimyasını içeriğini çözemedim , bugün romantik ol yarın kahraman ol ertesi gün bir başkası. Karar verin ona göre yol çizelim , hepsini birden olmak o kadar da kolay değil. Ayrıca bizi reddedince neler çektiğimizi biliyor musunuz siz ha ? Serçe parmağını sehpanın kenarına vurmuş kadar yüreğimiz acır , yemek yiyemeyiz , konuşmak istemeyiz yardıma müslüm baba koşar bir zaman sonra kendimize geliriz ve hayat devam eder.

Bilmem anlatabildim mi acep ?

(ironi)

Kızların ne istediği hala cozulemedi😊 ben şahsin fikrimi söylüyorum romantık erkek cok sevmem arada olsun romantık eğlenceli olsun bana yeter yanında yüzüm gülsün yeter 😊

Yanında yüzüm gülsün yeter , işte hepsi böyle düşünse ne güzel olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3ndorfin

quote:

Orijinalden alıntı: memoseler

Tipim yerinde Lise 2'deyim. 2 kız bana teklif etti "Bildiğim" 7 kızda benden hoşlanıyor şuanda. Sınıfta tam bir çocuk sınıf dışında tam bir ağır abi oluyorum. Sınıf ortamımız çok farklı herkes birbiriyle rahatça konuşabiliyor falan. Ağzım çok iyi laf yapar denemez ama kızlar benle sohbet etmeyi çok seviyor. Esprilerim kalitelidir. Sevmediği dersi olan bi kız olursa o ders yanıma oturur falan. Esprinin biraz yetenek işi olduğunu düşünüyorum. Sınıf günde sayemde 3-4 kere kahkaha atar. Benim gibi 2 tane daha var her ders güleriz her öğle arası her tenefüs eğlencelidir bizim ortamımız. Öncelikle ukala olacaksın herşeyden ötesi bu. Saçlarımı her sabah yaparım mesela bakımlı ol. Kesinlikle abaza olma. Kendine güven. Özgüven dolu ol mesela kız arkadaşlarımdan birisi gel sana şu kızı ayarlayalım dediğinde haha.. ayarlayacak olsam kendim ayarlarım sana ihtiyacım yok derim. Bir kızın senden hoşlandığını anlamanın en iyi yolu kötü espri yapmaktır. Kötü espri yaptığın halde gülüyorsa o kız senden hoşlanıyodur burdan anlayabilirsin. Kızı tavlamak için ilgi göster ama büyük bir ilgi değil. Facebook-Twitter aracılığıyla önce beğen yava favorilere ekle sonraki gün twitine cevap durumuna yorum at mesela birgün güzel bir fotoğraf yüklerse onu beğen ardından "Sende gelişme var." gibi bir mesaj at. Konuşmayı ilerlet ve o kadar ilerlesin ki her sabah günaydın yaz. 2 hafta sonunda birden mesajı ilgiyi alakayı kes. Senin yokluğunu yaşasın ilgisiz kalsın birkaç gün. 3-4 gün sonra bir bahaneyle geri dön. Beraber sinemaya gidin, eğlenin en sonunda artık buna bir isim koyalım de. Hiç teklif etmekle uğraşma. En sağlam taktiğimdir hiç şaşmaz. Mükemmeldir,Harikadır.

Liseliyim demene gerek yoktu zaten yazıyı okumak yeterli

Ezmeye çalıştığın liselilerin aşk hayatı senden daha zengin.Bence onları dinle.Mesela ben başlığı okuduğumda liseli konu açmış diye geçti aklımdan zaten lisedende yeni çıkmışsın.Yani problem yok ^^ Ayrıca kadınları yanlış tanıyorsun.Fiziğe ve tipe konuşmaktan daha çok değer verirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ve tanrı onu yarattı -- 25 Aralık 2012; 0:40:47 >

• Ya arkadaşlar ben bir erkeğin, kızın karşısında nasıl olması gerektiğini biliyorum ama bana lazım olan şey yöntem, teknik. Tabi varsa... :)
  • Trabzon-Galatasaray nasıl 0-0 kaldı de kıza

sonra gözlerini kapat ve tokadı bekle
  • Hocam kiz tiplerine gore farkli konusacaksin.mesela yaninda sonuk kalan kiza kendini oveceksin biraz.eger zeki bir kiz varsa alttan alttan guven asilayacaksin vs vs. Nabza gore serbet vereceksin yani.biraz da giyim kusama dikkat et kendine bak.3-5tane de kiz kankan olsun.onlar da yardimci olur cevreleri genis ise.ben boyle yapiyorum ve istedigim kisiyle istedigimi yapabiliyorum

Umarim yardimci olabilmisimdir.Gelismeler olursa pm atar veya alinti yaparsaniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ve tanrı onu yarattı

quote:

Orijinalden alıntı: 3ndorfin

quote:

Orijinalden alıntı: memoseler

Tipim yerinde Lise 2'deyim. 2 kız bana teklif etti "Bildiğim" 7 kızda benden hoşlanıyor şuanda. Sınıfta tam bir çocuk sınıf dışında tam bir ağır abi oluyorum. Sınıf ortamımız çok farklı herkes birbiriyle rahatça konuşabiliyor falan. Ağzım çok iyi laf yapar denemez ama kızlar benle sohbet etmeyi çok seviyor. Esprilerim kalitelidir. Sevmediği dersi olan bi kız olursa o ders yanıma oturur falan. Esprinin biraz yetenek işi olduğunu düşünüyorum. Sınıf günde sayemde 3-4 kere kahkaha atar. Benim gibi 2 tane daha var her ders güleriz her öğle arası her tenefüs eğlencelidir bizim ortamımız. Öncelikle ukala olacaksın herşeyden ötesi bu. Saçlarımı her sabah yaparım mesela bakımlı ol. Kesinlikle abaza olma. Kendine güven. Özgüven dolu ol mesela kız arkadaşlarımdan birisi gel sana şu kızı ayarlayalım dediğinde haha.. ayarlayacak olsam kendim ayarlarım sana ihtiyacım yok derim. Bir kızın senden hoşlandığını anlamanın en iyi yolu kötü espri yapmaktır. Kötü espri yaptığın halde gülüyorsa o kız senden hoşlanıyodur burdan anlayabilirsin. Kızı tavlamak için ilgi göster ama büyük bir ilgi değil. Facebook-Twitter aracılığıyla önce beğen yava favorilere ekle sonraki gün twitine cevap durumuna yorum at mesela birgün güzel bir fotoğraf yüklerse onu beğen ardından "Sende gelişme var." gibi bir mesaj at. Konuşmayı ilerlet ve o kadar ilerlesin ki her sabah günaydın yaz. 2 hafta sonunda birden mesajı ilgiyi alakayı kes. Senin yokluğunu yaşasın ilgisiz kalsın birkaç gün. 3-4 gün sonra bir bahaneyle geri dön. Beraber sinemaya gidin, eğlenin en sonunda artık buna bir isim koyalım de. Hiç teklif etmekle uğraşma. En sağlam taktiğimdir hiç şaşmaz. Mükemmeldir,Harikadır.

Liseliyim demene gerek yoktu zaten yazıyı okumak yeterli

Ezmeye çalıştığın liselilerin aşk hayatı senden daha zengin.Bence onları dinle.Mesela ben başlığı okuduğumda liseli konu açmış diye geçti aklımdan zaten lisedende yeni çıkmışsın.Yani problem yok ^^ Ayrıca kadınları yanlış tanıyorsun.Fiziğe ve tipe konuşmaktan daha çok değer verirler

Birincisi: Yanlış yere alıntı yapmışsın.
    İkincisi: Liseyi bitireli neredeyse 2 yıl oldu. Ayrıca çevreye bakmanı tavsiye ederim çünkü tipsiz erkeklerin yanında ne kızlar var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bayan olarak soyliyim. Komik olun esprili ve gereksiz konuşmayın. Tabi her şeyi espriye vuranla da olmaz bilgili kültürlü konuşandan da etkilenir kızlar. Ve dış görünüş daha geri planda. Eğer kızları iyi hissettirirseniz dış görünüşün önemi kalmaz

Dış görünüşün önemi olmadığını çok önceden anladım zaten. Çevrede örneği çok. Ne kadar güzel kızlar tipsiz erkeklerle çıkıyor. Ayrıca her şeyi espriye vurmamın imkanı yok çünkü espri fazla yapamıyorum zaten :) 1-2 tane yapsam yeter. Ama asıl soru şu; ''Nasıl?'' ;)

O doğuştan geliyor doğallıktan. Onun cevabını bilemicem. Erkek arkadaşlarınla buluş. Geyik falan yapın ben erkeklerin kendi aralarındaki muhabbetlere bitiyorum😊

Şahinimizde olsun mu ? Ya arkadaş ben şu kızların doğasını kimyasını içeriğini çözemedim , bugün romantik ol yarın kahraman ol ertesi gün bir başkası. Karar verin ona göre yol çizelim , hepsini birden olmak o kadar da kolay değil. Ayrıca bizi reddedince neler çektiğimizi biliyor musunuz siz ha ? Serçe parmağını sehpanın kenarına vurmuş kadar yüreğimiz acır , yemek yiyemeyiz , konuşmak istemeyiz yardıma müslüm baba koşar bir zaman sonra kendimize geliriz ve hayat devam eder.

(ironi)

Kızların ne istediği hala cozulemedi😊 ben şahsin fikrimi söylüyorum romantık erkek cok sevmem arada olsun romantık eğlenceli olsun bana yeter yanında yüzüm gülsün yeter 😊

Umarım Allah karşımıza çıkarır o kişiyi beklemek lazım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

(ironi)

Umarım Allah karşımıza çıkarır o kişiyi beklemek lazım

Özele gelsene bir bişey sorucam. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kratocfil

Hocam kiz tiplerine gore farkli konusacaksin.mesela yaninda sonuk kalan kiza kendini oveceksin biraz.eger zeki bir kiz varsa alttan alttan guven asilayacaksin vs vs. Nabza gore serbet vereceksin yani.biraz da giyim kusama dikkat et kendine bak.3-5tane de kiz kankan olsun.onlar da yardimci olur cevreleri genis ise.ben boyle yapiyorum ve istedigim kisiyle istedigimi yapabiliyorum

Umarim yardimci olabilmisimdir.Gelismeler olursa pm atar veya alinti yaparsaniz sevinirim

2-3 tane kız kanka yapmakla başlıcam. Çünkü normal anlamda da kızlarla pek takılmıyordum. Hem bunu yaparsam biraz daha rahat olurum. Sağol :)

• Ayrıca çocuğa öneri vermemiz gerekirken herkes karıştırmış konuyu.😊

• quote:

Ayrıca çocuğa öneri vermemiz gerekirken herkes karıştırmış konuyu.😊

dermanı yarada arama doktor.
  • kardeş bir an ne ara yazdım lan ben bu yazıyı dedim resmen tıpatıp aynıyız. şaşkınlıktan 5-6 kere okudum vay be tek ben değilmişim demek.
  •  Kızlarla neler konuşulur, kızlar nasıl güldürülür?(Liseliler gelmesin)(GÜNCEL)
  • quote:

Whatsupp smileyi değilmi bu 😜

• Sen önce kızları tanımaya çalış. İyice öğren bu işleri. Kızları tanımak zordur, gerekirse insan psikolojisi falan oku. Hem açıklarını hem iyi yanlarını görürsün, az da olsa zevklerinden anlar ona güzel gelen şekilde davranabilirsin. Kısacası insanları iyi tanıdığını ona hissettir. Kız zaten sendeki bu artı yönü farkedip mutlu olucağını düşünür. Sonrası tipinde biter. Bu mesajımı dikkate almalısın. Kızlar kendilerini anlayan erkekleri sever.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beats by dr.oz

kardeş bir an ne ara yazdım lan ben bu yazıyı dedim resmen tıpatıp aynıyız. şaşkınlıktan 5-6 kere okudum vay be tek ben değilmişim demek.

Benimle aynı durumda olan birilerini görmek güzel açıkçası :) Çünkü ''neden sadece ben böyleyim?'' deyip duruyordum ama yine de durumu düzeltmek lazım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkevil_26

quote:

Whatsupp smileyi değilmi bu 😜

Bilmiyorum ben şu an mobildeyim. Telefonun ozelliğinden

• quote:

Orijinalden alıntı: ceylanens

/>

yapmayın lan şöyle şeyler ağzımdaki kahveyi ekrana püskürttüm
  • Ya arkadaş biri çıkıp da ''Ben sevgilimle şunları yapıyorum, şöyle güldürüyorum, şöyle eğlendiriyorum, sen de öyle yapabilirsin'' dememiş. Bana lazım olan bu. Yanlış anlamayın ne konuştuğunuzu değil genelde nelerden bahsettiğinizi bilmek istiyorum.
  • Yaa kızları etkileyeceğim diye ne kasıyorsunuz. Adam gibi bi statü sahibi olun para bol olsun istersen hiç konuşma tipsiz ol yine istediğini alırsın. Bi kaç senedir tüm kızlara ters gidiyorum. Çoğu bana inek diyo ama olsun inşallah kazanınca değişecek durum. lisedeyken bi kaç kızla çıktık da noldu elimize bişey geçmedi ya.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.